Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(Linckutis @ 2012 04 04, 18:26)
o kaip , su kokiu teptuku tepat kotelius smile.gif tada  pakankamai skystas buna glajus ar ne smile.gif

turiu ir konditerinį ir iš senukų nusipirkus, išsivirinusi statybinį teptuką. nematau skritumo. na, skystas pakankamai būna, bet toks, kad jis nejuda užtepus ant kotelio, bet jei semti su šaukštu tai nesilaiko, nubėga nuo šaukšto. kotelius gi plonai dengiame, tai nėra sunkio dėsnio, glajaus nieks žemyn netempia.. na tikiuosi suprato kas ir kaip smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 18 balandžio 2012 - 20:22
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 18, 20:43)

Grazios voverytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 14, 14:19)
Idejau i patirpusi sokolada truputi kokosu aliejaus,  graziai ir skaniai gavosi thumbup.gif

tiksliai, ir aš turėjau kokosų aliejaus, o pyliau paprastą alyvuogių doh.gif na svarbu skonio nepagadino, o sekantį kartą jau kokosų dėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 07, 16:48)
į iškeptą ir papuoštą krepšelį smile.gif čia gal labiau matosi smile.gif

user posted image

is kokios teslos kepei krepseli g.gif
Atsakyti
pasirodom.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 04 27, 16:29)
pasirodom.
user posted image

nu grazu.....gal kiek balto perdaug g.gif
na greitu laiku ir man teks toks vargelis doh.gif
..mergaites kas galit pasakit, is kokios teslos kepti pintus krepselius 4u.gif i tuos kreselius deda : gribukus, kastonus, braskes it tt.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 27 balandžio 2012 - 19:33
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 26, 16:19)
is kokios teslos kepei krepseli g.gif

paprasta mieline tesla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 28, 11:12)
paprasta mieline tesla smile.gif

...m...cia tik greitam vartojimui g.gif
o kad ilgiau pastovet...sausainiu teslos labai trupes ,manau g.gif na gal meduoline tesla tiktu a...gal kas bandet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 28, 14:16)
...m...cia tik greitam vartojimui g.gif
o kad ilgiau pastovet...sausainiu teslos labai trupes ,manau g.gif na gal meduoline tesla tiktu a...gal kas bandet unsure.gif

o kas greitam vartojimui?? krepšelis plonas, gerai perkepa ir.. sudžiūna.. paskui jį nebent pamirkant į arbatą valgyti.. esu kepusi gal prieš tris savaites, paskui jis buvo kietas kaip akmuo, toks pat kietas kaip ir trys dienos po iškepimo buvo..
Atsakyti
[quote=simisimi84,2012 04 29, 11:45]
o kas greitam vartojimui?? krepšelis plonas, gerai perkepa ir.. sudžiūna.. paskui jį nebent pamirkant į arbatą valgyti.. esu kepusi gal prieš tris savaites, paskui jis buvo kietas kaip akmuo, toks pat kietas kaip ir trys dienos po iškepimo buvo..
........tuos krepselius nori papuosti stalus...tai daba galvoju is kokios teslos jie tiktu g.gif , net nebeisgalvoju doh.gif
Atsakyti
[quote=pasta222,2012 04 29, 16:31]
[quote=simisimi84,2012 04 29, 11:45]
........tuos krepselius nori papuosti stalus...tai daba galvoju is kokios teslos jie tiktu g.gif , net nebeisgalvoju doh.gif
[/quote]
Sveiki o jei is kokios meduolines mases gal visai nieko, lyg ir tvirtas turetu but ax.gif
Atsakyti
kirk dėti rududu į riešutėlį? šaukštelį?
Atsakyti