Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(ingauk @ 2012 05 08, 14:00)
tai gal geriau tada daugkartini nusipirkti ir tureti, o ne vienakartiniais naudotis smile.gif

turiu ir tokį, bet kai reikia jį gerai skalbti, arba kremai vis kitos spalvos, kaži, kas geriau. Man - vienkartiniai
Atsakyti
na, išbandžisau riešutėlių keptuvę.. nelabai suprantu kokie jie turi gautis, man, visad išeina į kraštus ir tenka nupjaustyti, vis neatitaikau... ir kokie jie būna: kieti ir trapūs ar minkštesni? pačio riešuto koks ten sluoksnis, storas? ir rududu ten nemažai dedasi smile.gif kiek turėjau rududu sulipdžiau juos, na pasakiškai skanu, bet, atrodo, savikaina didesnė nei grybukų..
ir kokie riešutai čia tinka? lazdyno, migdolo? juos reikia pakepinti prieš dedant?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 08:47)
na, išbandžisau riešutėlių keptuvę.. nelabai suprantu kokie jie turi gautis, man, visad išeina į kraštus ir tenka nupjaustyti, vis neatitaikau... ir kokie jie būna: kieti ir trapūs ar minkštesni? pačio riešuto koks ten sluoksnis, storas? ir rududu ten nemažai dedasi smile.gif kiek turėjau rududu sulipdžiau juos, na pasakiškai skanu, bet, atrodo, savikaina didesnė nei grybukų..
ir kokie riešutai čia tinka? lazdyno, migdolo? juos reikia pakepinti prieš dedant?

as dedu su vaikisku silikoniniu kudikio sauksteliu, man mazdaug tokio dydzio gerai tinka, aisku buna vieni kad per dideli siek tiek, krastai lenda, o kiti per mazi, bet namams gerai, o jau jeigu kazkam kitam kepu tai jau ziuriu arba is karto nupjaustineju smile.gif savikaina aisku kad didesne nes vien rududu kiek kainuoja, o grybukams jo nereikia smile.gif ir man gaunas traskus, tikrai ne minsksti smile.gif dedu arba smulkintus riesutus ar kad ir po puse ar nedideli visa zemes riesuta, kitu nebandziau, bet jeigu turi po ranka ko del gi neidejus ir kitokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 08, 14:59)
užsisakiau iš kinijos (ačiū vienai merginai), kalnas tų maišų, sumokėjau kelis dolerius.

O gal galit parodyti, is kur pirkote? Nezinau, kaip juos uzvardint, susirasciau pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 11, 15:42)
O gal galit parodyti, is kur pirkote? Nezinau, kaip juos uzvardint, susirasciau pati  blush2.gif

As pirkau is cia http://www4.buyincoi...ating----2.html nemokamas atsiuntimas thumbup.gif Disposable icing pastry bags, yra 3 skirtingu dydziu, emiau vidutinius, bet galejau ir mazesnius pirkt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 05 11, 15:01)
As pirkau is cia http://www4.buyincoi...ating----2.html nemokamas atsiuntimas  thumbup.gif Disposable icing pastry bags, yra 3 skirtingu dydziu, emiau vidutinius, bet galejau ir mazesnius pirkt  ax.gif

Labai dekoju. Uzsipirksiu ir as
Atsakyti
Merginos, kur gaut sito glajaus? Niekur nerandu pirkti, gal nebebuna? doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 11, 17:36)
Merginos, kur gaut sito glajaus? Niekur nerandu pirkti, gal nebebuna?  doh.gif

O maximoje nera, salia zele sudetos jos buna
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 11, 20:36)
Merginos, kur gaut sito glajaus?

Norfoj. Ir dar kažkokio kitokio rudo ir balto esu iš ten pirkusi, neblogas.
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 11, 20:36)
Merginos, kur gaut sito glajaus? Niekur nerandu pirkti, gal nebebuna?  doh.gif

aš jo ir ieškojau prieš velykas neradau schmoll.gif bet aną savaitę Kauno akropolio maximoj užtikau, dar taip tik nuolaida buvo tai griebiau rolleyes.gif tai jei iš Kauno jūs tai ieškokit ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 05 12, 10:08)
aš jo ir ieškojau prieš velykas neradau  schmoll.gif bet aną savaitę Kauno akropolio maximoj užtikau, dar taip tik nuolaida buvo tai griebiau  rolleyes.gif tai jei iš Kauno jūs tai ieškokit ten  4u.gif

As pati tai is provincijos. Savo mieste jokioj parduotuvek neradau. O ana savaite vilniaus akropolio maximoj irgi neradau, tai ir pagalvojau, gal is kokios specializuotos pardes perkat
Atsakyti
sveikos merginos.

siektiek fantazijos ir is sausainiu stai ka galima padaryt smile.gif

user posted image

user posted image

ir velykiniai tokie buvo

user posted image

Norejau paklausti ar tie masai kur idejot nuoroda tikrai nemokasmas atsiuntimas? as angliskai ne bumbum blush2.gif
Atsakyti