Paprasčiausia yra pirmiausia žaliai "apdzbuoti" sausainukus, t.y. kaštonų puseles, leisti nudžiūti, tada tepti baltai "padukus", dėti žirniuką ir suklijuoti. Nereikia jokių pagaliukų ar stiklainių.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 18, 13:47)
Paprasčiausia yra pirmiausia žaliai "apdzbuoti" sausainukus, t.y. kaštonų puseles, leisti nudžiūti, tada tepti baltai "padukus", dėti žirniuką ir suklijuoti. Nereikia jokių pagaliukų ar stiklainių.
vooo, man ši mintis patinka, kaip pati nepagalvojau
dar toks klausimas.. kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo.. gal centimetrais tada galima?
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 18, 13:52)
vooo, man ši mintis patinka, kaip pati nepagalvojau
dar toks klausimas.. kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo.. gal centimetrais tada galima?
as tesla iskociojus ispaudziu 3.5cm skersmens sausainiukus. tada juos iskepus suklijuoju ir kaip isdziusta iskart visa kastona nudazau. paskui lieka tik uzmaskuoti skylute kuri lieka nuo pagaliuko
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 18, 12:52)
kokio dydžio būna vienas sausainukas, kaip 2 litai ar kaip penki? ar kaip litas?/ na, skesmuo..
Kokius padarysi, tokie ir bus
sveikos,šiandien gavau savo voveruškų kepimo įrankį,tai jau išbandžiau..man kiek riebokos gavosi,gal dar kokių receptukų išbandėtę labai norėtūsi kokių kitokių paragauti
QUOTE(Alexi9 @ 2012 03 21, 22:54)
o kaip tuos eziukus padaryti,ypac ta zalia glaju??? labai mergytes reikia visokiu grazumynu,reikia vestuvems kepti .Lauksiu lauksiu labai isanksto ACIU
cukraus pudra+baltymas+žali dažai (aisingas, kitaip vadinasi)
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 22, 16:34)
cukraus pudra+baltymas+žali dažai (aisingas, kitaip vadinasi)
Aciu
QUOTE(MergickaN @ 2012 03 25, 11:47)
Atnesu spalvotus eziukus, kurie buvo skirti vaikuciams i kaziuko muge mokyklelej
kokie grazuoliai
papasakokit kaip daret
QUOTE(ingauk @ 2012 03 25, 10:58)
aha, mane irgi domina, kaip pasidarot forma?
QUOTE(devolesa @ 2012 03 25, 21:29)
aha, mane irgi domina, kaip pasidarot forma?
as kai kepu eziukus, tai pasidarau is meduolines teslos rutuliukus, juos pjaunu per puse ir siek tiek pasmailinu nosyte viskas tokia cia ta ir forma....
QUOTE(CervusDama @ 2012 03 25, 23:07)
as kai kepu eziukus, tai pasidarau is meduolines teslos rutuliukus, juos pjaunu per puse ir siek tiek pasmailinu nosyte viskas tokia cia ta ir forma....
bet jeigu meduoline tesla tai buna eziukai gana kieti