Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

Jei bus labai tiršta, gali įpilti pieno. Tačiau tabletėms nebūtina, pienas labiau šokoladui. O va aliejus ir blizgesio duoda, ir džiūna geriau.
Atsakyti
Sveikos merginos
Iškilo klausimas - ar įmanoma iškepti (virti) aliejuje voveruškas nesaldžias formelėje. Saldžios viskas tvarkoj, o pikantiško skonio, gal kas bandėte? Arba vaflius nesaldžius, tokius traškius. Na užkandžiams, prie alaus. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
4u.gif ar galima į kotelių glaistą dėti ne citrinos rūgštelę, o citrinų sultis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gmamyte @ 2012 03 08, 09:40)
4u.gif  ar galima į kotelių glaistą dėti ne citrinos rūgštelę, o citrinų sultis? 4u.gif

bet tuomet cukraus pudros daugiau reikėtų
Atsakyti
Prisiskaiciau vakar kaip dazyt, tai vel noris gamint bigsmile.gif Tol, kol gausis gerai. Nors sekmadieni vyras sake, kad as turbut neturiu ka veikti... kai tiek zaidziau su tais grybais biggrin.gif Bandysiu dabar galvas dazyt su kregzdute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smale: 08 kovo 2012 - 09:36
kurie skanesni? ir kurie panašesni į grybukas? gal trapesni tie (antras receptas)...?

ir kaip juos gaminti? (nebepamenu, lydyti ar nelydi margariną (sviestą)...)

Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės

Grybukai:
5 kiaušinių tryniai (baltymus paliekame dažymui), beveik lygiom dalim (apie 250gr.) cukraus, grietinės, sviesto (ar margarino), pusė šaukštelio sodos (nugęsinti actu), vanilinio cukraus, miltų tiek, kad tešla pasidarytų kabinama šaukšteliu (kaip minkštas plastilinas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 09 kovo 2012 - 17:27
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 17:26)
antras receptas

Šitie mano ir man patys skaniausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 09, 18:37)
Šitie mano ir man patys skaniausi  rolleyes.gif

o kurie skaniau, kurie daugiau visiems patinka? ir kaip gaminti juos, gaminimo eiga, parašykite smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 09, 17:37)
Šitie mano ir man patys skaniausi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Isplakti kiausinius su cukrum, sudeti uzgesinta soda, grietine, paplakti, tada miltus ir galiausiai lydyta margarina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 17:26)
Grybukai:
200gr grietinės, 3 kiaušiniai, 150gr margarino, 200gr cukraus, 1 a.š.sodos (nugęsinti citrinos rūgšt. arba actu), 400gr miltų, vanilės

Aš vakar kepiau pagal šitą 4u.gif Gavosi tokie minkšti biskvitiniai, mums labai patiko. Tešla buvo tokia labai tirštos grietinės konsistencijos, į keptuvę su pirštu nuo šaukšto teko nuimti smile.gif Beje vietoj margarino naudojau sviestą 4u.gif
Atsakyti
tai va, iškepiau aš tuos biskvitinukus, ragavau kol šilti, tai skanūs (bet su medum skanesni, na, skonio reikalas). dariau iš pusės normos, gavosi 30 grybukų.

ir bandžiau dažyti su tom tabletėm.. tai ką aš žinau.. man nepatiko arba aš kažką ne taip dariau. paėmiau 50 gr, ir aliejaus nedaug, 3 gramus.
tai su tokiu kiekiu aš nudažiau tik 17 grybukų... hmz, kai su oetkerio glajumi nudažyčiau 30 drąsiai, ir atrodo, susinaudojo nemažai, bet vis vien galvučių nelygumai matosi, kai su anuo glajumi nieko nesimatydavo.. taigi, nors ir per pus pigiau jie, bet išeiga dvigubai didesnė ir išvaizda ne kokia..
Klausimas: kas dažote su tabletėmis, kiek dedate aliejaus kai tirpinate?, na, tarkim, 100 gr šokolado aliejaus kiek gr?... bandysiu rasti aukso viduriuką, vis dėl to nusipirkau jų 2 kg biggrin.gif

Atsakyti
Labutis,
pagaliau isigijau gribuku keptuve smile.gif ir iskart puoliau kept biggrin.gif
...prasom pasivaisinti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti