Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas rytas smile.gif
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 14:34)
beje kimberly papasakok savo pojucius , kokius pirma pajutai  nestuke.gif  ir panasiai , o kaip dabar savijauta, ar jau sakotes kokia laime aplanke jusu namus  4u.gif

Visu pirma po O pradejo ziariai troskinti,neskaudejo speneliai ir pilva maude vos vos...bet as vis laukiau mmm doh.gif bijojau daryti testa ir vel pamatyti I ir kai jau 2 d. velavo mmm darbe per pietus neiskenciau ir nubegiau i vaistine smile.gif
O jau nuo 5 sav. prasidejo pykinimas. Vemiu kazkodel naktimis, diena reciau g.gif
Pasakiau tik savo tevams blush2.gif (nu negalejau tyleti), sunui irgi dar nesakem, nes tada jau tikrai visi suzinos doh.gif MB tevams planuojam per Velykas pasakyti, o kiti suzinos kai jau pilvukas bus nestuke.gif 4u.gif Kol kas reikia gerti magni, kad leliukas tvirciau isitvirtintu
Siunciu visom virusiuka
2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 13, 10:07)
Labas rytas  smile.gif
Siunciu visom virusiuka[/color]  2.gif  2.gif  2.gif

Laba diena
Graziausiu laukimo akimirku nestuke.gif wub.gif
Paimsiu viena virusiuka blush2.gif , tikiuosi pagelbes kita menesiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 13, 09:07)
Labas rytas  smile.gif

Visu pirma po O pradejo ziariai troskinti,neskaudejo speneliai ir pilva maude vos vos...bet as vis laukiau mmm  doh.gif bijojau daryti testa ir vel pamatyti I ir kai jau 2 d. velavo mmm darbe per pietus neiskenciau ir nubegiau i vaistine  smile.gif
O jau nuo 5 sav. prasidejo pykinimas. Vemiu kazkodel naktimis, diena reciau  g.gif
Pasakiau tik savo tevams  blush2.gif (nu negalejau tyleti), sunui irgi dar nesakem, nes tada jau tikrai visi suzinos  doh.gif MB tevams planuojam per Velykas pasakyti, o kiti suzinos kai jau pilvukas bus  nestuke.gif  4u.gif Kol kas reikia gerti magni, kad  leliukas tvirciau isitvirtintu
Siunciu visom virusiuka
  2.gif  2.gif  2.gif

Labai dziugu, imu virusiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 13, 13:23)
Labai dziugu, imu virusiukus smile.gif

Labas rytas 4u.gif nors jau diena ax.gif Visos geros savaiteles, kam ne mm diena ne uz kalnu?smile.gif
uzsikasus as darbe kaip po lapais, vis biski paskaitau, bet nebespeju nieko ax.gif
man niekaip mm dar nepramusa.. 5sav po persileidimo.. bet labai ilgai tepliojo 2 sav su virs.. kazin kada cia jos bus, noris naujos pradzios labai.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2012 02 13, 00:00)
pasiziurejau ju puslapyje, kad ir vilniuje ji dirba. gal ir bandysiu pas ja..reiks tik su vyru pasitarti, kada nuspresim keliauti ax.gif
o kad i vata nevynioja tai gerai..dabartine mano gine irgi tokia siek tiek staciokiska, bet uz tai visada visa tiesa tiesiai i veida isdrebia..nelieka vietos interpretecijai o kas butu jei buti..gryni faktai-man patinka  smile.gif

Amarok - jei cia vis dar apie D.V. tai as teigiamai galiu tik sakyt, nors ji mano ne pagrindine gyd, tik esu buvus 4-5k kai mano nebuvo, dabar dar truputi pazstu asmeniskai, man ji patinka, nei i vata nevynioja, nei labai negasdina.. zodziu normaliai vertina.. ir jei kiti prie endo stimulaicijas visi siulo pries IUI, tai ji man sake kad jei vyskta viskas savaime, bandyti viena IUI be stimuliaciju.. tik kad as dar iki to nedaejau..
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 17:16)
kad aš niekada normaliai nematauvau  blush2.gif Tik po to kai jausdavau, kad o atėjo, matuodavau, ir žiūrėdavau, kada kris, ir kada mmm pareis. O dabar gydytojas liepė matuoti. tai jaučiu šį mėn dar o nebus gal, žiūrėsiu kiek dienų ciklas tęsis.

Sveika, aga kazkokia biski dar mistika pas tave tam grafike smile.gif dar matuoti reikia, zinok dabar teisingo vieno ats dar nerasi smile.gif As pasimatavau irgi kelias dienas, bet esu matavus kelis ciklus, tai dabar ir pas mane mistika, aplamai parode zema temperatura, kokia buna pries O arba pries mm.. O as jau laukiu mm.. tik ju ner.. bus dar cia reikalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 12:54)
Sveika, aga kazkokia biski dar mistika pas tave tam grafike smile.gif dar matuoti reikia, zinok dabar teisingo vieno ats dar nerasi smile.gif As pasimatavau irgi kelias dienas, bet esu matavus kelis ciklus, tai dabar ir pas mane mistika, aplamai parode zema temperatura, kokia buna pries O arba pries mm.. O as jau laukiu mm.. tik ju ner.. bus dar cia reikalu doh.gif

tai va. na matuoju toliau. tam ir liepė gydytoja kelis ciklus viską matuoti, kad būtų aišku kaip kas ten vyksta. 4u.gif
Papildyta:
nauja tema

na damušam šitą temą mergaitės, ir keliamės į naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 13, 14:07)
tai va. na matuoju toliau. tam ir liepė gydytoja kelis ciklus viską matuoti, kad būtų aišku kaip kas ten vyksta.  4u.gif
Papildyta:
nauja tema

na damušam šitą temą mergaitės, ir keliamės į naujus namučius  4u.gif

Tu man dar primink tau mm pramuse 4 sav lygiai po ..??as jau panikuot pradedu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, damusinejam temute ? smile.gif

Aga, man irgi idomu pas ka nelaukiamos mmm artimiausios?? Man tai dar dvi savaites "ramaus gyvenimo". Siaubingai kantrybes neturiu as, ar nebeturiu, nezinau.

Meskos, nepanikuok , giliai kvepuok, kiekvienas organizmas skirtingas. Labai linkiu kumstukus kad greiciau pramustu viskas kas turi pramusti.

Irmuciukasss kur?? Kas naujo gero?

Kimberley, taip gera "klausytis" tavo pasakojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 13, 14:29)

Aga, man irgi idomu pas ka nelaukiamos mmm artimiausios?? Man tai dar dvi savaites "ramaus gyvenimo". Siaubingai kantrybes neturiu as, ar nebeturiu, nezinau.

Meskos, nepanikuok , giliai kvepuok, kiekvienas organizmas skirtingas. Labai linkiu kumstukus kad greiciau pramustu viskas kas turi pramusti.

Irmuciukasss kur?? Kas naujo gero?

Kimberley, taip gera "klausytis" tavo pasakojimu  4u.gif

Debesele -tai kad ner jau kantrybes doh.gif smile.gif
Irmuciukas va ilindo matau smile.gif Prasom prisiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 13, 13:29)

Mano turetu parsivilkti bet kuriuo metu. Nera man net teorines galimybes, kad jos galetu neparsivilkt, tai tiesiog laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti