Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(faire @ 2012 04 04, 22:10)
sveikutes kepejeles jau daug metu kepu grybukus jei leisit patarsiu jum del to balto glajaus .ne toks jis baisus kaip atrodo paimkit baltyma ciut druskos ir paplakit kelias minutes mikseriu po to dekit citrinos rugsties ir kai jau apvertus inda baltymas laikysis po sauksta sudekite cukraus pudra glajus turi but tirstos konsistencijos.sekmes  4u.gif

aciu 4u.gif as pameginsiu pasinaudoti jusu patarimu ziuresiu kaip man seksis, nors pati kepu jau ilgai grybus bet balta glaju suku saukstu. g.gif
Atsakyti
Prikepiau grazuoliu grybuku, vesimes i kita gala Lietuvos. Kazin, ar nenubyres tos glazuros, kaip geriau juos sudeti, kad grybukai isliktu sveiki g.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
viena kart man gyvenime glajus byrejo, nes plakiau su mikseriu, buvo daug oro burbuliuku ir isdziuves jis pradejo trupeti nuo kotelio. o kaip suku saukstu viskas ciki 4u.gif niekad nenubyra, nors keliavo ne tik i kita lietuvos gala bet ir i kita sali blush2.gif
jei turite sudekite i dezute ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
Laba mergaitės. Pirksiu ir aš jau grybukų ir riešutėlių formeles, tai dabar renkuosi receptukus biggrin.gif Gyvenime neteko dar pačiai kepti, tai galva pilna kvailų klausimų. Jei tiksliai pamenu, mano krikšto mama kepdavo tuščiavidurius reišutėlius. T.y. dvi puseles iškepdavo, dėdavo lazdyno riešutą ir kažkaip jas "suklijuodavo'". Tik nežinau ir nerandu internete kaip jas suklijuoti. Gal kas žinote? 4u.gif
Atsakyti
galima suklijuot su rududu kremu,ar kad ir kiaušinio baltymas plius cukrau pudra bei rugštelė..manau laikys...
Atsakyti
Gaminau sokoladini glaju kepurelems, specialus sokoladinis glajus aptepimui nelabai man skanus, todel tirpinau karunos juodaji sokolada. Bandziau suskystinti, ipildama sauksteli grietineles. Bet gavau atvirkscia rezultata, sokoladine mase taip sukietejo, kad jau su ja nebebuvo imanoma aptepti grybuku. Kaip paruosti glaju is juodojo sokolado, kad juo graziai pasidengtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 09, 23:34)
Gaminau sokoladini glaju kepurelems, specialus sokoladinis glajus aptepimui nelabai man skanus, todel tirpinau karunos juodaji sokolada. Bandziau suskystinti, ipildama sauksteli grietineles. Bet gavau atvirkscia rezultata, sokoladine mase taip sukietejo, kad jau su ja nebebuvo imanoma aptepti grybuku. Kaip paruosti glaju is juodojo sokolado, kad juo graziai pasidengtu g.gif

aš taip ir vieną savo glajų sugadinau, buvau pamiršus, kad negalima pilt pieno ir jokių panašių dalykų, nes šokoladas sušoka schmoll.gif geriau sviestuko, arba aliejaus lašiuką, nuo pastarojo gražiai blizga rolleyes.gif tik svarbu nepadaugint, nes šokoladas nesustings mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 04 10, 10:30)
aš taip ir vieną savo glajų sugadinau, buvau pamiršus, kad negalima pilt pieno ir jokių panašių dalykų, nes šokoladas sušoka  schmoll.gif  geriau sviestuko, arba aliejaus lašiuką, nuo pastarojo gražiai blizga  rolleyes.gif  tik svarbu nepadaugint, nes šokoladas nesustings  mirksiukas.gif

Idejau i patirpusi sokolada truputi kokosu aliejaus, graziai ir skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 01, 11:42)
as turguj pirkau smile.gif

QUOTE(auryte2 @ 2012 04 01, 09:30)

o gal per mazai noro g.gif
na gerai, manau per skirstas pats glajus yra todel ir teka, per mazai cukraus pudros ideta, jeigu po truputuka desit jis tirstes mirksiukas.gif

atradau idealu sau kotuku glajaaus tepimo buda , uzdet ant virsaus koto ir tada viska islyginti slapiu kietu mazu teptuku
Atsakyti
Ir as taip tepu ant kotuku baltaji glaju smile.gif

Gal kas zinot, kai graziai apglajint keptas voverytes g.gif Gal tik uodegytes glajum patepliot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 15 balandžio 2012 - 17:30
Grybukų kotelius jūs tepate astingu, kaip suprantu, o galvas? Irgi tepti reikia? Ar galvas įmerkiate 4u.gif
O kaži iškeps grybukai toj baltarusiškoje keptuvėje, jei aš ją dėsiu ant "stiklinės-keramikinės" kaitlentės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 15, 18:29)
kai graziai apglajint keptas voverytes g.gif 

user posted image
Atsakyti