Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

Labas vakaras,
gal žinote ar Kaune kur nors galima nusipirkti grybukų keptuvę?
Atsakyti
Parsiveziau is kaimo sena grybuku keptuvele. 4u.gif
Atmirkysiu, atgramdysiu, bandysiu siu skanestu issikept tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 03 30, 21:09)
Atmirkysiu, atgramdysiu, bandysiu siu skanestu issikept  tongue.gif

NEBANDYK!!! Atsargiai išvalyk su drėgna minkšta šluoste, pakaitink, vėl pavalyk su sausa, tada ištepk aliejumi, iškaitink ir viskas. Po mirkymų ir gramdymų keptuvę galėsi mesti lauk.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 30, 21:12)
NEBANDYK!!! Atsargiai išvalyk su drėgna minkšta šluoste, pakaitink, vėl pavalyk su sausa, tada ištepk aliejumi, iškaitink ir viskas. Po mirkymų ir gramdymų keptuvę galėsi mesti lauk.

Aciu, kad perspejot. 4u.gif Pas mane ji tokia baisiai sunki, labai sena, dar kaina 5 rubliai ir 30 kapeiku maciau ispausta, maniau, kad tokia tarybine gali visas valymo proceduras atlaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 31 kovo 2012 - 11:46
QUOTE(rausvakase @ 2012 03 31, 12:33)
Aciu, kad perspejot. 4u.gif  Pas mane ji tokia baisiai sunki, labai sena, dar kaina 5 rubliai ir 30 kapeiku maciau ispausta, maniau, kad tokia tarybine gali visas valymo proceduras atlaikyt doh.gif

maniske nors pirkta neseniai, bet atlaike sveitimus ir nieko nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mama nupirko man keptuve grybuku, kriaukliu ir giliu lyg. bet jie iskept turi tusciaviduriai... ar tinka ta pati tesla grybuku, kur yra pirmame puslapyje receptukai? ir koki idara daryti? kaip suprantu, lipdyti dvi puses manau reiktu aisingu ir dekoruoti taip, kaip paprastus grybukus. ar klystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2aistulka @ 2012 03 31, 20:07)
Sveikos smile.gif
Mama nupirko man keptuve grybuku, kriaukliu ir giliu lyg. bet jie iskept turi tusciaviduriai... ar tinka ta pati tesla grybuku, kur yra pirmame puslapyje receptukai? ir koki idara daryti? kaip suprantu, lipdyti dvi puses manau reiktu aisingu ir dekoruoti taip, kaip paprastus grybukus. ar klystu? smile.gif

Sveiki, o kur jus perkat tas keptuves, taip noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 03 31, 22:37)

Daug keptuvių čia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as nesenai pradejau kepti grybukus ir man iskilo toks klausymas kokiu budu jus tam glajuj taip graziai ismirkot , taip tolygiai. nes man nuteka , nevienodai paisikirsto. jus tepat ar kisat kota . kokia technika idealaus kotelo?

atsiprasau neturiu laiko visu temeliu perskaityti gal ir yra kazkur parasyta, bet nelengva su 2 vaikais tiek perskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 03 31, 23:37)

as turguj pirkau smile.gif

QUOTE(auryte2 @ 2012 04 01, 09:30)

o gal per mazai noro g.gif
na gerai, manau per skirstas pats glajus yra todel ir teka, per mazai cukraus pudros ideta, jeigu po truputuka desit jis tirstes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2012 04 01, 00:40)
Daug keptuvių čia yra  mirksiukas.gif

kad turgui jos pigesnės būna...na pvz riešutėliu ant 15 lt pigiau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 01, 16:32)
kad turgui jos pigesnės būna...na pvz riešutėliu ant 15 lt pigiau.... g.gif

na as turguj pirkau tai grybuku pilnaviduriu tiek pat mokejau kaip ir tam psl, aisku buvo kita per pus pigiau bet tipo padielka, o ta brangesne ir sunkesne fabrikine kaip sake g.gif
Atsakyti