pasta kooooks grozis super
QUOTE(raima.ma @ 2012 03 08, 09:31)
Sveikos merginos
Iškilo klausimas - ar įmanoma iškepti (virti) aliejuje voveruškas nesaldžias formelėje. Saldžios viskas tvarkoj, o pikantiško skonio, gal kas bandėte? Arba vaflius nesaldžius, tokius traškius. Na užkandžiams, prie alaus. Būčiau labai dėkinga.
Iškilo klausimas - ar įmanoma iškepti (virti) aliejuje voveruškas nesaldžias formelėje. Saldžios viskas tvarkoj, o pikantiško skonio, gal kas bandėte? Arba vaflius nesaldžius, tokius traškius. Na užkandžiams, prie alaus. Būčiau labai dėkinga.
manau galima drasiai tik jau vietoj cukraus reiktu kazkokiu prieskoniu det
Labas vakaras visur cia rasoma apie grybukus, riesutus, eziukus braskes o nelabai radau kaip padaryti kukuruzus, zirnius, avietes? gal yra kur vaizdines medziagos ar seip pasiskaityk kaip juos daryt? ir dar man kilo klausimas del braskiu ar jus nekepat keptuvej braskiu mano viena pazystama sake turi keptuve braskem kepti bet as niekur ju nemacius o kaip jus?
QUOTE(agente25 @ 2012 03 10, 22:12)
Labas vakaras visur cia rasoma apie grybukus, riesutus, eziukus braskes o nelabai radau kaip padaryti kukuruzus, zirnius, avietes? gal yra kur vaizdines medziagos ar seip pasiskaityk kaip juos daryt? ir dar man kilo klausimas del braskiu ar jus nekepat keptuvej braskiu mano viena pazystama sake turi keptuve braskem kepti bet as niekur ju nemacius o kaip jus?
pirma karta apie braskiu keptuve girdziu tiesa sakant
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 10, 15:21)
tai va, iškepiau aš tuos biskvitinukus, ragavau kol šilti, tai skanūs (bet su medum skanesni, na, skonio reikalas). dariau iš pusės normos, gavosi 30 grybukų.
ir bandžiau dažyti su tom tabletėm.. tai ką aš žinau.. man nepatiko arba aš kažką ne taip dariau. paėmiau 50 gr, ir aliejaus nedaug, 3 gramus.
tai su tokiu kiekiu aš nudažiau tik 17 grybukų... hmz, kai su oetkerio glajumi nudažyčiau 30 drąsiai, ir atrodo, susinaudojo nemažai, bet vis vien galvučių nelygumai matosi, kai su anuo glajumi nieko nesimatydavo.. taigi, nors ir per pus pigiau jie, bet išeiga dvigubai didesnė ir išvaizda ne kokia..
Klausimas: kas dažote su tabletėmis, kiek dedate aliejaus kai tirpinate?, na, tarkim, 100 gr šokolado aliejaus kiek gr?... bandysiu rasti aukso viduriuką, vis dėl to nusipirkau jų 2 kg
ir bandžiau dažyti su tom tabletėm.. tai ką aš žinau.. man nepatiko arba aš kažką ne taip dariau. paėmiau 50 gr, ir aliejaus nedaug, 3 gramus.
tai su tokiu kiekiu aš nudažiau tik 17 grybukų... hmz, kai su oetkerio glajumi nudažyčiau 30 drąsiai, ir atrodo, susinaudojo nemažai, bet vis vien galvučių nelygumai matosi, kai su anuo glajumi nieko nesimatydavo.. taigi, nors ir per pus pigiau jie, bet išeiga dvigubai didesnė ir išvaizda ne kokia..
Klausimas: kas dažote su tabletėmis, kiek dedate aliejaus kai tirpinate?, na, tarkim, 100 gr šokolado aliejaus kiek gr?... bandysiu rasti aukso viduriuką, vis dėl to nusipirkau jų 2 kg
Visada dazau tik su tom sokolado tabletem ir niekada nieko papildomai nepilu, nei aliejaus, nei pieno, nieko nieko. Man kai isilydo sokoladas jis gaunasi pakankamai skystas ir tikrai graziai padengia galvutes. O kiek as jo sunaudoju, niekada nesusimasciau , tiesog jo visada turiu namie ir kai reikia dazyti grybukus imu gera sauja ir lydau. Kita karta kai darysiu imsiu ir pasversiu, kiek grybu nudazau su 50 gr sokolado.
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 11, 17:13)
Visada dazau tik su tom sokolado tabletem ir niekada nieko papildomai nepilu, nei aliejaus, nei pieno, nieko nieko. Man kai isilydo sokoladas jis gaunasi pakankamai skystas ir tikrai graziai padengia galvutes. O kiek as jo sunaudoju, niekada nesusimasciau , tiesog jo visada turiu namie ir kai reikia dazyti grybukus imu gera sauja ir lydau. Kita karta kai darysiu imsiu ir pasversiu, kiek grybu nudazau su 50 gr sokolado.
ačiū būtų įdomu palyginti.. gal jis per tirštas pas mane.. bet abejoju, nes tą induką, kuriame lydau, laikau jį ištačius į karštą vandenį, kad neatvėstų ..
