Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 01:45)
Siandien pirma karta susimasciau, kad mane jau endo pradejo "pjauti" verysad.gif Kazkoks kvailas tempimo jausmas pilvo apacioje, toks jausmas, kad kas plyta i pilva butu imetes. Ir sonus tempia verysad.gif
Ech, prasideda! doh.gif  verysad.gif

o tai gal koks uzdegimas cia tau sanzile, ka gine sako?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 16:57)
sveika  4u.gif  na tikekimes kad pas mus ilgai neuzsibusi ax.gif o pas jus tik endo ir kitu priezasciu nera blush2.gif

na kiek žinau, čia vienintelė priežastis. Nebent paaiškės, kad dar ir skydliaukės problemų yra. Pas vyrą viskas super. Man tiesa FSH aukštokas, bet jau pagerėjo ir vit. D per mažai, dar dar jį tenka gerti.
Atostogų stebuklais jau nebetikiu, nes ne vienos jau buvo ir netikrų vilčių daug dužo.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 15:59)
o tai gal koks uzdegimas cia tau sanzile, ka gine sako?

Labai abejociau, kad uzdegimas.. Nes man labai panasiai skauda ir per O, tik dabar jau ji pasibaigusi ir skauda ne viena kiauside, o abi, kai foliai pas mane auga tik vienoje k.
Na, vakar truputi su siurbliu pasitampiau vikriau ir pradejo skaudeti doh.gif Toks jausmas, kaip kad sustingtu pilvas smile.gif
Turiu itarima, kad endo arba saaugos.
Betkokiu atveju, jau negerai.
Bet ne pasaulio pabaiga. Gyventi galima.
Pas gine nejau, nes nieko Ji man nepasakys schmoll.gif Nebent pas vaisingumo eiciau, bet suplanavusi tik kitam men., pasidarysiu visus tyrimus is naujo.
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 10, 11:02)
Prie visu pritarianciu ir as dar paantrinsiu, kad mano manymu geriau LP.
Oi sanzile, laikykis  4u.gif Gal nueik pas gine pasikalbeti, gal pagertum KT? Apstabdytum, bent siek tiek?  g.gif

As ka tik nutraukiau KT, geriau 3men. Pagal plana dabar "darymo metas" nestuke.gif biggrin.gif "Darysim" 2-3men., jei nepavyks- IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 10 sausio 2012 - 16:32
Sveikos,

įdomias temas nagrinėjate smile.gif Kai manęs kas paklausia, aš tiesiai šviesiai pasakau, kad turiu problemų ir vaikų nebus, bet nieko konkrečiai ir daugiau juoko forma, tai lieka nesupratę smile.gif O kas konkrečiai negerai, tai žino tik kelios draugės, mano ir MB šeima, o kitiems nesipasakoju. Pirmoji LP padaryta ekstrinė (trūko cista ir atsidūriau ant operacinio stalo net nežinodama ką man pjaus. Įtarė apendicitą), tai greitai tiek mano tiek MB tėvai sužinojo. Labiausiai nepatinka, kad mama pasakė močiutei, tai ji pergyveno labai, kai antrą LP dariausi.

QUOTE(irmuse2 @ 2012 01 09, 17:46)
Tildushka su pirmu dūriu 4u.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 13:33)
tai dabar klimaksuosi unsure.gif  Linkiu, kad kuo maziau pasaliniu poveikiu pajustum..tegu pats didziausias pojutis buna  nestuke.gif

Aš dėl tų pašalinių poveikių labai nepergyvenu smile.gif Svarbu, kad po to būtų nestuke.gif, o iki tol kaip nors išgyvensiu (nors vien pagalvojus apie vaistų leidimą mirštu iš baimės biggrin.gif)

meskos, kristinuke, sveikatos ir stiprybės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 10 sausio 2012 - 16:35
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 17:31)
Labai abejociau, kad uzdegimas.. Nes man labai panasiai skauda ir per O, tik dabar jau ji pasibaigusi ir skauda ne viena kiauside, o abi, kai foliai pas mane auga tik vienoje k.
Na, vakar truputi su siurbliu pasitampiau vikriau ir pradejo skaudeti doh.gif Toks jausmas, kaip kad sustingtu pilvas smile.gif
Turiu itarima, kad endo arba saaugos.
Betkokiu atveju, jau negerai.
Bet ne pasaulio pabaiga. Gyventi galima.
Pas gine nejau, nes nieko Ji man nepasakys schmoll.gif Nebent pas vaisingumo eiciau, bet suplanavusi tik kitam men., pasidarysiu visus tyrimus is naujo.
Papildyta:

As ka tik nutraukiau KT, geriau 3men. Pagal plana dabar "darymo metas" nestuke.gif  biggrin.gif "Darysim" 2-3men., jei nepavyks- IVF.

o is kur zinai kad O pasibaige? darei OT , na gal delto kad pasitampei , juk dabar KT gerei turetu nesiautet ta endo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 09:12)

Ziurkyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sunku ka daugiau ir pasakyti , buk stipri console.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 11:20)
taip taip drinks_cheers.gif as tai vakar tokioj situacijoj atsiduriau doh.gif  susitikom su puske..nu o mes labai artimos, kaip seses..pasipasakojau apie endo..tik db susiruosiau..tai aisku jin nezinojo net kas tas yra..ir kaip pradejo klausineti-o nuo ko jin atsiranda, kaip ji gydoma doh.gif tuo metu suzinaim kad nieko nezinai doh.gif nors palyginus zinai jau daaaug....bet i situos klausimus taip ir lieka klaustukai..

As kazkada kai savo gine tokiais klausimais apiberiau , ji man tiesiai sviesiai pasake, kad jei butu zinomi atsakymai , ji man butu nereikalinga doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 11:42)
as irgi panasiai..is mano giminiu tik puske ir tezino dabar... kadangi ji jaunesne uz mane, tai kaip ir priklauso vyresnei patariau mest lauk tamponus ir jei imanoma apseiti be KT..kazkaip bent jau as aki padejus ant kt...gal ir is oro as cia taip..bet bent yra ka kaltinti lotuliukas.gif

Kazkaip man rodos biski is oro 4u.gif mirksiukas.gif
Man 32m as niekada gyvenime jokiu KT neesu gerusi, o endo IV stadijos schmoll.gif
Nu ,bet jei lengviau kai turi ka apkaltinti , tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lovelygirl, būsim net kelios naujokės iš karto 4u.gif Tikėsimės, kad ilgai neužsibūsim, arba būsim, bet tik kaip palaikymo komanda ax.gif
Tai va kad su tom priežastim neaišku, aš manau iš esmės kalta gyvenimo kokybė šiais laikais, pažiūrėkit koks užterštas oras, kokį brudą valgom, kiek streso turim ir t.t... kaip močiutė mano sakė, jos jaunystėj kiek abortų darydavo, vaikučiai lengvai gaudavosi, o dabar..
Aš tai problemų dar vaikystėj turėjau, 7 metų man jau buvo prasidėjusios mėnesinės, pradėjo augti krūtinė, teko daug daktarėlių aplankyt, kol vėl patapau normaliu vaiku smile.gif O ir KT esu gėrusi, negaliu pasakyt, kad labai ilgai, bet vis tiek.. Viskas susideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 10, 14:41)
Ziurkyte  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sunku ka daugiau ir pasakyti , buk stipri  console.gif
Papildyta:
As kazkada kai savo gine tokiais klausimais apiberiau , ji man tiesiai sviesiai pasake, kad jei butu zinomi atsakymai , ji man butu nereikalinga  doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
Kazkaip man rodos biski is oro  4u.gif  mirksiukas.gif
Man 32m as niekada gyvenime jokiu KT neesu gerusi, o endo IV stadijos  schmoll.gif
Nu ,bet jei lengviau kai turi ka apkaltinti , tada  drinks_cheers.gif

Visoms naujokems , kuo trumpiau cia sedet, ner ka cia veikti, kuo greiciau mars i nestuke.gif skyreli biggrin.gif

O siaip tai man jau baisu darosi, kuo toliau tuo jaunesnes mergaites jungiasi verysad.gif kas toliau bus doh.gif g.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už gerus žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif ka ąš daryčiau be Jūsų. group.gif Atsitiesiu, ir bandysiu vėl. Bėda tik kad gydytojai rekomenduoja bent 3 mėn dabar pasisaugoti. na dar žiūrėsiu ką penktadienį pasakys. taip nesinori laukti, laikas bėga. neaišku kiek metų vėl prireiks, kad užkibtų.

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 18:31)
Ačiū mergytės už gerus žodžius  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ka ąš daryčiau be Jūsų.  group.gif Atsitiesiu, ir bandysiu vėl. Bėda tik kad gydytojai rekomenduoja bent 3 mėn dabar pasisaugoti. na dar žiūrėsiu ką penktadienį pasakys. taip nesinori laukti, laikas bėga. neaišku kiek metų vėl prireiks, kad užkibtų.

ziurkyte.. console.gif as uz viska labiausiai noreciau kad net puses metu neprireiktu..uz visas tai ka iskentei tikrai gyvenimas atlygins.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 10, 17:41)
Kazkaip man rodos biski is oro  4u.gif  mirksiukas.gif

gal biski is oro,gal biski to, biski ano..ir susidaro viskas g.gif zinotumem nuo ko, tai bent kitos galetu kazkaip pasisaugoti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 16:35)
o is kur zinai kad O pasibaige? darei OT , na gal delto kad pasitampei , juk dabar KT gerei turetu nesiautet ta endo  4u.gif

Manau del to, kad 12cd pradejo skaudeti sona, veliau liovesi. O paskui vel pradejo saudeti, del to ir sprendziu g.gif
O del KT tai mistika.. gal nutraukiau ir gavosi atvirkstine reakcija- suaktyvejo, o gal.., o gal.. Aj, kas cia zino doh.gif biggrin.gif
Liudna liudna, bet nu ka gi padarysi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 19:39)
Manau del to, kad 12cd pradejo skaudeti sona, veliau liovesi. O paskui vel pradejo saudeti, del to ir sprendziu g.gif
O del KT tai mistika.. gal nutraukiau ir gavosi atvirkstine reakcija- suaktyvejo, o gal.., o gal.. Aj, kas cia zino doh.gif  biggrin.gif
Liudna liudna, bet nu ka gi padarysi mastau.gif

o tai kelinta ciklo diena tau cia taip vyksta?
Atsakyti