Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 20:52)
O Glamour deja įsitikino, kad NT nemelavo. Mūsų idealioji IUI nedavė net kibimo.
Jaučiuosi nekaip  ph34r.gif Mmm turbūt ryt pramuš, o penktadienį po darbų nusprendėm su vyru nuoskaudą malšinti alc.gif Bet manau, kad to neužteks- man rodos teks kraustytis man į negyvenamą salą arba gydytis darbu.

Labai labai gaila 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis, atsipuskit kaip reikiant savaitgali drinks_cheers.gif
Puikiai zinau kaip jautiesi , pati ta praejau 2 kartus ir negyvenamoj saloj sedejau vos ne menesi, bet tas nei kiek nepadejo sad.gif darbo kruvis bent man siek tiek padejo uzsimirsti, bet labiausiai padejo susitarimas su savim ir MB , kad reikia kazka daryti toliau, kad negalima nuleisti ranku 4u.gif
Atsakyti
Aš rankų nuleisti dar nesiruošiu, tik dėl IUI kol kas stabdau. Kas mūsų nepražudo, tas užgrūdina. O dabar svarbiausia atsikratyti pačių bjauriausių minčių- o čia jau komplikuotas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:36)
Aš rankų nuleisti dar nesiruošiu, tik dėl IUI kol kas stabdau. Kas mūsų nepražudo, tas užgrūdina. O dabar svarbiausia atsikratyti pačių bjauriausių minčių- o čia jau komplikuotas reikalas.

Laikykis Glamour, viskam savas laikas, nepasiduok console.gif Mes visos su tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 09, 00:52)
O Glamour deja įsitikino, kad NT nemelavo. Mūsų idealioji IUI nedavė net kibimo.
Jaučiuosi nekaip  ph34r.gif Mmm turbūt ryt pramuš, o penktadienį po darbų nusprendėm su vyru nuoskaudą malšinti alc.gif Bet manau, kad to neužteks- man rodos teks kraustytis man į negyvenamą salą arba gydytis darbu.

Glamour, man labai gaila console.gif
Turejau pokalbi su viena gydytoja, protinga moterim. Tai ji akcentavo, kad labai svarbu tiketi, kad yra kazkokia aukstesne jega, deliojanti musu gyvenimo plana ir kad ne viskas 100 proc. nuo musu priklauso. O to plano esme kartais paaiskeja ne is karto...

Mergaites, gal galesit atsakyti man (zinau, kad Siguliukas kazkokia panasia patirti yra turejes). Ar gali buti taip, kad ovuliacijos testai rodo LH banga, o ovuliacija nevyksta? Nes si cikla apart II OT, nejauciu jokiu pozymiu, kad O buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 09 vasario 2012 - 08:25
Glamour, neliūdėk 4u.gif Ir neužsidaryk savy, savigrauža žmogų naikina iš vidaus.. Galvok, kad ne viena tokia esi, mūsų čia daug ir mes visos kartu group.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 02 09, 09:23)
Glamour, man labai gaila  console.gif
Turejau pokalbi su viena gydytoja, protinga moterim. Tai ji akcentavo, kad labai svarbu tiketi, kad yra kazkokia aukstesne jega, deliojanti musu gyvenimo plana ir kad ne viskas 100 proc. nuo musu priklauso. O to plano esme kartais paaiskeja ne is karto...

Mergaites, gal galesit atsakyti man (zinau, kad Siguliukas kazkokia panasia patirti yra turejes). Ar gali buti taip, kad ovuliacijos testai rodo LH banga, o ovuliacija nevyksta? Nes si cikla apart II OT, nejauciu jokiu pozymiu, kad O buvo...

Labas rytas.

Labai teisingi zodziai del tikejimo, bet kartais buna taip sunku, kad netiki ne tik stebuklais, bet ir pats savimi verysad.gif Bet as tikiu 4u.gif

Gali buti, kad jautrus OT rodo II, bet O pagal progesterona per maza, taip vadinama, nepilnaverte. Geriausiai tai paroso, kaip jau rasiau, progert. tyrimas 4u.gif Bet juk nebutina jausti kiekviena menesi 4u.gif , nors as viska jauciu, net per daug. Gydytoja is manes juokiasi, kad as susakau is pojuciu sau diagnoze, o ji tik echo man ja patvirtina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 22:52)

Imk balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 08, 22:03)
kaip irmuciukas jauciasi kaip pilvelis 4u.gif

nekaip angel_sadangel.gif per anksti pradejau dziaugtis...tikriausiai mano mylimukas pasiklydo..nedakeliavo kur jam reik...ir nusprende apsistoti kairiojoj tubelej cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 22:52)

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 11:06)
nekaip angel_sadangel.gif per anksti pradejau dziaugtis...tikriausiai mano mylimukas pasiklydo..nedakeliavo kur jam reik...ir nusprende apsistoti kairiojoj tubelej cry.gif  cry.gif

Man labai liudna ir abiems siunciu daug daug stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Irmuciuk, tai tau tikrai pavirtino diagnoze, kad negimdinis nestumas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 09, 12:13)

Irmuciuk, tai tau tikrai pavirtino diagnoze, kad negimdinis nestumas? verysad.gif

dar ner 100 procentu patvirtinta...Antrad.buvau pas gine..Nestumo gimdoj nemato..Mato taisyklingos formos puslyte kairiajame kiausintakyje prie pat gimdos...Progesteronas aukstas, HCG 1588...tai sako gali dar gal nesimatyti gimdoj nestumo, o tas darinukas adenomiozes zidinys..Snd dariausi vel HCG..stebes jo dinamika, ir 4 val einu apziurai..Bet as jau netikiu...nes tas darinukas kairej pusej tip top primena leliuko puslyte... verysad.gif noriu kad sitas kosmaras kuo greiciau baiigtusi..nes isprotet baigiam su Mb per tas dienas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 09, 11:18)
dar ner 100 procentu patvirtinta...Antrad.buvau pas gine..Nestumo gimdoj nemato..Mato taisyklingos formos puslyte kairiajame kiausintakyje prie pat gimdos...Progesteronas aukstas, HCG 1588...tai sako gali dar gal nesimatyti gimdoj nestumo, o tas darinukas adenomiozes zidinys..Snd dariausi vel HCG..stebes jo dinamika, ir 4 val einu apziurai..Bet as jau netikiu...nes tas darinukas kairej pusej tip top primena leliuko puslyte... verysad.gif noriu kad sitas kosmaras kuo greiciau baiigtusi..nes isprotet baigiam su Mb per tas dienas verysad.gif

Siaip gal tikrai dar nedaug laiko prabego ir gal nemato dar pas tave nestumo... Gi tik kiek daugiau nei savaite praejo, kaip suzinojai... Bet kokiu atveju linkiu daug stiprybes, likimas siuncia tikrai ziaurus isbandymus, bet tikek, kad viskas bus gerai ir anksciau ar veliau tu vis tiek supuosi SAVO leliu 4u.gif
Atsakyti
Cia as vel gal ne i tema su savo klausimais, bet man labai noretusi zinoti atsakyma...
Gavau siandien progesterono rezultatus:
PGR Progesteronas (nmol/l) - 19,25 (norma 10.62-81.28) I normos ribas kaip ir papuola, bet skaiciau, kad norint, kad isitvirtintu embrionas ir butu nestumas turi buti ne maziau 25. Ar kaip cia suprasti? Ar labai blogas mano rodiklis?
PRL Prolaktinas (mIU/l) - 231,05 (irgi kaip ir normoj).
Tyrimu dariausi 7DPO.
Atsakyti