Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 14:53)
as kai pradejau gyventi su MB tai 9 men geriau KT.. poto meciau..va nuo tada ir gyvenu su teplionem..Blyn nu KT visgi hormonai, kurie pakeicia organizmo darba...nutraukus jas, organizmas nebezino matyt kas su juo darosi..O pries kt budavo viskas puiku..pradedavau normaliai kraujuoti jau pirma mm diena...kaip pasiilgau tu laiku ax.gif

Uch be reikalo ir priminei doh.gif Siutas paima prisiminus. O juk niekas nieko nesake po galais.
Nagliuke, tikrai suprantu tave, pas mane tas pats, tik as dar ir lietuvoj ir negaliu pabegt nuo tu klausimu niekur. Tai mama ir teta zino, net tevas zino bo mama isplepejo biggrin.gif bet vyro puse - niekas. O tas zyzimas as jau nebegaliu kaip erzina, patikek, tikrai zinau ta skausma del kiekvieno "pasidomejimo". o dar blogiau kai sugalvoja paragint - uosviene kazkada cia sako - oi jus nelaukit, paskui zinot kiek problemu buna??? Galvojau neisturesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 10, 14:50)
Ačiū už tokį draugišką sutikimą  4u.gif
et, gyvenam ir tiek, kartais sunkiau, kartais lengviau.
Bet, panos, mes juk ne beviltiškos, ania?  drinks_cheers.gif

aisku, kad ne.. thumbup.gif buna, ypac PMD (priesmenstruacinio durdomo) metu, kad atrodo vajei kaip viskas beviltiska, neteisinga ir pan...po jo vel gyvenimas sviesesnis mirksiukas.gif Tegu tau po LP buna trumpas kelias link nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 14:59)
Uch be reikalo ir priminei  doh.gif Siutas paima prisiminus. O juk niekas nieko nesake po galais.
Nagliuke, tikrai suprantu tave, pas mane tas pats, tik as dar ir lietuvoj ir negaliu pabegt nuo tu klausimu niekur. Tai mama ir teta zino, net tevas zino bo mama isplepejo biggrin.gif bet vyro puse - niekas. O tas zyzimas as jau nebegaliu kaip erzina, patikek, tikrai zinau ta skausma del kiekvieno "pasidomejimo". o dar blogiau kai sugalvoja paragint - uosviene kazkada cia sako - oi jus nelaukit, paskui zinot kiek problemu buna??? Galvojau neisturesiu  doh.gif

nu tada tuoj pat pamirstam, ka priminiau irnesakyk.gif
pas mane jau ateina irgi ta stadija, kai visi klausia, tai kada jau planuosit nestuke.gif ..bet taip neikyriai, juoku forma labiau..itakos turi, kad man dar 25 tik..tai visi galvoja, kad dar noriu mokslus baigt ir tt..bet va kai juos baigsiu tai jau isivaizduoju doh.gif reiks kazkaip gandrui ant uodegos mint..nepagausim graziuoju, tai pulsim piktuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 10, 14:50)
clostilbegyt'ą, tai net nebežinau, ko čia ir beklausyt smile.gif et, gyvenam ir tiek, kartais sunkiau, kartais lengviau.
Bet, panos, mes juk ne beviltiškos, ania?  drinks_cheers.gif

bent jau man gine sake griežtai clostas netinka prie endo g.gif

mes esam pačios pačiausios ir būtinai sulauksim savo leliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 10 sausio 2012 - 14:20
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 14:59)
Uch be reikalo ir priminei  doh.gif Siutas paima prisiminus. O juk niekas nieko nesake po galais.
Nagliuke, tikrai suprantu tave, pas mane tas pats, tik as dar ir lietuvoj ir negaliu pabegt nuo tu klausimu niekur. Tai mama ir teta zino, net tevas zino bo mama isplepejo biggrin.gif bet vyro puse - niekas. O tas zyzimas as jau nebegaliu kaip erzina, patikek, tikrai zinau ta skausma del kiekvieno "pasidomejimo". o dar blogiau kai sugalvoja paragint - uosviene kazkada cia sako - oi jus nelaukit, paskui zinot kiek problemu buna??? Galvojau neisturesiu  doh.gif

