Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

Paprasčiausia yra pirmiausia žaliai "apdzbuoti" sausainukus, t.y. kaštonų puseles, leisti nudžiūti, tada tepti baltai "padukus", dėti žirniuką ir suklijuoti. Nereikia jokių pagaliukų ar stiklainių.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 18, 13:47)
Paprasčiausia yra pirmiausia žaliai "apdzbuoti" sausainukus, t.y. kaštonų puseles, leisti nudžiūti, tada tepti baltai "padukus", dėti žirniuką ir suklijuoti. Nereikia jokių pagaliukų ar stiklainių.

vooo, man ši mintis patinka, kaip pati nepagalvojau doh.gif
dar toks klausimas.. kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo.. gal centimetrais tada galima? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 18, 13:52)
vooo, man ši mintis patinka, kaip pati nepagalvojau  doh.gif
dar toks klausimas.. kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo.. gal centimetrais tada galima? smile.gif

as tesla iskociojus ispaudziu 3.5cm skersmens sausainiukus. tada juos iskepus suklijuoju ir kaip isdziusta iskart visa kastona nudazau. paskui lieka tik uzmaskuoti skylute kuri lieka nuo pagaliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 18, 12:52)
kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo..

Kokius padarysi, tokie ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,šiandien gavau savo voveruškų kepimo įrankį,tai jau išbandžiau..man kiek riebokos gavosi,gal dar kokių receptukų išbandėtę labai norėtūsi kokių kitokių paragauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2012 03 21, 22:54)
o kaip tuos eziukus padaryti,ypac ta zalia glaju??? labai mergytes reikia visokiu grazumynu,reikia vestuvems kepti smile.gif.Lauksiu lauksiu labai isanksto ACIU  4u.gif

cukraus pudra+baltymas+žali dažai smile.gif (aisingas, kitaip vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 22, 16:34)
cukraus pudra+baltymas+žali dažai smile.gif (aisingas, kitaip vadinasi)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atnesu spalvotus eziukus, kurie buvo skirti vaikuciams i kaziuko muge mokyklelej 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 03 25, 11:47)
Atnesu spalvotus eziukus, kurie buvo skirti vaikuciams i kaziuko muge mokyklelej 4u.gif

kokie grazuoliai bigsmile.gif
papasakokit kaip daret g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 25, 10:58)
kokie grazuoliai  bigsmile.gif
papasakokit kaip daret  g.gif  blush2.gif

aha, mane irgi domina, kaip pasidarot forma?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2012 03 25, 21:29)
aha, mane irgi domina, kaip pasidarot forma?

as kai kepu eziukus, tai pasidarau is meduolines teslos rutuliukus, juos pjaunu per puse ir siek tiek pasmailinu nosyte smile.gif viskas smile.gif tokia cia ta ir forma....
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 03 25, 23:07)
as kai kepu eziukus, tai pasidarau is meduolines teslos rutuliukus, juos pjaunu per puse ir siek tiek pasmailinu nosyte smile.gif viskas smile.gif tokia cia ta ir forma....

bet jeigu meduoline tesla tai buna eziukai gana kieti g.gif
Atsakyti