Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Arwena @ 2012 02 12, 12:44)
Ahh,
manyčiau kad histeroskopija daugiau yra diagnoztinė procedūrą, ir jei jau rastų ką šalinti tektų visgi dayti LP. Todėl daryčiau LP.

Kaip mergaitės gyvenate?

P.S. Čia seni savi  mirksiukas.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 13:34)
nevien diagnostine  schmoll.gif , man jos metu salino polipa, kitoms merginoms salina gimdoje saaugas histero metu ir panasiai , o LP yra apziura uz gimdos ribu,tad ir tvakoten jei kazka randa. tad ir galvoju jei mato gimdoje kazka negero ar kazka itaria tai galetu daryti LP + histero .  4u.gif nu bet gine turbut geriau zinos ka pasiulyti cia tik siaip garsiai pamastymai 4u.gif
Papildyta:

as mastau, jei prireiks operacijos, tai tada geriau LP+Histero.
o kazin tamponai didelis blogis? gal jei naudoji iklotus geriau viskas is ten pasisalina?
Atsakyti
Sheila, kas pas jus naujo? Jei gerai atsimuenu, tai ruošėtės stimuliacijas pradėti? Nes jei taip, tai mes kartu. Šiandien parėjo nelauktosios, tai imamės priemonių. Deja, jau mūsų stažas vienus metus perkopė, neįtikėtina verysad.gif

Beje, kažkuri čia įdomų klausimą uždavė dėl stiumliacijų ir jų įtakos endo bujojimui. Mano nuomone, kadangi stimuliacijų metu, kaip ir IUI bei IVF, paprastai naudojami progesterono turintys preparatai gleivinei auginti, tai jų "dėka" veši gleivinė tiek gimdoje, tiek už jos ribų. Maniškė gydytoja sako, kad stimuliacijomis endo nepabloginsi, bet man nelogiška. Mano vienintelė viltis, kad taip greičiau pavyks pastoti, o nėštumas tada jau gerins situaciją ir su endo. Čia kažkiek va bank visas reikalas...
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 02 12, 13:33)
as  mastau, jei prireiks operacijos, tai tada geriau LP+Histero.
o kazin tamponai didelis blogis? gal jei  naudoji iklotus geriau viskas is ten pasisalina?

Manoma, kad tampoai turi įtakos endo. Kas gali pasirinkti, tai protinga būtų jų vengti, net jei ir su endo ryšio nėra, tai tamponuose sveikatai tikrai nieko gero. Bet kai gausios mm, tai neišeitų be tamponų net nosies iš namų iškišti.
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 12, 14:42)
Sheila, kas pas jus naujo? Jei gerai atsimuenu, tai ruošėtės stimuliacijas pradėti? Nes jei taip, tai mes kartu. Šiandien parėjo nelauktosios, tai imamės priemonių. Deja, jau mūsų stažas vienus metus perkopė, neįtikėtina  verysad.gif

sveika 4u.gif cia uz nelabasias 4u.gif 4u.gif 4u.gif jap mes jau pradejom siandien ryte pabaigiau gert vaistukus ir antradieni vaziuojam paziuret kas cia dabar jau pas mus uzaugo ir ziuresim ka siulys toliau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 22:59)
nu bus matyt kai sulauksi mmmkokio ilgio tavo ciklas si karta, kelinta tau cd  blush2.gif jauciu jau rasei bet turbut praziopsojau  blush2.gif

Dabar man 25 CD. Kaip ir turetu pramusti mm pojuciai, o ju nera :/ Vakar einant miegoti truputi pilva paskaudejo, bet pajutau tai tik del to, kad laukiau tu pojuciu, jei taip butu paskaudeje ciklo vidury, net nebuciau atkreipus demesio...
Po menesiniu planuoju pradeti gerti borovaja matka ir alijosiu, o po apsilankymo pas gine jauciu gausiu ar ir vaistuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 12:56)
Sheila, tu gaudaisi grafikuose. gal gali pakomentuoti? aš sakyčiau pagal pojūčius, ir stebėjimus man o vakar įvyko. Bet pagal grafiką tai ne, kaip suprantu, nes bt pakrito šiandien. Gal išvis o nebus  g.gif

user posted image

O tu kasdien lygiai tuo paciu metu ryte matuoji neatsikelus is lovos?
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 12, 15:29)
O tu kasdien lygiai tuo paciu metu ryte matuoji neatsikelus is lovos?

