Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Dormeja @ 2012 01 11, 09:24)
*Ziurkyte*, po persileidimo būtinai reikia daryti pertraukėlę  4u.gif  4u.gif , kad ir kaip nesinori laukti, organizmas turi atsigauti ir atsistatyti  4u.gif  4u.gif  Laikykis, saulyte  console.gif

Bus matyt, ką gydytojas iš ligoninės pasakys, taip ir darysiu. Belieka džiaugtis dabar kad viskas valosi natūraliai, be medicininio įsikišimo, tikiuosi jokių uždegimų nebus, tada greičiau ir planuoti bus galima. verysad.gif

meskos, sėkmės pas gydytoją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 11, 09:52)
Labryt 4u.gif
Sheila, o kudie negali BT matuot?
Aš jau sakiau nuo kito ciklo pradėsiu matuot,patinginiavau pusę metų, reikia imtis darbų  blush2.gif

na matuot galiu bet kai yra ir taip yemperaturos tai BT ir aukstesne nei iprasatai. bet matau kad ji jau gerokai pakrito tad .... man tai labai patinka matuot jau 6 ciklus matavau sakiau matuosiu kol atsibos biggrin.gif na jei matuosi tada turesiu draugija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Dormeja @ 2012 01 11, 10:24)
Vienintelis ir tikras  nestuke.gif požymis bus II  biggrin.gif

Sutinku thumbup.gif Nes kai nusiteikus jaustis nėščia, tai ir pradedi justi visus iš eilės nėštumo požymius.

QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 10:28)
Bus matyt, ką gydytojas iš ligoninės pasakys, taip ir darysiu. Belieka džiaugtis dabar kad viskas valosi natūraliai, be medicininio įsikišimo, tikiuosi jokių uždegimų nebus, tada greičiau ir planuoti bus galima. verysad.gif

Mieloji, console.gif
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 10:28)

meskos, sėkmės pas gydytoją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

zinoma geriausia klausytis ka gydytojai sakys. bet mano draugei po nesivystancio pati gine sake bandykit kuo greiciau ilgai nelaukit (na ji po 3men vel pastojo). na bet matyt kiek gydytoju tiek nuomoniu g.gif , bet manu bent kelis men vistiek teks luktelti... svarbiausia dabar kad atsigautum ir jokiu uzdegimu neisimestu. o kaip pati jauties blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kelinta diena seku o atrasineju taip vangiai.

Ziurkyte, labai dziaugiuosi kad kapstaisi. 4u.gif
O del planavimo irgi pritariu kad nors ir labai nekantru, bet geriau palaukti... ax.gif

Del Sanziles man irgi kilo mintis kad O cia cirkus krecia, nes kai lankiau NSP kursus tai ir sake kad reikia neskubet su isvadom nes buna kad atsinaujina O del kokiu nors faktoriu, pvz nuovargio, streso ir pan. ir moterys pastoja.

Pas mane irgi dabar pats planavimas, ciklo vidurys blush2.gif O taip emociskai, zinau kad planuosiu, paskui vel tikesiuos, ir jei teks vel nusivilti, nezinau kuom gelbesiuos. Bet kaip mergytes ir sake, reikia grieztai save drausmint ir neleist mintims lakstyt kur papuole schmoll.gif .
Atsakyti
laba diena 4u.gif jeigu kas pamenat buvau Jums rašius, kad įtaria man endo, tai va šiandien buvau pas ginę pakartotinai (buvo skirtos man kt, tai šiandien 8 d kaip jas geriu) tai va: buvau pas ginę, pasakė, kad tyrimai geri (TTH ir PRL), pažiūrėjo echoskopu, tai židinukai niekur nedingo, tik pamažėjo nuo 2.3cm iki 1.75cm :hmmm: sakė gleivinė dar storoka, ir kas geriausia buvo, tai dešinėj kiaušidėj bresta folikulai, kažką minėjo, kad 2cm folikulą mato (arba aš kažką ne taip supratau), tai va, sakė persilpni man greičiausiai šitie kt, tai reikės po savaitės vėl pasirodyti, kad pažiūrėtų ką išdarinėja dešinioji kiaušidė, tai va tiek žinių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 11, 14:12)
Pas mane irgi dabar pats planavimas, ciklo vidurys  blush2.gif O taip emociskai, zinau kad planuosiu, paskui vel tikesiuos, ir jei teks vel nusivilti, nezinau kuom gelbesiuos. Bet kaip mergytes ir sake, reikia grieztai save drausmint ir neleist mintims lakstyt kur papuole schmoll.gif .

pas mane irgi drinks_cheers.gif zodziu kartu lauksim mm..kada darbar turetu tau ju nebuti? ax.gif bet as si cikla rami...kadangi per labai nedideli kieki ciklu supratau, kad visi nestuke.gif pojuciai, kuriuos jauciau nepasitvirtino. tai praeis O ir labai tikiuosi gyvensiu ramiai ir apie nieka negalvosiu..o beto man pats pikas o dar neaisku ar pavyks su SB paisdykauti:(( tai jei taip isvis busiu ramiake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 11, 11:57)
zinoma geriausia klausytis ka gydytojai sakys. bet mano draugei po nesivystancio pati gine sake bandykit kuo greiciau ilgai nelaukit (na ji po 3men vel pastojo). na bet matyt kiek gydytoju tiek nuomoniu g.gif , bet manu bent kelis men vistiek teks luktelti... svarbiausia dabar kad atsigautum ir jokiu uzdegimu neisimestu. o kaip pati jauties  blush2.gif  4u.gif

aš klausysiu iperavusio gydytojo. pasitikiu juo, ir bandysiu. Juk net jei nesisaugosiu, gal pastosiu vėl po 2 metų doh.gif

O jaučiuosi tai kaip čia pasakius...Bandau kažkuom užsiimti, suimti save į rankas. Tik žmonių nenoriu matyti, nemėgstu kai mato mane silpna, apsiverkusią. Į darbą nebenoriu eiti, niekur nenoriu, bet tikiuosi greitai susiimsiu, ir tai praeis. Žodžiu, viena min aš stipri, ir galvojanti tik apie ateitį, kitą min apsižliumbus ir labai labai nelaiminga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 15:00)
aš klausysiu iperavusio gydytojo. pasitikiu juo, ir bandysiu. Juk net jei nesisaugosiu, gal pastosiu vėl po 2 metų  doh.gif

4u.gif
man leido bandyti jau ta pati menesi,ta ir dariau.
laikykis ziurkyt 4u.gif tikrai tave suprantu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 11, 14:37)
4u.gif
man leido bandyti jau ta pati menesi,ta ir dariau.
laikykis ziurkyt 4u.gif  tikrai tave suprantu console.gif

nu dar palaiminimo negavau, sakė jei viskas gerai išsivalys, tai tada unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 01 11, 14:29-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2012 01 11, 14:29)
laba diena 4u.gif jeigu kas pamenat buvau Jums rašius, kad įtaria man endo, tai va šiandien buvau pas ginę pakartotinai (buvo skirtos man kt, tai šiandien 8 d kaip jas geriu) tai va:  buvau pas ginę, pasakė, kad tyrimai geri (TTH ir PRL), pažiūrėjo echoskopu, tai židinukai niekur nedingo, tik pamažėjo nuo 2.3cm iki 1.75cm :hmmm: sakė gleivinė dar storoka, ir kas geriausia buvo, tai dešinėj kiaušidėj bresta folikulai, kažką minėjo, kad 2cm folikulą mato (arba aš kažką ne taip supratau), tai va, sakė persilpni man greičiausiai šitie kt, tai reikės po savaitės vėl pasirodyti, kad pažiūrėtų ką išdarinėja dešinioji kiaušidė, tai va tiek žinių.. 4u.gif

o tai tau dabar tau jau israse stipresnius KT ar likot prie tu paciu? o koks tavo prolaktinas ir tth ? blush2.gif man tik siaip labai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 11, 14:47)
pas mane irgi drinks_cheers.gif zodziu kartu lauksim mm..kada darbar turetu tau ju nebuti? ax.gif bet as si cikla rami...kadangi per labai nedideli kieki ciklu supratau, kad visi  nestuke.gif  pojuciai, kuriuos jauciau nepasitvirtino. tai praeis O ir labai tikiuosi gyvensiu ramiai ir apie nieka negalvosiu..o beto man pats pikas o dar neaisku ar pavyks su SB paisdykauti:(( tai jei taip isvis busiu ramiake rolleyes.gif

Oi zinok ir nezinau, mano ciklas dabar svyruoja nuo 27 iki 31 dienos o snd yra...pala paskaiciuosiu... 13 CD biggrin.gif . Tai va 01 25-28 Nelaukiu as savo mmm...

Kad man kas pasakytu pikas man ar ne doh.gif Po antibu tooookia pienlige isimete kad eina sau. verysad.gif
Atsakyti