Sveikos darbščiosios rankelės
Atrodo jungiuosi ir aš prie jūsų, nu smagus reikalas tie grybukai. Pabandžiau biskvitinius, taip pat pagal Vitos sandeliuko receptą, šis patiko labiau. Bandžiau puošti ir toks klausimas.
Ar galima išvirti rudą glaistą, kad jis neliptų prie rankų susitingęs?
Kažkaip apie baltą glaistą viskas gan tiksliai surašyta, o apie rudą nelabai aišku liko
Atrodo jungiuosi ir aš prie jūsų, nu smagus reikalas tie grybukai. Pabandžiau biskvitinius, taip pat pagal Vitos sandeliuko receptą, šis patiko labiau. Bandžiau puošti ir toks klausimas.
Ar galima išvirti rudą glaistą, kad jis neliptų prie rankų susitingęs?
Kažkaip apie baltą glaistą viskas gan tiksliai surašyta, o apie rudą nelabai aišku liko
Gal kas uzsisaugojot grybuku su medum receptuka? Uzsirasiau jusu rekomenduojamus 2 receptukus ir dar trecio uzsinorejau - reiks ir man ju dazymo eksperimentais pirma karta uzsiimt - vaikui bus dziaugsmo .
QUOTE(Natele @ 2012 03 12, 09:53)
Gal kas uzsisaugojot grybuku su medum receptuka? Uzsirasiau jusu rekomenduojamus 2 receptukus ir dar trecio uzsinorejau - reiks ir man ju dazymo eksperimentais pirma karta uzsiimt - vaikui bus dziaugsmo .
Šitą bandėt?
http://vitossandeliu...label/Meduoliai
O dažymas tikrai vaikams džiaugsmas Mano mažiukas nedažytų nelabai ir valgė, o dažyti tai oho-ho, visai kitas reikalas, žymiai skanesni
QUOTE(ingauk @ 2012 03 10, 19:54)
manau galima drasiai tik jau vietoj cukraus reiktu kazkokiu prieskoniu det
bijau, kad kiaušinienė nebūtų. Juk traškumą cukrus ir duoda. O be jo .
Na nieko, greit velykos, išbandysiu, nu nepaiseks - cukraus įdėsiu.
Ačiū
QUOTE(picea @ 2012 03 12, 10:12)
Šitą bandėt?
http://vitossandeliu...label/Meduoliai
O dažymas tikrai vaikams džiaugsmas Mano mažiukas nedažytų nelabai ir valgė, o dažyti tai oho-ho, visai kitas reikalas, žymiai skanesni
http://vitossandeliu...label/Meduoliai
O dažymas tikrai vaikams džiaugsmas Mano mažiukas nedažytų nelabai ir valgė, o dažyti tai oho-ho, visai kitas reikalas, žymiai skanesni
Nea, dekui labai .
gal pasidalinkite patirtimi, kaip greitai papuošti kaštonus? kaip jūs džiovinate, kad nereikėtų prie jų užtrukti kelias dienas...
Papildyta:
gero namie virto glaisto dar neišradau šiaip viena šeiminkė pasakojo, kad reikia paprastą išvirti ir su pirštu įtrinti galvutę, tas sluoksnis būtų plonas, bet nieks niekur neliptų...
Papildyta:
QUOTE(picea @ 2012 03 12, 08:56)
Sveikos darbščiosios rankelės
Atrodo jungiuosi ir aš prie jūsų, nu smagus reikalas tie grybukai. Pabandžiau biskvitinius, taip pat pagal Vitos sandeliuko receptą, šis patiko labiau. Bandžiau puošti ir toks klausimas.
Ar galima išvirti rudą glaistą, kad jis neliptų prie rankų susitingęs?
Kažkaip apie baltą glaistą viskas gan tiksliai surašyta, o apie rudą nelabai aišku liko
Atrodo jungiuosi ir aš prie jūsų, nu smagus reikalas tie grybukai. Pabandžiau biskvitinius, taip pat pagal Vitos sandeliuko receptą, šis patiko labiau. Bandžiau puošti ir toks klausimas.
Ar galima išvirti rudą glaistą, kad jis neliptų prie rankų susitingęs?
Kažkaip apie baltą glaistą viskas gan tiksliai surašyta, o apie rudą nelabai aišku liko
gero namie virto glaisto dar neišradau šiaip viena šeiminkė pasakojo, kad reikia paprastą išvirti ir su pirštu įtrinti galvutę, tas sluoksnis būtų plonas, bet nieks niekur neliptų...