QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 20:02)
Jei atvirai, tai nezinau tiksliai kuri man ciklo diena
Niekam manau neidomu, bet jei klausi
, pasakysiu
Zodziu, man po spirales isemimo, antra diena pradejo kraujuoti, nors mmm dar neturejo prasideti. Buvo like savaite iki mmm. Kraujavo gan gausiai, buvo panasu i mmm. Tad as jas ir uzskaiciau, kaip uz tikrasias. Tai mazdaug dabar ir skauciuoju (20c/d), nors nesu tikra kada pareis mano tikrosios mmm..
Aciu
Sheila, kad Tu tokia rupestinga
oi sanzile
man jus cia kaip drauges, man jus visos rupit. o zinant kad visos taip laukiam tu savo mazu angeleliu tai ir patirtis bendra.
na as dabar galvoju jei tau anksciau prasidejo mmm tai cia turbut taip organizmas suregavo
o gal tavo ciklas bus ilgesnis. man tai po histero ciklas truko tik 22d ir 23 jau tepliojo ko niekada nebudavo. na bet kuruo atveju butinai nubek pas vaising.spec nes matai kokias gines tu randi, kad pati joms aiskini.
na o gal jei 20 cd tai gal lelius kuisias ir ieskosi patogios sau vietos kur jam isikurti 9 men
na matai kadangi as BT matuoju tai aiskiai matau kada man O. ir kiek ziurinejau kitu merginu grafikus tai pas kitas ciklas apie 32d ir o vyksta 18-21 d tai gal ir tau si karta taip .
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 10, 22:29)
Meskos, tu mūsų mintyse, pačiose šilčiausiose
Laukiam Tavęs vėl prisidedant prie mūsų su nauja viltimi.
---------------------
Įdomu, ką kaltinti toms, kas nei vienos KT tabletės nesuvalgė, o stadija IV? Aš irgi noriu turėti "kaltininką"
-------------------------
MB tai pleputis, savo tėvams viską papasakojo, bet jie supratingi
Mano tėtis irgi viską žino, bet tėtis ne mama, kažkaip nepasikalbėsi "nuo dūšios"
-------------------
Ir vėl PMS. Taip norėtųsi kokius
požymius įžvelgti
Kaži, negalėtų būti panašūs?
Gražaus vakaro, mergaitės, einu pakuotis, ryt para darbelio, o tada skrendam į LT
oi meskute tikrai tu su mumis mintyse ir linkim kad viskas praeitu kaip imanoma maziau skausmingai... apie sirdies skausma nekalbu...
as ir niekad negeriau KT vis sakiau kad gersiu gersiu bet taip ir nepradejau. endo Ist.
na nestukes daznai kalba kad nestumo pozymiai labai panasus i mmm . neprarandam vilties juk visko buna.
na o MB jau prisisvaigo kad as
sako temperatura laikos ir jos niekaip nenumusi tai va sako jau vadinas laukies. o as jau jauciu mmm artejancias... na turiu dar vilties, bet jau maziau dariaus jau NT aisku I, na siandien 12dpo dabar sakiau darysiu tik ketvirt jei mmm nesulauksiu. taip sunku matyti jo akis kai suzino kad draugikes parsivilko... nu taip sunku... bet viltis dar rusena o dar del tos temperaturos BT negaliu matuot (jau realiai zinociau) tai isvis sedziu kaip ant adatu..
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 01 10, 20:09)
Sveikos,
As jau rytoj varau i lygonine.Ketvertadieni darys Laproskopija. baisu.
laikykis ir grizus parvesk tik geras naujienas