Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 15:40)
geriausia nuejau pas gydytoja , o si kokius vaistus geret , sakau kad nelabai kokius , tiesiog liepziedzius litrais geriau, o si sako kaip ? tad pasakiau , kad dar mmm nesulaukiau ir tikiuos, kad na gal pavyko  blush2.gif  o si - tai kada testa darysi sakau ketvirtadieni , si tai gerai tada iki ketvirtadienio lauksim dabar pagersim heomopatinius, paskui o tai nebandysi anksciau  blink.gif (nesakiau kad jau du sugadinau na buvo dar tik 10dpo sakau gal nerode) tai taip fainiai atrodo rupinasi stengiasi ...

wub.gif super gydytoja..bet tai kaip but smagu jei inestum cia ketvirtadieni geru naujienu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 15:54)
Mano anyta gera, bet nesam tokios artimos, kad pasakociau tokius opius dalykus. Gal as nelabai ir pasitikiu, nes bijau kad prades kaltinti, kad vargsas sunus jos per kazkokia nesusilaukia vaiku. Paskui dar visokios kalbos ar itarimai prasideda kad tai gal jin ten kazko prisidirbus buvo ar ano.

as va irgi sito labai bijau doh.gif as ir pasitikiu ir myliu juos labai..bet bijau to ka parasei...vienas prie vieno tokios pat mintys.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 16:17)
as va irgi sito labai bijau doh.gif as ir pasitikiu ir myliu juos labai..bet bijau to ka parasei...vienas prie vieno tokios pat mintys.. doh.gif

turbūt akis iškabinčiau jei man taip pasakytų blush2.gif anksčiau kol visiškai nieko nežinojo,tai esu nugirdus,kaip mane karjeriste vadino,nes baigus vienus mokslus stojau kitur,kad tik būčiau užimta ir kuo mažiau galvočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 10 sausio 2012 - 15:31
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 15:54)
Musu situacija nera bloga, as normoj, tik kad endo 1-2 stadija, hormonai normoj, itarimai tik del gimdos vidaus formos bet tai neturetu sutrukdyt pastot. O Vyro turtas irgi nera blogas. Ne super bet pakanka pastojimui. IR nepaisant visko, balandi bus 2 metai kaip nepastojam...  verysad.gif

na pas mus panasi situacija : pas mane endo Ist , prolaktinas jau atrodo sutvarkytas , skydliauke gera, kiti hormonai ir geri atrodo, na rodo polinki i pks, bet O vyksta (kiekviena cikla tikrinu progesterona), vyro turtas ir i normas tinka sako kad su blogesniais pastoja, na praeita men polipa issioperavau .kiausintakiai laisvai pratekami. siai dienai nebezinau prie ko prikibt. noriu dar pasidaryt ta kraujo tyrima kur del kaciu na nepamenu tiksliai kaip vadinas. ir musu stazas 2.5metu. tad manau kad nera labai bloga situacija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 10 sausio 2012 - 15:37
O as su mama esam labai artimos. Is tikruju, kai mane siunte darytis LP, nes itare endo, as visu pirma ir paskambinau mamai, o tik tada vyrui. Palaike, suprato, net pirma diena po LP prie manes ligoninej budejo, nes man ziauriai bloga buvo.
Tevas zino tik tiek, kad turejau cista, kuria ispjove. Daugiau nieko neitaria ir neklausineja smile.gif
O vyro tevai nezino nieko. Gerai su jais sutariu, malonus ir geri zmones, taciau nesam tokie artimi, kad taip dalintis tokios paslaptim. Jei kada tiesiai sviesiai uzklaus tai atsakysiu smile.gif

Esam svieziai susituoke, todel sulaukiam klausimu ir del seimos pagausejimo, taciau pavyksta atsimazint del mano jauno amziaus (23 metai) ir nebaigtu mokslu. Del to didelio diskomforto nepatiriam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 13:42)
tamponus ir jei imanoma apseiti be KT..kazkaip bent jau as aki padejus ant kt...gal ir is oro as cia taip..bet bent yra ka kaltinti lotuliukas.gif