Taip, kasdien matuoju tuo pačiu metu, neišlipus iš lovos. net savaitgaliais keliuosi 6,30, pasimatuoju, ir miegu toliau blush2.gif Šį mėn gali būti, kad išvis o nevyks, nes tai pirmas normalus ciklas po persileidimo....tad belieka stebėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 17:02)
Taip, kasdien matuoju tuo pačiu metu, neišlipus iš lovos. net savaitgaliais keliuosi 6,30, pasimatuoju, ir miegu toliau  blush2.gif Šį mėn gali būti, kad išvis o nevyks, nes tai pirmas normalus ciklas po persileidimo....tad belieka stebėti  rolleyes.gif

Paklausiau nes labai sokineja tempos. O pries tai irgi taip budavo?
Atsakyti
kad aš niekada normaliai nematauvau blush2.gif Tik po to kai jausdavau, kad o atėjo, matuodavau, ir žiūrėdavau, kada kris, ir kada mmm pareis. O dabar gydytojas liepė matuoti. tai jaučiu šį mėn dar o nebus gal, žiūrėsiu kiek dienų ciklas tęsis.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 17:02)
Taip, kasdien matuoju tuo pačiu metu, neišlipus iš lovos. net savaitgaliais keliuosi 6,30, pasimatuoju, ir miegu toliau  blush2.gif Šį mėn gali būti, kad išvis o nevyks, nes tai pirmas normalus ciklas po persileidimo....tad belieka stebėti  rolleyes.gif

saunuole 4u.gif as ir taip darau blush2.gif jei pirma cikla matuoji rimtai, tai gal jau antram cikle bus daug aiskiau ir matysi gal visada ji pas tave sokineja , nors zinau kaip sunku laukti, bet kaip ten sako kantrybe -dorybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 14:59)
sveika  4u.gif  cia uz nelabasias  4u.gif  4u.gif  4u.gif jap mes jau pradejom siandien ryte pabaigiau gert vaistukus ir antradieni vaziuojam paziuret kas cia dabar jau pas mus uzaugo ir ziuresim ka siulys toliau. ax.gif

gera dienele smile.gif
o kokioj klinikoj ir pas ka jus lankotes?
mes dar si cikla sakeme bandysim naturaliai, o kita jau irgi bandysim iui uzsiimti..tik dar nenusprendem kur del to kreipsimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 16:56)
saunuole 4u.gif  as ir taip darau  blush2.gif jei pirma cikla matuoji rimtai, tai gal jau antram cikle bus daug aiskiau ir matysi gal visada ji pas tave sokineja , nors zinau kaip sunku laukti, bet kaip ten sako kantrybe -dorybe  4u.gif

aš tai rami dabar kaip belgas bigsmile.gif pažiūrėsim kiek dienų ciklas tęsis, seniau buvo 28 dienos, tikiuosi taip ir liks. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 18:07)
aš tai rami dabar kaip belgas  bigsmile.gif pažiūrėsim kiek dienų ciklas tęsis, seniau buvo 28 dienos, tikiuosi taip ir liks. bigsmile.gif

aha idomu ar nebus pakites g.gif .mano draugei tai nepakito ir po 3men vel patapo nestuke.gif linkiu ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2012 02 12, 18:05)
gera dienele  smile.gif
o kokioj klinikoj ir pas ka jus lankotes?
mes dar si cikla sakeme bandysim naturaliai, o kita jau irgi bandysim iui uzsiimti..tik dar nenusprendem kur del to kreipsimes  ax.gif

bandykit bandykit gal ir neprireiks jokiu iui 4u.gif . na as kadangi is siauliu tai visur tenka vaziuot tad pasirinkau klaipedoj S man kazkaip ten patinka, na ji tokia faina, na gal ir brangoka, bet kai buvau vilniuj tai man nepatiko schmoll.gif nu gal jei buciau ejus pas kita gal butu buve kitaip. g.gif na o si cikla tai stimuliuojam antradieni vaziuosim ziuret kas ir kaip uzaugo blush2.gif o kur jus planuojat ?iskart darysit iui ?
Atsakyti