Sveikutes
S
Gal gal galite patarti, pas ka geriau registruotis santariskese is genetiku? Buvau vakar pas gyd karpenko dar pasitarti...Nepavyksta mums pastoti, ir dar turejau nesivystanti pries metus... Gyd pasiule jei noriu pasidaryt su vyru kariotipus ir man imuninius tyrimus Tik aisku nebutinai cia ras ka nors...
Nutariau pasidaryt, geriau darysiu kazka, nei nieko...
Ar daretes kazkas senbuciu, merginos?
Ir eiles tose santariskese siaubingos ziurint internetu. Gal telefonu greiciau kur iterptu?
Beje del tos endo...gal domejotes kuri daugiau, gal kazka galima pavartoti kad ji neisvesetu...na maistas...papildai ar pan...Arba kazko nevartoti, nes skaiciau, kad reiktu atsisakyti raudonos mesos, nes ten estrogenu saltinis, kavos ir alkoholio mes jau senai atsisake...Kas dar?
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 14:58)
as ir kai pradejau skaitineti tai daugiau supratau nes taip pasako ir tiki nes pati nezinai apsoliuciai nieko tad kita karta jei ir ka neteisigai pasaki bet mato kad domiesi tai ir paaiskina, beto jos gudrios pasakoja tik tiek kiek jos nori o paskui ko dar nori paklausti o kai nieko nezinai tai ir klausymu nekyla manau apsilankyk dar pas viena spec ir tada susidarysi nuomone ko tau reiketu.as ir del GN taip pat masciau kaip ir tu na Lp metu patvarko jei endo randa ir kiausintakius tikrina , o histero metu ar kiausintakius tikrina zinok nezinau va ir man dabar kilo klausymas nu bet logiskai pamascius nu juk galetu tikrint
Histeroskopijos metu kiausintakiu pratekamumo netikrina. Siulau rink tis LP
QUOTE(sviliuke @ 2012 02 11, 16:46)
Sveikutes
S
Gal gal galite patarti, pas ka geriau registruotis santariskese is genetiku?
S
Gal gal galite patarti, pas ka geriau registruotis santariskese is genetiku?
sveika kur tu buvai dingus seniai maciau tave cia na kiek pamenu tai nelabai daug laiko po LP praejo gal dar lukterkit del tu tyrimu o jus pas vaisingumo spec lankotes nieko nesiule? bet pusmeti siulo po LP naturaliai paskui stimuliacijas, paskui iui ....
Papildyta:
QUOTE(Deimė @ 2012 02 11, 17:30)
Histeroskopijos metu kiausintakiu pratekamumo netikrina. Siulau rink tis LP
tai va ir man atrodo kad netikrina per histero bet idomu o kodel negali patikrinti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 17:35)
sveika kur tu buvai dingus seniai maciau tave cia na kiek pamenu tai nelabai daug laiko po LP praejo gal dar lukterkit del tu tyrimu o jus pas vaisingumo spec lankotes nieko nesiule? bet pusmeti siulo po LP naturaliai paskui stimuliacijas, paskui iui ....
Papildyta:
tai va ir man atrodo kad netikrina per histero bet idomu o kodel negali patikrinti
Papildyta:
"Tai yra diagnostikos ir gydymo metodas, padedantis apžiūrėti ir įvertinti gimdos ertmės pokyčius bei atlikti chirurginius veiksmus joje. Tyrimo metu ginekologas endoskopuotojas per gimdos kaklelį įkiša į gimdą ploną histeroskopą - į teleskopą panašų prietaisą. Gydytojas vaizdo monitoriuje gali matyti gimdos kaklelio kanalą, visą gimdos ertmę ir joje esančius pakitimus: išvešėjusią gimdos gleivinę, taip pat polipus, miomas, gimdos pertvaras, sąaugas po atliktų procedūrų gimdoje, taip pat įvertinti ir kiaušintakių angas, gimdos formą."
toki aprasma radau. Gaila kad praeinamumo negali ivertinti bet kokiu atveju reikia konsultuotis kas geriau mano atveju. Pradzioj hormonus issitirsiu.
QUOTE(ahh @ 2012 02 11, 17:43)
"Tai yra diagnostikos ir gydymo metodas, padedantis apžiūrėti ir įvertinti gimdos ertmės pokyčius bei atlikti chirurginius veiksmus joje. Tyrimo metu ginekologas endoskopuotojas per gimdos kaklelį įkiša į gimdą ploną histeroskopą - į teleskopą panašų prietaisą. Gydytojas vaizdo monitoriuje gali matyti gimdos kaklelio kanalą, visą gimdos ertmę ir joje esančius pakitimus: išvešėjusią gimdos gleivinę, taip pat polipus, miomas, gimdos pertvaras, sąaugas po atliktų procedūrų gimdoje, taip pat įvertinti ir kiaušintakių angas, gimdos formą."
toki aprasma radau. Gaila kad praeinamumo negali ivertinti bet kokiu atveju reikia konsultuotis kas geriau mano atveju. Pradzioj hormonus issitirsiu.
nu jo teisingai vienu zodziu negalima. man tai tikrino per LP ir sake kiausintakiai laisvai prateka nu va tai ir sauniausia
o tu pasikonsultuosi ir nutarsit ko tau labiau reikia gal skirs abu iskart. nu bet kokiu atveju lauksim geru ziniu
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 17:56)
nu jo teisingai vienu zodziu negalima. man tai tikrino per LP ir sake kiausintakiai laisvai prateka nu va tai ir sauniausia
o tu pasikonsultuosi ir nutarsit ko tau labiau reikia gal skirs abu iskart. nu bet kokiu atveju lauksim geru ziniu
aciu butu geriausia is viso iki to nedaeiti jei pastociau artimiausiu laiku
butinai pranesiu kas ir kaip
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 16:35)
Tai jau tuoj tas pusmetis ir bus, dabar 4 menuo...juo labiau kad tyrimams eiles ilgos...o jei pasidarysiu juos, blogiau juk nebus...tada bus daugiau aiskumo imantys priemoniu pas vaiskingumo specus...nors taip, jie man liepe pusmeti pabandyti patiems...
Niekur nedingus...pas planuojancias dazniau apsilankau...
Merginos, o tos kurios stimuliuojates, ka sako jusu gyd del poveikio endo nuo stimuliaciju?
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 14:19)
o gal tu tiesiog nenuspejai O ir ji vyko veliau tad ir ciklas ilgesnis . kokio ilgumo tavo ciklas ir kada darei OT, tai gal ir progesteronas netikslus tada tavo?
Dariausi 7 dienos iki numatomu mm ir 7 dienos po tariamos "ovuliacijos", kuria stebejau pagal gleives ir pilvo maudimus. Ciklas mano yra 25-27 dienos (bet dazniausiai buna 25) ir sikart as taip skaiciavau. Tai jei ir prazioplinau 2 dienom tuos tyrimus, tai nemanau, kad per 2 dienas jie labai stipriai butu uzkile... Telieka mokytis kantrybes ir kantriai laukti mm
QUOTE(urkis @ 2012 02 11, 23:52)
Dariausi 7 dienos iki numatomu mm ir 7 dienos po tariamos "ovuliacijos", kuria stebejau pagal gleives ir pilvo maudimus. Ciklas mano yra 25-27 dienos (bet dazniausiai buna 25) ir sikart as taip skaiciavau. Tai jei ir prazioplinau 2 dienom tuos tyrimus, tai nemanau, kad per 2 dienas jie labai stipriai butu uzkile... Telieka mokytis kantrybes ir kantriai laukti mm
nu bus matyt kai sulauksi mmmkokio ilgio tavo ciklas si karta, kelinta tau cd jauciu jau rasei bet turbut praziopsojau
Ahh,
manyčiau kad histeroskopija daugiau yra diagnoztinė procedūrą, ir jei jau rastų ką šalinti tektų visgi dayti LP. Todėl daryčiau LP.
Kaip mergaitės gyvenate?
P.S. Čia seni savi
manyčiau kad histeroskopija daugiau yra diagnoztinė procedūrą, ir jei jau rastų ką šalinti tektų visgi dayti LP. Todėl daryčiau LP.
Kaip mergaitės gyvenate?
P.S. Čia seni savi
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 12, 12:56)
Sheila, tu gaudaisi grafikuose. gal gali pakomentuoti? aš sakyčiau pagal pojūčius, ir stebėjimus man o vakar įvyko. Bet pagal grafiką tai ne, kaip suprantu, nes bt pakrito šiandien. Gal išvis o nebus
nelabai dar gaudau ikrai nelabai dar tik stengiuos juos suprasti. o tai oT tu nedarai?, as tai kazkodel eiciau uz 11cd arba ji dar ivyks siandien jei rytoj BT pakils . as tai remiuosi ka nubrezia pats grafikas ir ot naudoju ir dar gleiviukus stebiu . sorry bet tikrai negaliu tiksliai pasakyti
Papildyta:
QUOTE(Arwena @ 2012 02 12, 12:44)
Ahh,
Kaip mergaitės gyvenate?
P.S. Čia seni savi
Kaip mergaitės gyvenate?
P.S. Čia seni savi
nevien diagnostine , man jos metu salino polipa, kitoms merginoms salina gimdoje saaugas histero metu ir panasiai , o LP yra apziura uz gimdos ribu,tad ir tvakoten jei kazka randa. tad ir galvoju jei mato gimdoje kazka negero ar kazka itaria tai galetu daryti LP + histero . nu bet gine turbut geriau zinos ka pasiulyti cia tik siaip garsiai pamastymai
Papildyta:
beje nezinau sakiau ar ne po histero atejo trecias ciklas (dare gruodzio pradzioje) tai tikrai mmm nebera tokios gausios nei kresuliu nieko... nu dziaugiuos kaip nezinau kas, zodziu pirmiau budavo mmm 4d ir iseidavo 2pokai o va dabar 6 dienas , bet turbut nei poko neisnaudociau jei labai taupyciau. o svarbiausia nakti nebereikia keltis ir ziureti ar nepaskendau tikiuosi, kad ir kitos bus tokios pat arba jau ju nebesulauksiu pasirodo mazas tas polypukas buvo bet va situacija pasikeite.
beje kimberly papasakok savo pojucius , kokius pirma pajutai ir panasiai , o kaip dabar savijauta, ar jau sakotes kokia laime aplanke jusu namus