Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Vau, kokios naujienos thumbup.gif Kimberley, sveikinu labai thumbup.gif wub.gif wub.gif , lengvo nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu mergaites uz sveikinimus ir palinkejimus blush2.gif
Dabar as tikiu kad stebuklai vyksta wub.gif
Mane ziauriai pykina,visa para, net naktim negaliu miegoti, kartais padraugauju su porceliarine feja, bet esu rami zinau kad musu leliukas auga ir stipreja 4u.gif Su sunum nuo pykinimo ir vemimo verkiau, o dabar viska istveriu su sypsena smile.gif
Apchyyy,Apchyyy,Apchyyy nestuke.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 07, 22:33)
Nu jaučiu ir aš keisiu šampaną į raudoną vyną  blush2.gif

Zinok visa gyvenima devinu sampana, o raudono vyno negalejau gerti del migrenos, bet paklausiau meskos ir per sventes geriau tik raudona vyna.
Atsakyti
Glamour, laukiam žinių ax.gif
O aš mėgstu raudoną vyną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 07, 16:58)
Reikia bėgti pirkti  biggrin.gif  Nes pas mus irgi tik baltas arba rose. Kaip dažnai ir po kiek dozuojate tą vyną?  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
mergaites nepersistenkit su tuo vynu..as paieskosiu to straipsniuko, bet jis vokiskai.. alkoholi planuojant nestuke.gif galima berods taure dvi i savaite ne daugiau.. ir aisku per galima apvaisinima negerciau, vdrug kas negerai bus..
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 07, 21:33)
Nu jaučiu ir aš keisiu šampaną į raudoną vyną  blush2.gif

ax.gif Kaip savijauta Tavo?
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 17:05)
Tada tau atskirai - didelis aciu  oro_buckis.gif
As geriau per Kaledas ir per Naujaka kazkur po 2 taures  4u.gif

As mielai pagausiu asmenini virusiuka, atrodo padeda tokie laaabai smile.gif 4u.gif

Glamour- aha, laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 08 vasario 2012 - 11:29
Sveikos,

Smagu skaityt dziugias naujienas, norisi ju dar daugiau biggrin.gif Gal as ir godi, bet tokiu geru naujienu per daug nebuna ax.gif

Pas mane aplinkoj dabar laukias "kas ik netingi", o ir pati isianakt sapnavau pirma kart gyvenime kad laukiuosi, mergytes. Kaip smagu butu kad issipildytu tai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 18:24)
o kur kitos mergaites perkat, negi visos siunciates is baltarusijos? gal galit primtinti, ka blogo apie tas zoleles sake? g.gif

Turgeliuose ir rusiskose "vaistinese", kurios irgi dazniausia buna turguose biggrin.gif Juokinga bet maniske irgi atvyko ir Rusijos lotuliukas.gif Tik vadinasi ne GINEKOL o ORTILIJA, ten tik borovaja matka, kraujazoles geriu kaip arbateles karts nuo karto. Bet as tos ORTILIJOS negeriu labia pareigingai. Pas mane zirniukais jos. Tai kazkaip daugoka man tu tabletku gaunasi. Db geriu pregnacare conception, plius jogurto tabletes, tai jau daugoka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 08, 14:02)
Sveikos,

Pas mane aplinkoj dabar laukias "kas ik netingi", o ir pati isianakt sapnavau pirma kart gyvenime kad laukiuosi, mergytes. Kaip smagu butu kad issipildytu tai  wub.gif

linkiu, kad sapnas kuo greiciau virstu realybe mazut wub.gif
Atsakyti
kimberley sveikinimai 4u.gif wub.gif 4u.gif
kuo daugiau sveikateles ir lengvo nesiojimo 4u.gif
gaudau virusiuka ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 10:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif  blush2.gif Vakar darem echo ir gyd. patvirtino  nestuke.gif - musu stebuklui 7 savaites  thumbup.gif  Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes  wub.gif Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo  wub.gif cia tikras stebuklas  wub.gif Apchyyyyyy, Apchyyyyyy,Apchyyyyyy  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nu superines naujienos thumbup.gif didziausi didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit ir stiprekit dziaugsmingo ir sekmingo nestuke.gif nu labai dziaugiuos uz jus yahoo.gif
gaudau ir as virusiuka blush2.gif

kaip irmuciukas jauciasi kaip pilvelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 08, 09:33)
Zinok visa gyvenima devinu sampana, o raudono vyno negalejau gerti del migrenos, bet paklausiau meskos ir per sventes geriau tik raudona vyna.

