Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 04, 15:22)
ax.gif man visai nejuokjnga , nes klausimas nera jau visai ne i tema

Man irgi nejuokinga. Derėtų bent truputį gerbti besidalijančias savo žiniomis ir perskaityti nors keletą temos puslapių, o tik paskui uždavinėti tokius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 04, 15:22)
su specialia keptuve (senovine tokia kaip grybukams kepti )
ax.gif man visai nejuokjnga , nes klausimas nera jau visai ne i tema

o kaip ta keptuve vadinasi ? is kur ja siais laikais galima paimt ?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 04, 11:46)
kaip supakuoti kaštonus, kad jie saugiai pasiektų kitą šalį? kaip Jūs juos sudedate?

deciau i kokia dezute manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2012 05 04, 20:13)
o kaip ta keptuve vadinasi ? is kur ja siais laikais galima paimt ?

jau radau :http://seija-keptuves.blogspot.com/
aciukas jums mergaites ir piktuolems smile.gif
Atsakyti
na stai gribu seimina, kaip cia dar pavadinus g.gif
pirmas ir paskutinis biggrin.gif
user posted image
na ir kitos gerybes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 05, 15:11)
na stai gribu seimina, kaip cia dar pavadinus g.gif
pirmas ir paskutinis biggrin.gif

graZU KAIP

o kodel paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 05, 21:49)
graZU KAIP

o kodel paskutinis  biggrin.gif

kaip vargau su ta seimina doh.gif ... geriau neklausk...antra syk turbut nebe schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Niu kaip sugundet savo grozybemis- leksiu keptuviu ieskot, noriu ir as situ groziu wub.gif Atrodo, temute visa perskaiciau, bet lyg ir nebuvo mineta... unsure.gif Man labai idomu, ar galinant kastonus, ju ta zaliaja dali galima konditeriniu svirkstu formuoti? Nesudetinga, ta prasme, ar lengvai issispaus, nedzius ir t.t. g.gif
Atsakyti

aš paprastą įmautę ėmiau, mažytę skylutę prakirpau ir taip spygliukus dariau.
mama, kai prieš 20 metų gulbes/senelius/ežiukus darydavo, imdavo paprastą maišelį ir per tą patį kampiuką spausdavo.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 07, 21:36)
aš paprastą įmautę ėmiau, mažytę skylutę prakirpau ir taip spygliukus dariau.
mama, kai prieš 20 metų gulbes/senelius/ežiukus darydavo, imdavo paprastą maišelį ir per tą patį kampiuką spausdavo.

dabartiniai maišeliai arba nelygiu kampeliu, tokiu įgnybtu, arba labai skysti (silpni, ta prasme), paspaudi kiek kremą ir išplyšta. Nusibodo taip vargti ir nusipirkau vienkartinių nedidelių spec.konditerinių maišelių. Nu, dabar vargai pasibaigė. Kai reikia - skylutę prakerpu, kai reikia - antgali panaudoju.
Iš karto pirkti 100 - truputėlį brangoka, ale kaip paskaičiuoji vieno kaina ir sutaupytus nervus - ne taip jau ir brangu
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 05 08, 08:48)
dabartiniai maišeliai arba nelygiu kampeliu, tokiu įgnybtu, arba labai skysti (silpni, ta prasme), paspaudi kiek kremą ir išplyšta. Nusibodo taip vargti ir nusipirkau vienkartinių nedidelių spec.konditerinių maišelių. Nu, dabar vargai pasibaigė. Kai reikia - skylutę prakerpu, kai reikia - antgali panaudoju.
Iš karto pirkti 100 - truputėlį brangoka, ale kaip paskaičiuoji vieno kaina ir sutaupytus nervus - ne taip jau ir brangu

tai gal geriau tada daugkartini nusipirkti ir tureti, o ne vienakartiniais naudotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 05 08, 14:00)
tai gal geriau tada daugkartini nusipirkti ir tureti, o ne vienakartiniais naudotis smile.gif

užsisakiau iš kinijos (ačiū vienai merginai), kalnas tų maišų, sumokėjau kelis dolerius.
Atsakyti