QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 08:47)
na, išbandžisau riešutėlių keptuvę.. nelabai suprantu kokie jie turi gautis, man, visad išeina į kraštus ir tenka nupjaustyti, vis neatitaikau... ir kokie jie būna: kieti ir trapūs ar minkštesni? pačio riešuto koks ten sluoksnis, storas? ir rududu ten nemažai dedasi
kiek turėjau rududu sulipdžiau juos, na pasakiškai skanu, bet, atrodo, savikaina didesnė nei grybukų..
ir kokie riešutai čia tinka? lazdyno, migdolo? juos reikia pakepinti prieš dedant?
as dedu su vaikisku silikoniniu kudikio sauksteliu, man mazdaug tokio dydzio gerai tinka, aisku buna vieni kad per dideli siek tiek, krastai lenda, o kiti per mazi, bet namams gerai, o jau jeigu kazkam kitam kepu tai jau ziuriu arba is karto nupjaustineju
savikaina aisku kad didesne nes vien rududu kiek kainuoja, o grybukams jo nereikia
ir man gaunas traskus, tikrai ne minsksti
dedu arba smulkintus riesutus ar kad ir po puse ar nedideli visa zemes riesuta, kitu nebandziau, bet jeigu turi po ranka ko del gi neidejus ir kitokiu