QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 19:38)
bandykit bandykit gal ir neprireiks jokiu iui . na as kadangi is siauliu tai visur tenka vaziuot tad pasirinkau klaipedoj S man kazkaip ten patinka, na ji tokia faina, na gal ir brangoka, bet kai buvau vilniuj tai man nepatiko nu gal jei buciau ejus pas kita gal butu buve kitaip. na o si cikla tai stimuliuojam antradieni vaziuosim ziuret kas ir kaip uzaugo o kur jus planuojat ?iskart darysit iui ?
mastom gal i vk vilniuje eiti iskart kai sulauksime mm..na o ten jau ziuresim ka siulys istiesu net nezinau nuo ko pradeti bet greiciausiai kai nueisiu, ten paaiskins viska..na tikiuosi..
girdejau, kad yra toks variantas, kad galima naturaliam cikle bandyti pradziai. Nors gal ir nereiktu veltui pinigeliu metyti ir su stimuliacija bandyti..esu absoliuciai pasimetusi tyrimus as esu pasidariusi ir hormonu ir lytiskai plintanciu ligu ir kiausintakiai patikrinti. vyras spermograma pasidares..idomu ko dar gali prireikti?
p.s.pas juos iui kaina raso 500lt..tai cia tik konsultaciju kaina ar jau su vaistukais ir visom procedurom? kazkodel manau, kad visa kita reiks papildomai pirkti