o mes nusprendem pasipasakot artimiems zmonems pries mano LP , tai yra mamoms ir teciams blush2.gif broliams dar laikas neatejo... blush2.gif mes taip nusprendem , nes jie jau itarineti pradejo, kartu gyvenam penkis su puse metu, vede du su puse nebera ko slepti... taip ramiau dabar ir lengviau, jei kas pradeda klausineti, tai net tevai ar uosviai padeda issisukt... as kazkaip, kai paskaitau kitu mergaiciu postus ir galvoju nejau jus nenoretumet zinoti kokios problemos pas jusu vaikus: dukras ar sunus? mane tai ir paskatino apsispresti. manau tikrai noreciau , kad manim mano vaikai ar marcios , zentai pasitiketu ir savo problemomis pasidalintu... patarimu visokiu gauni na gal ne visada tiksliu bet uzveda ant kelio. na nieko nenoriu cia izeisti tiesiog tai mano nuomone, gal ji tokia kai pati tai isgyvenu tai ir nenoreciau kad nuo manes mano vaikai sleptu... musu tevams ir labai skauda del tokiu bedu bet dabar bent ramiau ir nekyla kvailu klausymu ar paprotinimu... bet as kaip megstu sakyti : kvailas vistiek nesupras , o protingas neklaus.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 15:14)
aisku, kad ne.. thumbup.gif  buna, ypac PMD (priesmenstruacinio durdomo) metu, kad atrodo vajei kaip viskas beviltiska, neteisinga ir pan...po jo vel gyvenimas sviesesnis mirksiukas.gif  Tegu tau po LP buna trumpas kelias link  nestuke.gif
Papildyta:

nu tada tuoj pat pamirstam, ka priminiau irnesakyk.gif
pas mane jau ateina irgi ta stadija, kai visi klausia, tai kada jau planuosit  nestuke.gif ..bet taip neikyriai, juoku forma labiau..itakos turi, kad man dar 25 tik..tai visi galvoja, kad dar noriu mokslus baigt ir tt..bet va kai juos baigsiu tai jau isivaizduoju doh.gif reiks kazkaip gandrui ant uodegos mint..nepagausim graziuoju, tai pulsim piktuoju biggrin.gif

Tai jo jus dar turit laiko. Man tuoj 29 sukaks, ir mes jau 4 metai bus kaip vede, 11 metu kartu, tai jau visi laukia issizioje... doh.gif Brrrr
Atsakyti
pas mus tai žino mano mama, ji manau ir tėtei pasakė,o uošviai tai sužinojo kai pirmą kartą dariausi LP,bet jie per daug nieko nežino tik,kad turim problemų,o aš savo mamai tai viską pasakau,man lengviau kažkaip. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 10, 13:57)
Labas, mergaitės  4u.gif
bandau ir aš jungtis į jūsų būrį, jei priimsit  ax.gif

sveika 4u.gif as pritariu kitoms mergaitems kad tikiuosi neteks cia ilgai uzsibuti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 15:20)
Tai jo jus dar turit laiko. Man tuoj 29 sukaks, ir mes jau 4 metai bus kaip vede, 11 metu kartu, tai jau visi laukia issizioje...  doh.gif Brrrr

o jei nesunku gali priminti kokia pas jus situacija kazkaip nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 10, 15:20)
musu  tevams ir labai skauda del tokiu bedu bet dabar bent ramiau ir nekyla kvailu klausymu ar paprotinimu... bet as kaip megstu sakyti : kvailas vistiek nesupras , o protingas neklaus....  blush2.gif

as visiskai sutinku su tuo..bet pas mane seimoj tokia situacija,kai ner rysio tarp manes ir tevu..cia as turiu sprest ju problemas..o as tai paskutinej vietoj doh.gif tad nelabai ir norisi sakyt..nes paguodos tai maza bus..na bet cia atskira istorija..o va su MB tevais musu santykiai labai silti..as labai noriu jiem pasakyt, bet bijau.. angel_sadangel.gif nenoriu ju nuliudint.. doh.gif net nemoku apsakyt..ateityje tikrai pasakysiu..bet sitam zingsniui reik pribrest mums..
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 10, 15:20)
Tai jo jus dar turit laiko. Man tuoj 29 sukaks, ir mes jau 4 metai bus kaip vede, 11 metu kartu, tai jau visi laukia issizioje...  doh.gif Brrrr

mes tai dar nesusituoke...tas irgi veikia taip, kad maziau zmones klausinetu..visi pirma tikisi vestuviu hihihi.gif o poto jau sakys kada kada nestuke.gif ...bet pas mus bus atvirskciai
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 15:14)
pas mane jau ateina irgi ta stadija, kai visi klausia, tai kada jau planuosit  nestuke.gif ..bet taip neikyriai, juoku forma labiau..itakos turi, kad man dar 25 tik..tai visi galvoja, kad dar noriu mokslus baigt ir tt..bet va kai juos baigsiu tai jau isivaizduoju doh.gif reiks kazkaip gandrui ant uodegos mint..nepagausim graziuoju, tai pulsim piktuoju biggrin.gif

man 27m jau gandrus gaudom 2.5metu , bet man labai patinka tavo issireiskimas: nepagausim graziuoju - pulsim piktuoju... thumbup.gif
jau kita cikla zadejom pradet su stimuliacijom , bet mano tas persalimas doh.gif tai su vyru nusprendem dar cikla pabandyt naturaliai juk cia toks ligotas tas ciklas gavos... beje siandien vis delto pasiemiau biuleteni isejau i darba ir vel temperatura sukilo. tad darbe isvare blink.gif
geriausia nuejau pas gydytoja , o si kokius vaistus geret , sakau kad nelabai kokius , tiesiog liepziedzius litrais geriau, o si sako kaip ? tad pasakiau , kad dar mmm nesulaukiau ir tikiuos, kad na gal pavyko blush2.gif o si - tai kada testa darysi sakau ketvirtadieni , si tai gerai tada iki ketvirtadienio lauksim dabar pagersim heomopatinius, paskui o tai nebandysi anksciau blink.gif (nesakiau kad jau du sugadinau na buvo dar tik 10dpo sakau gal nerode) tai taip fainiai atrodo rupinasi stengiasi ...
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 10, 15:31)
..o va su MB tevais musu santykiai labai silti..as labai noriu jiem pasakyt, bet bijau.. angel_sadangel.gif nenoriu ju nuliudint.. doh.gif net nemoku apsakyt..ateityje tikrai pasakysiu..bet sitam zingsniui reik pribrest mums..
Papildyta:

man ir labai sunku buvo prisiverst uosviams pasakyt , galvojau dabar jau nulinciuos doh.gif bet labai suprato ir guode, palaike ir nuo repliku atmusineja , kai kas prisikabina... ji labai faina pas mane nu tokia superine, oi kad visoms tokios anytos... blush2.gif
nieko ateis laikas ir pasakysit , tiesiog tam pribresit, ir jau patyus noresit pasipasakot.... bet tam turi ateiti laikas... 4u.gif
Atsakyti
Smagu,kai pas jus santykiai su anytom geri,o maniškė,tai nė priešui nelinkėčiau,nes esu pati blogiausia marti, kadangi nelendu i šikną,o sakau tai ką galvoju. Bet man giliai dzin, svarbu vyras geras.
Atsakyti
Mano anyta gera, bet nesam tokios artimos, kad pasakociau tokius opius dalykus. Gal as nelabai ir pasitikiu, nes bijau kad prades kaltinti, kad vargsas sunus jos per kazkokia nesusilaukia vaiku. Paskui dar visokios kalbos ar itarimai prasideda kad tai gal jin ten kazko prisidirbus buvo ar ano. Tai musu santykius labai sugadintu taigi as nerizikuoju. Gal jin itaria kazka, kad nebeklausineja. Nes seseriai vyro kazkada uzsiminiau kad nelabai sekasi, nors jau seniai tas buvo. Bet gal to ir pakako.
Musu situacija nera bloga, as normoj, tik kad endo 1-2 stadija, hormonai normoj, itarimai tik del gimdos vidaus formos bet tai neturetu sutrukdyt pastot. O Vyro turtas irgi nera blogas. Ne super bet pakanka pastojimui. IR nepaisant visko, balandi bus 2 metai kaip nepastojam... verysad.gif
Atsakyti
O mano tėveliai žino viską, močiutė (kuri be proto mane myli) žino tik apie pirmą LP, apie antrą nusprendėm nebesakyt, nes ji labai pergyvena, nieks nuo to nepasikeis, kad nesužinos. O MB tėvai absoliučiai nesigaudo situacijoj, nežinau, gal ir pasišneka tarpusavy, paspėlioja, bet kadangi mes nesam net sulaukę klausimo, kada gi tie anūkai bus(bent jau prie manęs neklausė, MB irgi nėra užsiminęs, kad būtų jo klausę), tai nieko jiem ir nesakom, nes aš irgi, manau, nesu pati mylimiausia marti blush2.gif
Atsakyti