Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

O kiek grybuku, keptu keptuvej, eina nudazyt su 1 baltymo glajum ir kiek reikia sokolado galvoms? Tikiuosi, suprasit ko klausiu blush2.gif Na, pvz. noriu nudazyt 30 grybu, kiek man pasiruost balto ir rudo glajaus g.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2012 02 17, 13:46)
O kiek grybuku, keptu keptuvej, eina nudazyt su 1 baltymo glajum ir kiek reikia sokolado galvoms? Tikiuosi, suprasit ko klausiu blush2.gif Na, pvz. noriu nudazyt 30 grybu, kiek man pasiruost balto ir rudo glajaus g.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif

Aš iš 1 baltymo nudažiau 25 kotukus ir galvas
Atsakyti
aš 130 grybukų kotelių nudažau su 3 baltymais,.. galvoms išeina kažkur 2 pokeliai dr. oetker glajaus..
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif Sekmadieni kepsiu antra karta ir dazysiu, nes nedazyti vaiko nesuzavejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 17, 11:38)
Baltyma imkit viena ir issukit mediniu saukstu biski, tada po truputi berkit pudros ir t.p. sukit saukstu. Rugsteles as dedu kazkur 1 arbatini sauksteli 1 baltymui. Pudros reikes tiek, kol glajus netaps tirstas ir nenubegs nuo grybuko  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif , viskas gavosi kuo puikiausiai.
Va kai pati pabandai, tik tada įvertini - kiek tie grybukai kainuoja... nors rezultatas tai vistiek džiugina.

Bet šioj temoj beveik nėra receptuko braškyčių, buvo rašyta, kad reikia bulvės ir cukr. pudros, o daugiau kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 15, 14:41)
BRASKES

0.5KG CUKRAUS PUDROS,
2 SAUKSTELIAI KRAKMOLO,
DAZU VALGOMU,
KRISTALINIO CuKRAUS.

KRAkMOLA SU TRUPUCIU VANDENS PAVIRINTI IR PO TRUPUTI DET C.PUDRA.PASKUI MINKYTI KOL BUS VIENTISA TESLA,SUFORMAVUS BRASKE APVOLIOTI NUDAZYTAME RAUDONAI CUKRUJE, ZALIAS KOTELIS DAROSI ATSKIRAI. 

As braskes darau tokiu principu, be bulves. viska dedu is akies, kol gaunasi elastinga mase lipdymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 18 vasario 2012 - 15:14
sveikos mergikes,gal ka sudomintu noreciau keisti grybuku keptuve i riesuteliu kur yra 8-12 formeliu,grybuku keptuve naudota tik kelis kartus,o keiciu del to kad turiu savo ,bet dukra man paliko savaja grybuku keptuve
Atsakyti
Patarkit prieš kiek laiko galima iškepti ežiukus? Ar jie per kokią savaitę nesuges, nesukietės?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 02 20, 14:30)
Patarkit prieš kiek laiko galima iškepti ežiukus? Ar jie per kokią savaitę nesuges, nesukietės?

Jei kepsite is meduolines teslos tikrai nieko nenutiks. Man kepiniai is meduolines teslos, kuo ilgiau stovi tuo skanesni.
Atsakyti
O sakykit merginos senoviniai grybuku keptuvei galima kepti meduolines teslos grybukus? o jei galima tai koks tai butu receptas nes jau susimaisiau beskaitydama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2012 02 24, 16:26)
O sakykit merginos senoviniai grybuku keptuvei galima kepti meduolines teslos grybukus? o jei galima tai koks tai butu receptas nes jau susimaisiau beskaitydama doh.gif

manau su ja galima kepto viską smile.gif aš kepu pagal šį receptuką smile.gif http://vitossandeliu...8/grybukai.html
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 24, 14:00)
manau su ja galima kepto viską smile.gif aš kepu pagal šį receptuką smile.gif http://vitossandeliu...8/grybukai.html

kepiau pagal sita recepta, patiko thumbup.gif
Atsakyti