Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(urkis @ 2012 02 09, 12:56)
Cia as vel gal ne i tema su savo klausimais, bet man labai noretusi zinoti atsakyma...
Gavau siandien progesterono rezultatus:
PGR Progesteronas (nmol/l) - 19,25 (norma 10.62-81.28) I normos ribas kaip ir papuola, bet skaiciau, kad norint, kad isitvirtintu embrionas ir butu nestumas turi buti ne maziau 25. Ar kaip cia suprasti? Ar labai blogas mano rodiklis?
PRL Prolaktinas (mIU/l) - 231,05 (irgi kaip ir normoj).
Tyrimu dariausi 7DPO.

sveika :4u:per mazas tavo si cikla progest tai rodo kad nevyko arba nepilnaverte vyko O. As perku OT 25 arba 20 jautrumo ,nejautresnius
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 09, 12:07)
sveika :4u:per mazas tavo si cikla progest tai rodo kad nevyko arba nepilnaverte vyko O. As perku OT 25 arba 20 jautrumo ,nejautresnius

O yra vaistai, kurie galetu patvarkyti sita rodikli? Pvz kaip duphastonas? Nes as turiu itarima kas pas mane niekada ta ovuliacija nevyksta...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 12:18)
dar ner 100 procentu patvirtinta...Antrad.buvau pas gine..Nestumo gimdoj nemato..Mato taisyklingos formos puslyte kairiajame kiausintakyje prie pat gimdos...Progesteronas aukstas, HCG 1588...tai sako gali dar gal nesimatyti gimdoj nestumo, o tas darinukas adenomiozes zidinys..Snd dariausi vel HCG..stebes jo dinamika, ir 4 val einu apziurai..Bet as jau netikiu...nes tas darinukas kairej pusej tip top primena leliuko puslyte... verysad.gif noriu kad sitas kosmaras kuo greiciau baiigtusi..nes isprotet baigiam su Mb per tas dienas verysad.gif

Jetus katuli, o skausmai kazkokie labai yra kad tau itaria ta siauba ar tik is to ka mato ar ko nemato per echo?
Laikykis console.gif As meldziuosi uz tave ir visas sio skyrelio mergaites ir kitas patiriancias tokius isbandymus. Beprotiskai sunku isgyvent ir iskentet tokius periodus, bet viskas praeina, kai jau niekas nepadeda, galima guostis bent tuo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 09, 13:36)
Jetus katuli, o skausmai kazkokie labai yra kad tau itaria ta siauba ar tik is to ka mato ar ko nemato per echo?

na kazkokiu skausmu stipriu ner, neteplioja...jauciu kazkoki maudima tame sone..bet ne pastoviai..ir ner tai skausmas...Tiesiog itaria pagal tai ka mato echo...snd manau daug kas turetu paaisketi..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 14:46)
na kazkokiu skausmu stipriu ner, neteplioja...jauciu kazkoki maudima tame sone..bet ne pastoviai..ir ner tai skausmas...Tiesiog itaria pagal tai ka mato echo...snd manau daug kas turetu paaisketi..

o tas maudimas negali buti psichologinio pobudzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 02 09, 13:56)
o tas maudimas negali buti psichologinio pobudzio? g.gif

nea..tikrai ji jauciu...aisku gali but nuo nervu...nieks nepasakys.... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki
Labai liudnos zinios siandien pas mus verysad.gif
Glamour console.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 14:46)

As ir nenorejau anksti eiti echo daryti, nuejau kai buvo 7 sav. Man irgi skauda sonai, pradejau googlinti ir radau apie negimdini nestuma doh.gif Jau visa nervuota atejau i echo, bet aciu D mano isgalvota diagnoze nepasitvirtino, o pasirodo man truksta magnio, todel ir skauda. Gal tikrai tavo maziukas dar nedakeliavo iki gimdos ( labai labai noriu kad taip butu ir siandien jau pamatysite ji vietoj 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 13:46)

Oi mazute 4u.gif nera zodziu bet dar palaukim gal dar ne viskas , nu taip dziaugiausi del jusu nu as dar tikiu kad dar ne viskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kada siandien turi paisketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 11:18)
dar ner 100 procentu patvirtinta...Antrad.buvau pas gine..Nestumo gimdoj nemato..Mato taisyklingos formos puslyte kairiajame kiausintakyje prie pat gimdos...Progesteronas aukstas, HCG 1588...tai sako gali dar gal nesimatyti gimdoj nestumo, o tas darinukas adenomiozes zidinys..Snd dariausi vel HCG..stebes jo dinamika, ir 4 val einu apziurai..Bet as jau netikiu...nes tas darinukas kairej pusej tip top primena leliuko puslyte... verysad.gif noriu kad sitas kosmaras kuo greiciau baiigtusi..nes isprotet baigiam su Mb per tas dienas verysad.gif

Irmuciuk, dar nenusimink. Labai tikiuosi, kad šiandien kažkas gero paaiškėjo. Dar gi tavo nėtumas labai labai mažytis, dar tos puslytės teoretiškai ir nelabai turėtų matytis, tad tikrai gal ten kas kito?
Atsakyti
mergaites...gal dar tikrai ne viskas prarasta... blush2.gif Vakar buvau pas Meskauskiene..Skaiciukai per dvi dienas paaugo nuo 1588 iki 2588..tai sake normalu..apziurejo mane ir pamate taskiuka gimdoje!! bet jei itarimu kelia tas darinys kampe kairiam...tai snd ryte variau i antakalnio klinikas, kad skyriaus vedejas apziuretu..Zodziu 100% nedave, kad nestumas tikrai gimdoje, bet didesne tikimybe, kad taip, o tas darinys tai adenomiozes zidinys..zodziu priedas prie mano endo..Perki viena, antra gauni nemokamai...bijau dziaugtis ir tiket...nes kol nemato trynio maiselio, tai nieko tvirtai pasakyti negali..esme, kad jau bent puslyte gimdoj matosi..tas ramina..dabar laukiu antradienio ir vizito pas savo gine..Aisku jei uzeitu skausmai tai liepe iskart i ligonine...va tokios mano zinios...
Atsakyti
Irmuciuk, laikom visos už tave kumštukus mirksiukas.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 10, 12:42)
mergaites...gal dar tikrai ne viskas prarasta... blush2.gif Vakar buvau pas Meskauskiene..Skaiciukai per dvi dienas paaugo nuo 1588 iki 2588..tai sake normalu..apziurejo mane ir pamate taskiuka gimdoje!! bet jei itarimu kelia tas darinys kampe kairiam...tai snd ryte variau i antakalnio klinikas, kad skyriaus vedejas apziuretu..Zodziu 100% nedave, kad nestumas tikrai gimdoje, bet didesne tikimybe, kad taip, o tas darinys tai adenomiozes zidinys..zodziu priedas prie mano endo..Perki viena, antra gauni nemokamai...bijau dziaugtis ir tiket...nes kol nemato trynio maiselio, tai nieko tvirtai pasakyti negali..esme, kad jau bent puslyte gimdoj matosi..tas ramina..dabar laukiu antradienio ir vizito pas savo gine..Aisku jei uzeitu skausmai tai liepe iskart i ligonine...va tokios mano zinios...

As tai zinojau kad kitaip ir negalejo buti 4u.gif Tiesiog per anksti nuejai echo daryt 4u.gif Todel as islaukiau 7 sav. ir tik tada nuejau ir mano gyd. patare anksti nedaryti, kad maziau nervuotis, o musu atveju nestuke.gif nervai-pats didziausiais priesas smile.gif As jau ne tik taskiuka pamaciau wub.gif
Atsakyti