Vakar taip prisinervinau... As taip ir jauciau, kad man nevyksta ovuliacija, nes jokiu jos pozymiu nejauciau. Gine nesiunte darytis jokiu tyrimu, nes anot jos dar nebuvo reikalo. Iskarto po menesiniu nueisiu pas ja ir teksiu tuos tyrimus i veida. Dieve, kai pagalvoji, mes puse metu "saudem i ora"... Puse metu... Tiek laiko prarasta... As negaliu kaip man pikta, lyg vien endo butu maza... Vakar is to pykcio verkiau ir vemiau vienu metu.
Dabar tegul mane priziuri viena cikla ir echoskopiskai isitikina, ten pas mane kazkas auga ar ne.
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 10, 10:42)
mergaites...gal dar tikrai ne viskas prarasta... Vakar buvau pas Meskauskiene..Skaiciukai per dvi dienas paaugo nuo 1588 iki 2588..tai sake normalu..apziurejo mane ir pamate taskiuka gimdoje!! bet jei itarimu kelia tas darinys kampe kairiam...tai snd ryte variau i antakalnio klinikas, kad skyriaus vedejas apziuretu..Zodziu 100% nedave, kad nestumas tikrai gimdoje, bet didesne tikimybe, kad taip, o tas darinys tai adenomiozes zidinys..zodziu priedas prie mano endo..Perki viena, antra gauni nemokamai...bijau dziaugtis ir tiket...nes kol nemato trynio maiselio, tai nieko tvirtai pasakyti negali..esme, kad jau bent puslyte gimdoj matosi..tas ramina..dabar laukiu antradienio ir vizito pas savo gine..Aisku jei uzeitu skausmai tai liepe iskart i ligonine...va tokios mano zinios...
Na va, ka as ir sakiau, viskas bus gerai