Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 24, 20:49)
kepiau pagal sita recepta, patiko thumbup.gif

As irgi katik kepiau is sio receptuko tik vat gal kazka netiksliai idejau ar kiausinio tryniai mazi ar grietine namine kitokia nei pirktine ar miltai ne tie nezinau man jie issikepe tokie trapus kad tiesiog is keptuves iman kotukas nuo galvytes nuluzo:) na ne visi bet tikrai daug ir teko gerokai man juos paskrudinti nes viduriuke po pirmo kepimo pastebejau teslite neiskepuse.Bet skonis pacio grybuko tikrai labai labai skanus
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 02 24, 20:04)
As irgi katik kepiau is sio  receptuko tik vat gal kazka netiksliai idejau ar kiausinio tryniai mazi ar grietine namine kitokia nei pirktine ar miltai ne tie  nezinau man jie issikepe tokie trapus kad tiesiog is keptuves iman kotukas nuo galvytes nuluzo:) na ne visi bet tikrai daug ir teko gerokai man juos paskrudinti nes viduriuke po pirmo kepimo pastebejau teslite neiskepuse.Bet skonis pacio grybuko tikrai labai labai skanus

Tikiu ir grietinė naminė labai gera ir miltai geri. Ir man taip kartais nutinka, tad stengiuosi "susementuoti" galvutę su koteliu, t.y. kažkiek kotelio tešlos uždedu ant galvutės, nes jei į keptuvę įdedu du atskirus gabaliukus ir tarpusavyje jie nesiliečia, tuomet dažnai taip nutinka, ypatingai jei dar tešlos kiek per mažai ir kepdami kotelis su galvute nesusiklijuoja. Taip pat galima daugiau miltų naudoti, bet man patinka minštučiai grybukai. ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,gal turite recepteli kaip anksciau kepdavo tokias tutytes triubytes,net nezinau kaip pavadinti,pacios tutytes teslos isore apibarstyta cukrumi o vidus apteptas ruzavu cukraus pudros kremu. Labai laukiu receptuku nes turiu formele reiketu tik recepto verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ikelciau forleles foto bet nemoku ikelti
Atsakyti
QUOTE(pradedancioji mamyte @ 2012 02 26, 20:40)
Sveikos gyvos,gal turite recepteli kaip anksciau kepdavo tokias tutytes triubytes,net nezinau kaip pavadinti,pacios tutytes teslos isore apibarstyta cukrumi o vidus apteptas ruzavu cukraus pudros kremu. Labai laukiu receptuku nes turiu formele reiketu tik recepto  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ikelciau forleles foto bet nemoku ikelti

net neisivaizduoju jos kaip atrodo blush2.gif
Atsakyti
Gal apie vaflius kalbi?
Atsakyti
QUOTE(pradedancioji mamyte @ 2012 02 26, 19:40)
Sveikos gyvos,gal turite recepteli kaip anksciau kepdavo tokias tutytes triubytes,net nezinau kaip pavadinti,pacios tutytes teslos isore apibarstyta cukrumi o vidus apteptas ruzavu cukraus pudros kremu. Labai laukiu receptuku nes turiu formele reiketu tik recepto  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ikelciau forleles foto bet nemoku ikelti

Man atrodo čia apie tokius vamzdelius kalba, ar ne g.gif
Atsakyti
neduoda paziureti averitos tu vamzdeliu rodo kad klaida,tai bandysiu paaiskinti,metaline forma tai kaip dekoravimo maiselio metalinio antgalio kuriuo galima rasyti maza skylute gale,tos tutytes apcios skersmuo 4cm o aukstis 10cm
Atsakyti
Bet ta "tūtelė" tik gaminio formavimui, o kepama specialioje keptuvėje? unsure.gif
Atsakyti
ant tos ''tuteles'' apviniojama tesla.ant blekutes dugno yra vinys ilgi tokie ir ant tu viniu uzmaunama pakabinama ta tutele ir dedama kepti i orkaita,gaila kad nemoku foto ikelti butu aiskiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pradedancioji mamyte: 27 vasario 2012 - 15:01
Šitas?

user posted image
Atsakyti
netokia
Atsakyti
Štai kokia smile.gif (pradedanciosios mamytes nuotraukos) smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti