Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 18:41)
o tai kelinta ciklo diena tau cia taip vyksta?

Jei atvirai, tai nezinau tiksliai kuri man ciklo diena doh.gif biggrin.gif
Niekam manau neidomu, bet jei klausi 4u.gif , pasakysiu biggrin.gif
Zodziu, man po spirales isemimo, antra diena pradejo kraujuoti, nors mmm dar neturejo prasideti. Buvo like savaite iki mmm. Kraujavo gan gausiai, buvo panasu i mmm. Tad as jas ir uzskaiciau, kaip uz tikrasias. Tai mazdaug dabar ir skauciuoju (20c/d), nors nesu tikra kada pareis mano tikrosios mmm..

Aciu Sheila, kad Tu tokia rupestinga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 10 sausio 2012 - 19:05
Sveikos,
As jau rytoj varau i lygonine.Ketvertadieni darys Laproskopija. baisu.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 18:31)
Ačiū mergytės už gerus žodžius  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ka ąš daryčiau be Jūsų.  group.gif Atsitiesiu, ir bandysiu vėl. Bėda tik kad gydytojai rekomenduoja bent 3 mėn dabar pasisaugoti. na dar žiūrėsiu ką penktadienį pasakys. taip nesinori laukti, laikas bėga. neaišku kiek metų vėl prireiks, kad užkibtų.

Ziurkyte - 4u.gif -tu atsargiai, nepaskubek, nzn ka tau dare, jei A, tai gal palauk bent pora men.. as cia su savo bedom apie nesivystancius vis skaiciau..radau FM kad daznai paskubejusioms vel tos pacios problemos buna..taip kad pasitark su gyd.. o jei su tabletytetm, tada galima greiciau siek tiek..

Nepykit mergaites kad mazai pakomentuoju ir mazai bedom pasidomiu 4u.gif - as mirtinai bijau rytdienos, nezinau kaip miegot galesiu, nors aisku zinau ka pasakys, zinau kad peiliukas skubiai laukia, bet vistiek bijau..man po LP narkozes ne kokei labai prisiminimai..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 21:39)
Ziurkyte - 4u.gif -tu atsargiai, nepaskubek, nzn ka tau dare, jei A, tai gal palauk bent pora men.. as cia su savo bedom apie nesivystancius vis skaiciau..radau FM kad daznai paskubejusioms vel tos pacios problemos buna..taip kad pasitark su gyd.. o jei su tabletytetm, tada galima greiciau siek tiek..

Nepykit mergaites kad mazai pakomentuoju ir mazai bedom pasidomiu 4u.gif  - as mirtinai bijau rytdienos, nezinau kaip miegot galesiu, nors aisku zinau ka pasakys, zinau kad peiliukas skubiai laukia, bet vistiek bijau..man po LP narkozes ne kokei labai prisiminimai..

Meskos, sekmes rytoj 4u.gif
Gal paklausk del tu tableciu? VLn Vokieciu vaistinej su deklaracija parduoda...
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 10, 21:46)
Meskos, sekmes rytoj 4u.gif
Gal paklausk del tu tableciu? VLn Vokieciu vaistinej su deklaracija parduoda...

Aciu.. as butinai paklausiu, pirmas klausimas ir bus..Tik radau info kad i ligonine guldo ten kazka sugirdo ir stebi.. bet jau geriau gal taip..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 18:51)
Aciu.. as butinai paklausiu, pirmas klausimas ir bus..Tik radau info kad i ligonine guldo ten kazka sugirdo ir stebi.. bet jau geriau gal taip..

Laikykis , viskas turi buti gerai , kiek tai imanoma tokioj situacijoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Meskos, tu mūsų mintyse, pačiose šilčiausiose 4u.gif Laukiam Tavęs vėl prisidedant prie mūsų su nauja viltimi.

