Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(evers @ 2012 03 21, 20:52)
sveikos,šiandien gavau savo voveruškų kepimo įrankį,tai jau išbandžiau..man kiek riebokos gavosi,gal dar kokių receptukų išbandėtę labai norėtūsi kokių kitokių paragauti  ax.gif

degtinytės reikia įpilti, stikliuką panašiai, tada riebal mažiau įgeria. o pagal kokį receptą kepėt?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 26, 11:57)
bet jeigu meduoline tesla tai buna eziukai gana kieti  g.gif

nemanau, kietumas priklauso tuo to, kiek dedama miltų..
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
gražūs Jūsų kepiniai, net seilė tįsta smile.gif aš kepu grybukus, bet norisi Velykoms jų pasikept spalvotom galvutėm...tad gal klausimas ne į temą, bet gal nepyksit labai ir atsakysit - kur perkat maistinius dažus? gal internete kas esate pirkę? būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 03 26, 15:49)
Sveikos, merginos 4u.gif
gražūs Jūsų kepiniai, net seilė tįsta smile.gif aš kepu grybukus, bet norisi Velykoms jų pasikept spalvotom galvutėm...tad gal klausimas ne į temą, bet gal nepyksit labai ir atsakysit - kur perkat maistinius dažus? gal internete kas esate pirkę? būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif

http://www.sal2.pusl.../parduotuve.htm
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 26, 16:50)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 03 26, 12:45)
degtinytės reikia įpilti, stikliuką panašiai, tada riebal mažiau įgeria. o pagal kokį receptą kepėt?

na kažkur radau internete,grietinėlė ir miltų kad daugmaz kaip lietiniu tešla būtų...
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 03 25, 22:07)
as kai kepu eziukus, tai pasidarau is meduolines teslos rutuliukus, juos pjaunu per puse ir siek tiek pasmailinu nosyte smile.gif viskas smile.gif tokia cia ta ir forma....

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 26, 11:57)
bet jeigu meduoline tesla tai buna eziukai gana kieti  g.gif

jei miltu padaugini tada buna kieti. o forma darau rankomis, formuoju is rutuliuko 4u.gif
Atsakyti
pasakykit, kokiomis proporcijomis darote glaistą kaštonams, tą žalią? nes kur darau grybukams baltymas+100 gr. pudros tai čia netinka..
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 27, 15:13)
pasakykit, kokiomis proporcijomis darote glaistą kaštonams, tą žalią? nes kur darau grybukams baltymas+100 gr. pudros tai čia netinka..

as darau toki pat glaista kaip ir grybukam. vienas baltymas + stikline pudros ir rugsteles siek tiek.tik ilgiau plaku t.y suku su saukstu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės , visai netikėtai radau šią tėmelę... bigsmile.gif Gal kuri žinote, kas Vilniuje kepa tokius skanėstus pagal užsakymą? Jei žinot, parašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 27, 15:13)

ir man šiandien nevyko,kažkoks skystokas buvo... g.gif

o kaip kepate lazdyno riešutukams tuos žirnelius,nes man kažko nuo skardos supleke gavosi o ne apvalūs... g.gif
gal įmanoma kaip iškept ,kad apvalūs gautusi...
Atsakyti