Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(ingauk @ 2012 03 03, 18:58)
man labai gerai, tik gal pati pirma karta trauke bet gal nebuvau stirpiai kaip reikiant  tik iskaitinus smile.gif

grali - labai dailus gribukai wub.gif net seila nutyso lotuliukas.gif
aciu mergaites 4u.gif
...dabar tikrai pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 03, 20:23)
grali - labai dailus gribukai wub.gif net seila nutyso lotuliukas.gif
...dabar tikrai pirksiu smile.gif

Aciu 4u.gif Man nesvilo, tikrai gerai kepe nuo pirmojo kartelio smile.gif . Ir beje, is daugelio ismegintu receptu pats paciausias yra su medumi wub.gif Is pilnos normos man gaunasi 180 grybuku, tai jau visada visi sotus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, siandien kepiau antra karta grybukus. Kepasi puikiai, ale kaaaaaaaaaaip man sunku dazyt kotus unsure.gif Nu niekaip nemoku normaliai, o gal noriu perdaug idealiai g.gif Ryt atvaziuos mama, tai ivertins mano varga, ji kepdavo kai mes mazi buvom ax.gif Man arba per storai dengias arba per plonai ir su konditeriniu sepetuku labai jau nepatogu doh.gif Kokiais sepetukais jus dazot? Gal kuri turit foto kaip jus dazot ir kaip atrodo nudazytas kotas is arti g.gif Beje, gal kuri zinot kiek gramais reiktu deti baltymo ir kiek pudros smile.gif

Sakiau darysiu tol, kol gausis ne tik skaniai, bet ir graziai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smale: 04 kovo 2012 - 15:51
Aciu tukstantis kartu merginai, kuri papasakojo, kaip dazyti grybuku galvytes su ,,krekzdute" saldainiais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kagi,pameginau ir as daryti kukuruzus,kastonus ir grybukus,tai kreivi ,sleivi gavosi,na visai kaip pirma karta unsure.gif

user posted image
Atsakyti
OREAR, labai grazu, o kaip pirmam kartui, tai isvis fantastiski skanumynai bigsmile.gif bigsmile.gif

Pasivaisinkit 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 03 07, 09:36)
OREAR, labai grazu, o kaip pirmam kartui, tai isvis fantastiski skanumynai  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Pasivaisinkit  4u.gif

Dekui Tau!Bet jau darbelio prie situ mazu grozybiu,kad patyliu rolleyes.gif

O tavo grybukai pakerejo mane bigsmile.gif jau taip graziai aplieti wub.gif
Atsakyti
O-RE-AR, darbo daug, bet manau verta, Tau puikiai sekasi bigsmile.gif mirksiukas.gif O kai pats pasidarai zmogus, tai bent zinai ka valgai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 03 07, 10:32)
O-RE-AR, darbo daug, bet manau verta, Tau puikiai sekasi  bigsmile.gif  mirksiukas.gif O kai pats pasidarai zmogus, tai bent zinai ka valgai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
baltą glajų darau taip: 1 kiaušinio baltymas (40 gr), 100 gr cukraus pudros. sukti su mediniu šaukštu, kokį 10 gal min, plius minus, vis dadetant cukraus pudros ir žiupsnelį nedidelį citrinos rugštelės. Tik neperplakti reikia, neturi glajus "stovėti" pakanka, kad nenubėgtų. štai mano grybukai. kotelis toks lygiai baltas, tvirtas, jei bedažydama galvutes ištepu šokoladu, puikiai nusivalo šokoladas nuo kotelio ir nė nesimato, kad kažkur buvo ištepta.. cukraus pudra tinka ir saudos, ir dansuker, ir melvit.. (kitų nebandžiau) biggrin.gif tepu su šepetėliu, kadangi glajus yra lengvai pasiskirstantis, iš pradžių nebūna lygus, bet kol džiūsta, išsilygina ir būna gražu smile.gif

user posted image
Atsakyti
simisimi84, labai grazus grybukai, tiesiog tobuli...Man iki tokiu oi oi, dar kiek toli....

Glaju as lygiai taip pat darau, bet man nudazius taip tobulai neissilygina g.gif Ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 03 07, 12:46)
simisimi84, labai grazus grybukai, tiesiog tobuli...Man iki tokiu oi oi, dar kiek toli....

Glaju as lygiai taip pat darau, bet man nudazius taip tobulai neissilygina  g.gif Ka ne taip darau?

manau glajus per tirštas, tik tiek..
va, kaip tik valgau grybukus, nufotografavau iš arti smile.gif
user posted image
Atsakyti