---------------------

Įdomu, ką kaltinti toms, kas nei vienos KT tabletės nesuvalgė, o stadija IV? Aš irgi noriu turėti "kaltininką" biggrin.gif

-------------------------

MB tai pleputis, savo tėvams viską papasakojo, bet jie supratingi thumbup.gif Mano tėtis irgi viską žino, bet tėtis ne mama, kažkaip nepasikalbėsi "nuo dūšios" verysad.gif

-------------------

Ir vėl PMS. Taip norėtųsi kokius nestuke.gif požymius įžvelgti biggrin.gif Kaži, negalėtų būti panašūs? smile.gif

Gražaus vakaro, mergaitės, einu pakuotis, ryt para darbelio, o tada skrendam į LT wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 20:02)
Jei atvirai, tai nezinau tiksliai kuri man ciklo diena doh.gif  biggrin.gif
Niekam manau neidomu, bet jei klausi 4u.gif , pasakysiu biggrin.gif
Zodziu, man po spirales isemimo, antra diena pradejo kraujuoti, nors mmm dar neturejo prasideti. Buvo like savaite iki mmm. Kraujavo gan gausiai, buvo panasu i mmm. Tad as jas ir uzskaiciau, kaip uz tikrasias. Tai mazdaug dabar ir skauciuoju (20c/d), nors nesu tikra kada pareis mano tikrosios mmm..

Aciu Sheila, kad Tu tokia rupestinga wub.gif  4u.gif

oi sanzile wub.gif man jus cia kaip drauges, man jus visos rupit. o zinant kad visos taip laukiam tu savo mazu angeleliu tai ir patirtis bendra.
na as dabar galvoju jei tau anksciau prasidejo mmm tai cia turbut taip organizmas suregavo g.gif o gal tavo ciklas bus ilgesnis. man tai po histero ciklas truko tik 22d ir 23 jau tepliojo ko niekada nebudavo. na bet kuruo atveju butinai nubek pas vaising.spec nes matai kokias gines tu randi, kad pati joms aiskini. mirksiukas.gif na o gal jei 20 cd tai gal lelius kuisias ir ieskosi patogios sau vietos kur jam isikurti 9 men blush2.gif
na matai kadangi as BT matuoju tai aiskiai matau kada man O. ir kiek ziurinejau kitu merginu grafikus tai pas kitas ciklas apie 32d ir o vyksta 18-21 d tai gal ir tau si karta taip . g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 10, 22:29)
Meskos, tu mūsų mintyse, pačiose šilčiausiose  4u.gif Laukiam Tavęs vėl prisidedant prie mūsų su nauja viltimi.

---------------------

Įdomu, ką kaltinti toms, kas nei vienos KT tabletės nesuvalgė, o stadija IV? Aš irgi noriu turėti "kaltininką"  biggrin.gif

-------------------------

MB tai pleputis, savo tėvams viską papasakojo, bet jie supratingi  thumbup.gif Mano tėtis irgi viską žino, bet tėtis ne mama, kažkaip nepasikalbėsi "nuo dūšios"  verysad.gif

-------------------

Ir vėl PMS. Taip norėtųsi kokius  nestuke.gif požymius įžvelgti  biggrin.gif Kaži, negalėtų būti panašūs? smile.gif
Gražaus vakaro, mergaitės, einu pakuotis, ryt para darbelio, o tada skrendam į LT  wub.gif

oi meskute tikrai tu su mumis mintyse ir linkim kad viskas praeitu kaip imanoma maziau skausmingai... apie sirdies skausma nekalbu...

as ir niekad negeriau KT vis sakiau kad gersiu gersiu bet taip ir nepradejau. endo Ist.

na nestukes daznai kalba kad nestumo pozymiai labai panasus i mmm . neprarandam vilties juk visko buna. mirksiukas.gif

na o MB jau prisisvaigo kad as nestuke.gif sako temperatura laikos ir jos niekaip nenumusi tai va sako jau vadinas laukies. o as jau jauciu mmm artejancias... na turiu dar vilties, bet jau maziau dariaus jau NT aisku I, na siandien 12dpo dabar sakiau darysiu tik ketvirt jei mmm nesulauksiu. taip sunku matyti jo akis kai suzino kad draugikes parsivilko... nu taip sunku... bet viltis dar rusena o dar del tos temperaturos BT negaliu matuot (jau realiai zinociau) tai isvis sedziu kaip ant adatu..
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 01 10, 20:09)
Sveikos,
As jau rytoj varau i lygonine.Ketvertadieni darys Laproskopija. baisu.

laikykis ir grizus parvesk tik geras naujienas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 21:52)

Sheila, jei ne Tu, nebuciau labiau pasukusi galvos ir neprisiminusi ka mano gine sake doh.gif biggrin.gif Ogi sake, kad po KT ir spirales pirmoji O bus gan skausminga, nes tai kas "miegojo" "kelsis", nu tipo foliai skausmingai augs biggrin.gif
Na va, ir issiaiskinom bendrom jegom! ploja.gif
Vadinasi jau ramiau, kad tai ne endo tongue.gif biggrin.gif
Aciu hi.gif

O del laukimo, darykit ka norit (galit vaikscioti ant galvos biggrin.gif ), bet visokiais imanomais budais vykit mintis apie "o gal!" Nes tai zudantis jausmas. Islaukti ramiai reikia bent tikrosios mmm dienos, kai prasideda dienos ar dvieju velavimas, tada jau galima sau leisti pastresuoti ir sukryziavus pirstus tiketis smile.gif
As vistiek tikiu, kad jeigu ir aplankys stebuklas, tai tik tada kai as busiu kitomis mintimis uzsiemusi ir nepastebesiu, kad,- o, mmm veluoja?!
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 10 sausio 2012 - 22:08
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 23:01)
Sheila, jei ne Tu, nebuciau labiau pasukusi galvos ir neprisiminusi ka mano gine sake doh.gif  biggrin.gif Ogi sake, kad po KT ir spirales pirmoji O bus gan skausminga, nes tai kas "miegojo" "kelsis", nu tipo foliai skausmingai augs biggrin.gif
Na va, ir issiaiskinom bendrom jegom! ploja.gif
Vadinasi jau ramiau, kad tai ne endo tongue.gif  biggrin.gif
Aciu hi.gif

nu matai tai labai smagu clap.gif man ir labai dziugu kad tai ne endo 4u.gif as daugelio pagalba labai daug apie viska suzinojau friends.gif nes as ne tik endo bet ir hormonu , skydliaukes , lp skyrlius buvau uzpuolus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 23:01)
O del laukimo, darykit ka norit (galit vaikscioti ant galvos biggrin.gif ), bet visokiais imanomais budais vykit mintis apie "o gal!" Nes tai zudantis jausmas. Islaukti ramiai reikia bent tikrosios mmm dienos, kai prasideda dienos ar dvieju velavimas, tada jau galima sau leisti pastresuoti ir sukryziavus pirstus tiketis smile.gif
As vistiek tikiu, kad jeigu ir aplankys stebuklas, tai tik tada kai as busiu kitomis mintimis uzsiemusi ir nepastebesiu, kad,- o, mmm veluoja?!
smile.gif

tai va o man dabar biuletenis doh.gif sakiau rytoj namus sveisiu mintis mesiu salin gal kaip nors pavyks blush2.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif
Sheila, o kudie negali BT matuot?
Aš jau sakiau nuo kito ciklo pradėsiu matuot,patinginiavau pusę metų, reikia imtis darbų blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, draugytės mirksiukas.gif 4u.gif

Meskos, Ryzik, sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
*Ziurkyte*, po persileidimo būtinai reikia daryti pertraukėlę 4u.gif 4u.gif , kad ir kaip nesinori laukti, organizmas turi atsigauti ir atsistatyti 4u.gif 4u.gif Laikykis, saulyte console.gif
Pilkos akys, man prieš ateinant mmm dažnai visokių požymių būna, kurie tinka ir nestuke.gif , taip būdavo net tada, kai dar neplanavom, taip, kad nekreipiu dėmesio irnesakyk.gif Vienintelis ir tikras nestuke.gif požymis bus II biggrin.gif
Atsakyti