Dėl tamponų tai taip, bet dėl KT g.gif Aš nesu gėrus jų iki lap, ir dabar kiek teko skaitinėtis visur, tai endo su KT gydo... Na toks ir gydymas, geri KT, gleivinė ne taip auga, tai ir endo slopina... g.gif

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 10, 13:50)
Mane tai labiausiai siutina, kai žmonės spaudžia greičiau tų palikuonių susilaukt,

Bet, panos, mes juk ne beviltiškos, ania?  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

Tikrai ne be viltiškos, svarbiausiai, neprarasti vilties ir tikėjimo 4u.gif

QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 13:59)
uosviene kazkada cia sako - oi jus nelaukit, paskui zinot kiek problemu buna??? Galvojau neisturesiu  doh.gif

doh.gif 4u.gif 4u.gif
Mum dar senai ji taip susakius buvo, kai apie vestuves kalba ėjo, tipo ženykitės, nes vaikus dar gimdyt reiks, o jei dar kokios problemos, ar ką, laikas tai eina... Bet ten iš gerų ketinimų buvo biggrin.gif

Pas mus žino tik mano tėvai (tėčiui tai mama kiek bus perpasakojus, įtariu tikrai ne viską biggrin.gif ), sesuo, pasakiau tik atsibudus po lap. Dar vienai puskei pasakiau, nes užklausė, ar neplanuojam nestuke.gif O kitiems nėra reikalo žinot. Saviškiams nesakiau iš anksto, nes nenorėjau, kad jaudintųsi, o mama kaip tik tuo metu irgi ligoninėj gulėjo doh.gif MB tėvai nieko nežino, gal ir nujaučia ką, bet niekada nieko neklausia. Neklausia, tai ir nesakom. MB nenori nieko sakyti. Su anyta gerai sutariam, ji jautri moteriškė, jaudintųsi tikrai. O uošvis pliurpalas toks lotuliukas.gif , kažkada vasarą buvo čia užlenkęs, ko mes "saugomės", bet nuleidau juokais ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 10 sausio 2012 - 15:44
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 10, 16:30)
turbūt akis iškabinčiau jei man taip pasakytų blush2.gif  anksčiau kol visiškai nieko nežinojo,tai esu nugirdus,kaip mane karjeriste vadino,nes baigus vienus mokslus stojau kitur,kad tik būčiau užimta ir kuo mažiau galvočiau.

na zmonems taip atrodo, kad jei jau gyvena kartu pora, tai ir apie vaikus galvoja, o jei neiseina, tai iskart pasipila kaltinimai, kad karjeriste, dar issilakstyt nori... ir pan nesamones, niekas net negalvoja, kad gali buti problemu.... o poros ir nenori pasakot , tad ir prasideda isvedziojimai... pas mus darbe (mes su vyru kartu dirbam) tai moterys pastoviai primena , kad mums jau laikas. pastoviai sako na matai kiek dirbat vaikams laiko nebera, pradedu sakyt , kad reikia turet ka vaikui duot , tai tada prasideda , kad visu pinigu neuzdirbsi, ziurekit kad paskui per velu nebutu ir panasiai ... nesuprantu kaip jos nesupranta ir kaip maziems vaikams reikia aiskinti, tad ir vadovaujuosi posakiu: protingas neklaus, o durnas ir taip nesupras....
Atsakyti
Ačiū D, kad darbe nuo manęs "atkibo", nes matyt jau nujaučia, kad bėdų yra. Dabar kas nors atsargiai per aplink bando sužinot, gal visdėlto aš jau nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif baisiai nori mane išsiųsti dekretinių lotuliukas.gif lotuliukas.gif na bet tie žmonės žinau, kad gero linki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 10, 16:42)
Dėl tamponų tai taip, bet dėl KT  g.gif  Aš nesu gėrus jų iki lap, ir dabar kiek teko skaitinėtis visur, tai endo su KT gydo... Na toks ir gydymas, geri KT, gleivinė ne taip auga, tai ir endo slopina...  g.gif
drinks_cheers.gif  4u.gif

pliurpalas toks  lotuliukas.gif , kažkada vasarą buvo čia užlenkęs, ko mes "saugomės", bet nuleidau juokais ir viskas.