aš ir raudono negaliu gerti, nes migrena prasideda ax.gif bet dėl tokio tikslo po truputį galima blush2.gif

QUOTE(meskos @ 2012 02 08, 11:28)
Labas rytas  4u.gif
mergaites nepersistenkit su tuo vynu..as paieskosiu to straipsniuko, bet jis vokiskai.. alkoholi planuojant  nestuke.gif  galima berods taure dvi i savaite ne daugiau.. ir aisku per galima apvaisinima negerciau, vdrug kas negerai bus..
Papildyta:
ax.gif Kaip savijauta Tavo?

daugiau ir neišgerčiau thumbup.gif

savijauta puiki. jau laukiu O, pagal pojūčius jau pradedu jausti ateinant. tai kaip sakant dirbam vakarais, dirbam lotuliukas.gif

Įdomu kaip glamour? g.gif
Atsakyti
[quote=meskos,2012 02 07, 16:58]
[quote=sheila102,2012 02 06, 22:09]
na man ir kazkodel laikosi temp nors jau ir mmm g.gif atrodo turejo nukrist bet va laikosi nu zodziu keistentbes man dedasi , nes pusmeti BT matuoju ir per mmm visada temp nukrisdavo.

Sheila -o hormonai aisku visi daryti, visi tvarkoj ane?? Nors siaip jau gyd dabar sako kad tas BT matavimas toks plius minus, jei nori pasikankint tik.. as nebematuoju, kazkada matavau..man temp nukrinta pirma mm diena..
[/quote]

na taip gine siulo nematuoti BT , bet man kazkaip patinka blush2.gif man ir temp krisdavo pries mmm , o va si cikla net kilo per mmm blink.gif
na hormonai daryti atrodo tvarkoj.( o tavo manymu kokie jie turetu buti netvarkoje blush2.gif ) turbut keiciasi mano ciklai ir turbut atsiranda pms doh.gif , kurio nebudavo schmoll.gif . nes siandien 4cd, o krutine kaip pradejo skaudeti nuo praeitos O tai vis skauda , baisu jau darosi , kazkaip nebudavo taip g.gif . beje gines klausiau del NT vaiduokliu tai ji sako be hcg pasakyti negali buvo nestumas nebuvo, o ji taip optimistiskai nuteike sako jei ir buvo kas tai dabar pagausim blush2.gif nuo vakar pradejau gert stimuliuojancius ir 02. 14 pas ja reik atvaziuot ziuresim kas ten pas mane dedasi ax.gif tikiuosi viskas bus labai gerai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 08, 22:09)
savijauta puiki. jau laukiu O, pagal pojūčius jau pradedu jausti ateinant. tai kaip sakant dirbam vakarais, dirbam  lotuliukas.gif

Įdomu kaip glamour?  g.gif

darbuokit darbuokites ax.gif

man ir idomu kaip glamour g.gif butu smagu kad ir jai pavyktu oi butu skyreklis atsigaves bigsmile.gif
Atsakyti
O Glamour deja įsitikino, kad NT nemelavo. Mūsų idealioji IUI nedavė net kibimo.
Jaučiuosi nekaip ph34r.gif Mmm turbūt ryt pramuš, o penktadienį po darbų nusprendėm su vyru nuoskaudą malšinti alc.gif Bet manau, kad to neužteks- man rodos teks kraustytis man į negyvenamą salą arba gydytis darbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 08 vasario 2012 - 22:53
QUOTE(Glamour @ 2012 02 08, 23:52)
O Glamour deja įsitikino, kad NT nemelavo. Mūsų idealioji IUI nedavė net kibimo.
Jaučiuosi nekaip  ph34r.gif Mmm turbūt ryt pramuš, o penktadienį po darbų nusprendėm su vyru nuoskaudą malšinti alc.gif Bet manau, kad to neužteks- man rodos teks kraustytis man į negyvenamą salą arba gydytis darbu.

Oi glamour 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti