QUOTE(urkis @ 2012 02 13, 13:23)
Labai dziugu, imu virusiukus
Labas rytas
nors jau diena
Visos geros savaiteles, kam ne mm diena ne uz kalnu?
uzsikasus as darbe kaip po lapais, vis biski paskaitau, bet nebespeju nieko
man niekaip mm dar nepramusa.. 5sav po persileidimo.. bet labai ilgai tepliojo 2 sav su virs.. kazin kada cia jos bus, noris naujos pradzios labai..
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2012 02 13, 00:00)
pasiziurejau ju puslapyje, kad ir vilniuje ji dirba. gal ir bandysiu pas ja..reiks tik su vyru pasitarti, kada nuspresim keliauti
o kad i vata nevynioja tai gerai..dabartine mano gine irgi tokia siek tiek staciokiska, bet uz tai visada visa tiesa tiesiai i veida isdrebia..nelieka vietos interpretecijai o kas butu jei buti..gryni faktai-man patinka
Amarok - jei cia vis dar apie D.V. tai as teigiamai galiu tik sakyt, nors ji mano ne pagrindine gyd, tik esu buvus 4-5k kai mano nebuvo, dabar dar truputi pazstu asmeniskai, man ji patinka, nei i vata nevynioja, nei labai negasdina.. zodziu normaliai vertina.. ir jei kiti prie endo stimulaicijas visi siulo pries IUI, tai ji man sake kad jei vyskta viskas savaime, bandyti viena IUI be stimuliaciju.. tik kad as dar iki to nedaejau..
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 17:16)
kad aš niekada normaliai nematauvau
Tik po to kai jausdavau, kad o atėjo, matuodavau, ir žiūrėdavau, kada kris, ir kada mmm pareis. O dabar gydytojas liepė matuoti. tai jaučiu šį mėn dar o nebus gal, žiūrėsiu kiek dienų ciklas tęsis.
Sveika, aga kazkokia biski dar mistika pas tave tam grafike
dar matuoti reikia, zinok dabar teisingo vieno ats dar nerasi
As pasimatavau irgi kelias dienas, bet esu matavus kelis ciklus, tai dabar ir pas mane mistika, aplamai parode zema temperatura, kokia buna pries O arba pries mm.. O as jau laukiu mm.. tik ju ner.. bus dar cia reikalu