nu gal kiekvienas organizmas kitaip reaguoja i kt.. g.gif man tas endo gydimasis kt panasus i posaki-nuo ko susirgai, tuo ir gydykis..aisku yra ir isimciu ir tt smile.gif
maniskis irgi toks pat..kakzada uzmete MB sako-dirbi dirbi per naktis m o rezultatu ner doh.gif lotuliukas.gif aisku viskas juoko formoj..tai pasijuoki ir tiek.
Atsakyti
Laba diena,
prisistatysiu ir aš. Jūsų skyrelį skaitau nuolat. LAP man daryta balandžio mėnėsį, rado I-II stadiją. Prieš lap buvo 2 stimuliuoti ciklai, po to 2 IUI. Po lap 2 menesius bandem naturaliai, po to seke dar 3 IUI. Deja iki šiol sėkmės nesulaukėm. Mūsų bandymų stažas beveik 3,5 metų. Su situacija esu susitaikiusi, nusprendėm, kad bandysim IVF, bet prieš tai dar nusprendžiau, kad reikia skydliaukę pilnai išsitirt, taigi dabar laukiu kol išsivalys visi vaistai. Atostogos nuo vaistų ir gydymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lovelygirl @ 2012 01 10, 16:55)
Laba diena,
prisistatysiu ir aš. Jūsų skyrelį skaitau nuolat. LAP man daryta balandžio mėnėsį, rado I-II stadiją. Prieš lap buvo 2 stimuliuoti ciklai, po to 2 IUI. Po lap 2 menesius bandem naturaliai, po to seke dar 3 IUI. Deja iki šiol sėkmės nesulaukėm. Mūsų bandymų stažas beveik 3,5 metų. Su situacija esu susitaikiusi, nusprendėm, kad bandysim IVF, bet prieš tai dar nusprendžiau, kad reikia skydliaukę pilnai išsitirt, taigi dabar laukiu kol išsivalys visi vaistai. Atostogos nuo vaistų ir gydymo  smile.gif

sveika 4u.gif na tikekimes kad pas mus ilgai neuzsibusi ax.gif o pas jus tik endo ir kitu priezasciu nera blush2.gif
Atsakyti
As esu pasakius savo mamai ir sesei, bet ir tai be smulkmenu, kad mano liga plius MB blogi rezultatai, bet kas ir kaip smulkiai, kokie planai nepasakoju. Taip pat esu pasisakiusi kelioms draugems, kad situacija prasta, bet taip pat tik abstrakciai. O MB tevams nieko nesakem, nes jo mama tokia tryzniuotoja doh.gif Turbut MB uztenka mano tryzniavimu, o jei dar mama pradetu tryzniuoti, tai jam kantrybe baigtusi smile.gif Ir taip jie nelabai klausia, tai jauciu kad ai pasakytume kad turime bedu, tai kaip tik daugiau klausimu susilauktume.
As sutinku su nuomone, kad tevai noretu zinoti, bet man siuo metu lengviau yra jiems nieko nesakyti, nei paskui atsakieti i lavina klausimu, isklausyti lavina patarimu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lovelygirl @ 2012 01 10, 15:55)
Laba diena,

Sveika prisijungusi, tau taip pat linkiu ilgai neužsibūti šitoj temutė mirksiukas.gif 4u.gif Žiūrėk, per tas "atostogas" ims ir pasiseks thumbup.gif nestuke.gif

Kiek naujokyčių šiom dienom 4u.gif , gaila, kad ta zaraza į atlapus vis kimba, bet mes NEPASIDUOSIM protest.gif
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 10, 15:57)
As sutinku su nuomone, kad tevai noretu zinoti, bet man siuo metu lengviau yra jiems nieko nesakyti, nei paskui atsakieti i lavina klausimu, isklausyti lavina patarimu ir t.t.

drinks_cheers.gif labai sutinku su tavimi
Ypač dėl patarimų. Gytytojai ne viską gali, kur čia su tais patarimais dar irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 10 sausio 2012 - 16:00