QUOTE(wikne @ 2012 02 11, 11:48)
Sveikos, mergaites, atejau jusu patarimo, nes esu visiskai pasimetusi. Mazdaug pries metus laiko atlikus LP man nustate I laipsnio endometrioze. kodel pirma karta po operacijos man ju nesiule? ar ir jums jusu gines kaip gydymo buda siulo kontraceptikus? beto esu skaiciusi, kad po kontraceptiniu tableciu buna dar sunkiau pastoti
sveika
visu pirma nusiramink
endo Ist net II st yra dazniausiai negydoma, gydymas buvo atliktas kai dare LP nes jau pridegino tuos endo zidinukus
. taip tavo gine teisi kai siule nestuma, nes tai pats geriausias gydymas, beje ir naturalus
. del KT tai jie negydo endo, bet jai neleidzia plestis ir bujoti, mergaitems kurios nenori dar
tai yra rekomenduojama, nes nezinia kaip endo gali plisti ir kiek ji subujos kai sugalvosit pastoti. bet kitos nevartoja ir ta endo neplinta, nes nera aisku kodel vienoms per metus per viena stadija pasunkeja endo o kitoms ir po keliu metu lieka ta pati stadija. mes senesnese temose svarstem gal maistas itakoja ja tad mergaites prisiziuri ir nevalgo kai kuriu produtu, bet cia vel kiekviena daro skirtingai.
na as tai siulyciau labai rimtai pasvarstyti galbut nueiciau pas kita gine ir ka ji siulytu, bet beda tokia yra , daznai poliklinikos gines nera visiskai kompetentingos siuo klausymu
tai va dabar zinok kuri teisi kuri ne. man pvz vaisingumo spec sako Ist endo tai nera blogai , daznai ji rasoma net nesant pilnai Ist tad keli zidinukai uzdeginti nieko blogo nepadaro. bet dabar zinok kad po metu ar dvieju kad ta endo nepaliks kokios III st.
na zinoma geriausia kad pradetumet planuoti
nes nezinia kaip seksis su tuo planavimu(mes planuojam beveik 3m, kitos dar daugiau kitos maziau , bet faktas kad su endo pastoti kutžr kas sunkiau BET TIKRAI IMANOMA
), bet jei nera darbelio ir vel kaip reikes islaikyti vaikeli. tad turit priimti sprendima pati bet as tai siulyciau nueiti pas dar viena spec isklausyti jo nuomones.
o dufas israsomas siap gerti po ovuliacijos kai truksta progesterono, o kokiu tikslu ji tau israse?
nepykit kad issipleciau as tik tokius pasamprotavimus garsiai susakiau, ateis merginos kurios turi daug daugiau ziniu ir gal pakomentuos daugiau
Papildyta:
QUOTE(Alija @ 2012 02 11, 10:42)
na taip, bet norejau suzinoti ar tepliojimas buvusiu mmm dienom yra budingas nestumui su endo, ar visgi tai nera iprasta? (suprantu, kad nestumo metu, bet koks tepliojimas negerai, bet pamascius teoriskai, jei ta gleivine visur, tai tikrai kaip ir tepliojimas pirmais men butu logiskas ir nepavoingas)
sveika
na nezinau ar tepliojimas gali buti pavojingas ar ne, bet tai manau tikrai yra susije ne su endo, nes daugelis merginu neturi endo , bet joms teplioja, tai labiau tiketina kad t ruksta progesterono, nes kai jo israso tai ir problemos dazniausiai baigiasi. tepliojimai prasideda tada kai gleivine pradeda atsisloksniuoti gimdoje ir jei negeri progesterono tiesiog ivyksta persileidimas
nu bent as taip suprantu.
na bet vistiek nenoriu tiketi kad tai gali biuti susije su endo
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney