QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 15:14)
pas mane jau ateina irgi ta stadija, kai visi klausia, tai kada jau planuosit
..bet taip neikyriai, juoku forma labiau..itakos turi, kad man dar 25 tik..tai visi galvoja, kad dar noriu mokslus baigt ir tt..bet va kai juos baigsiu tai jau isivaizduoju
reiks kazkaip gandrui ant uodegos mint..nepagausim graziuoju, tai pulsim piktuoju
man 27m jau gandrus gaudom 2.5metu , bet man labai patinka tavo issireiskimas: nepagausim graziuoju - pulsim piktuoju...
jau kita cikla zadejom pradet su stimuliacijom , bet mano tas persalimas
tai su vyru nusprendem dar cikla pabandyt naturaliai juk cia toks ligotas tas ciklas gavos... beje siandien vis delto pasiemiau biuleteni isejau i darba ir vel temperatura sukilo. tad darbe isvare
geriausia nuejau pas gydytoja , o si kokius vaistus geret , sakau kad nelabai kokius , tiesiog liepziedzius litrais geriau, o si sako kaip ? tad pasakiau , kad dar mmm nesulaukiau ir tikiuos, kad na gal pavyko
o si - tai kada testa darysi sakau ketvirtadieni , si tai gerai tada iki ketvirtadienio lauksim dabar pagersim heomopatinius, paskui o tai nebandysi anksciau
(nesakiau kad jau du sugadinau na buvo dar tik 10dpo sakau gal nerode) tai taip fainiai atrodo rupinasi stengiasi ...
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 15:31)
..o va su MB tevais musu santykiai labai silti..as labai noriu jiem pasakyt, bet bijau..
nenoriu ju nuliudint..
net nemoku apsakyt..ateityje tikrai pasakysiu..bet sitam zingsniui reik pribrest mums..
Papildyta:
man ir labai sunku buvo prisiverst uosviams pasakyt , galvojau dabar jau nulinciuos
bet labai suprato ir guode, palaike ir nuo repliku atmusineja , kai kas prisikabina... ji labai faina pas mane nu tokia superine, oi kad visoms tokios anytos...
nieko ateis laikas ir pasakysit , tiesiog tam pribresit, ir jau patyus noresit pasipasakot.... bet tam turi ateiti laikas...