Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Kimberley, kokios suuuuuper naujienos thumbup.gif wub.gif Na ir vaisinga temutė smile.gif Čiaudėkit, brangiosios wink.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 07, 13:50)
Sveikutės!
Esu pas jus skyrelyje pirmąkart ir tikiuosi nesupyksite už tokį klausimą-
ar gali būti, jog darydami kraujo tyrimą CA 125 mato endometriozę? Aš pasidariau ir viskas normos ribose mirksiukas.gif , tai dabar galvoju, jei nėra padidėjęs šis rodiklis,gal ir endo neturiu.Šios temutės pradžioje aiškiai parašyta, kad endo nustatoma tik LP būdu, bet aš taaaip bijau narkozės, ar šis tyrimas neinformatyvus endometriozės klausimu? g.gif
Ačiū 4u.gif

Nėra CA 125 nei 100% jautrus, nei 100% specifiškas tyrmas endo nustatyti. T.y. gali jis būti teigiamas, o nebūti nei endo, nei vėžinio susirgimo. O gali būti neigiamas, o endo vis tiek būti. Jei dėl statistikos, tai maniškis tyrimas buvo teigiamas, kažkur dukart virš normos, endo irgi pasitvirtino- IV stadija. O iš ko tu ar tau įtaria endo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilkos akys: 07 vasario 2012 - 15:55
Glamour - o kelinta jau DPO, man atrodo kad jau visai daug ane, manau kad greit turesim dar viena gera naujiena is taves 4u.gif To ir linkiu!
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 07, 15:54)

Cia as apie raudona vyna paskleidziau  blush2.gif Geros naujienos, labai smagu, manau pavasraris bus musu skyreliui vaisingas ax.gif

Reikia bėgti pirkti biggrin.gif Nes pas mus irgi tik baltas arba rose. Kaip dažnai ir po kiek dozuojate tą vyną? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2012 02 06, 22:09]
na man ir kazkodel laikosi temp nors jau ir mmm g.gif atrodo turejo nukrist bet va laikosi nu zodziu keistentbes man dedasi , nes pusmeti BT matuoju ir per mmm visada temp nukrisdavo.

Sheila -o hormonai aisku visi daryti, visi tvarkoj ane?? Nors siaip jau gyd dabar sako kad tas BT matavimas toks plius minus, jei nori pasikankint tik.. as nebematuoju, kazkada matavau..man temp nukrinta pirma mm diena..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 07, 17:54)
Cia as apie raudona vyna paskleidziau  blush2.gif Geros naujienos, labai smagu, manau pavasraris bus musu skyreliui vaisingas ax.gif

Tada tau atskirai - didelis aciu oro_buckis.gif

QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 07, 17:58)
Reikia bėgti pirkti  biggrin.gif  Nes pas mus irgi tik baltas arba rose. Kaip dažnai ir po kiek dozuojate tą vyną?  lotuliukas.gif

As geriau per Kaledas ir per Naujaka kazkur po 2 taures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 16:04)

Man atveze is Baltarusijos arbata, o lasiukus ir Ginekol vienas mamos pazistamas is Rusijos. Kazkuri is musu mergaiciu tikrai neigiamai atsiliepe apie barovaja matka g.gif bet as radai daugiau pliusu, tai ir geriau...bet vaistai irgi kenkia musu organizmui  4u.gif O gal tikrai arbatos deka as  nestuke.gif  g.gif

o kur kitos mergaites perkat, negi visos siunciates is baltarusijos? gal galit primtinti, ka blogo apie tas zoleles sake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 07, 15:54)
Kimberley, kokios suuuuuper naujienos  thumbup.gif  wub.gif Na ir vaisinga temutė smile.gif Čiaudėkit, brangiosios wink.gif
Nėra CA 125 nei 100% jautrus, nei 100% specifiškas tyrmas endo nustatyti. T.y. gali jis būti teigiamas, o nebūti nei endo, nei vėžinio susirgimo. O gali būti neigiamas, o endo vis tiek būti. Jei dėl statistikos, tai maniškis tyrimas buvo teigiamas, kažkur dukart virš normos, endo irgi pasitvirtino- IV stadija. O iš ko tu ar tau įtaria endo?

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Gal pasirodysiu paranoikė, bet mediciniškai man niekas neįtaria- pasakė homeopatas blush2.gif Ir pasėjo jis neramumo sėklą...
Šiandien kaip tik buvau pas ginę ir pradėsiu stimuliuotis šį ciklą.Klausiau jos, nuo kada siūlo darytis LP ir tirti ar yra nelemta endo ar ne- sakė, kad pirmiausia reikia sulaukti šio ciklo viduriuko (pirmąkart pas ją einu, nežino kaip paveiks vaistai mane) ir žiūrės, bet šiaip po trijų stimuliacinių ciklų siūlo darytis LP. Įdomu, kaip kiti dr. elgiasi?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 17:24)
o kur kitos mergaites perkat, negi visos siunciates is baltarusijos? gal galit primtinti, ka blogo apie tas zoleles sake? g.gif

Internetinese lietuviskose parduotuvese yra ir turguose pas bobulytes vaistus pardivejancias galima rasti smile.gif
Siaip cia yra stipri zole ir reikia grieztai laikytis vartojimo instrukciju, gal is to ir neigiami atsiliepimai kyla smile.gif
Atsakyti
kimberley, sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 10:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif  blush2.gif Vakar darem echo ir gyd. patvirtino  nestuke.gif - musu stebuklui 7 savaites  thumbup.gif  Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes  wub.gif Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo  wub.gif cia tikras stebuklas  wub.gif Gimdimo data rugsejo 25 d., aisku mes dar tokie mazuciai, bet as tikiu kad viskas mums bus gerai...Pagaliau po pusantru metu planavimo ir idetu pastangu mes pamatem II 2005 m. endometrioze III st., kaire kaiuside apipjaustyta smarkiai, 2011 09 men. antra LP- endometrioze I st., gyd. patvirtina kad kaire kiauside nefunkcionuoja, tai turiu tik viena sveika desine kaiuside, kuri pagaliau kokybiskai ovuliavo ir prieme MB turta  thumbup.gif
O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas  blush2.gif
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik balta) po O pradejo troskinti, pries memamos mmm neskaudejo speneliai ir vos vos maude pilva, testa neperku, laukiu kol pramus  doh.gif ir sausio 17 d., 29 CD darbe, per pietus einu i vaistine, tada i tulika ir drebedama darau testa, kai po 30 sekundziu pamaciau II, derebeti pradejau dar labiau  doh.gif Parasiau MB sms, tas netiki ir kai atvaziavau namo parodau jam testuka...tyla...ir matau kaip pas vyra akyse kaupiasi asaros ir jis stipriai apkabina mane  cray.gif pasako tik pagaliau as turesiu dukryte...o as-pagaliau as turesiu dar viena suneli  ax.gif 
Apchyyyyyy, Apchyyyyyy,Apchyyyyyy  4u.gif

Sveikinimai dideliausi..net susigraudinau cray.gif
Aukit sveiki ir aciu uz virusiukus. Reik tiketis visos greitai jais uzsikresime ir mes ax.gif
Dar karteli sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 07 vasario 2012 - 19:28
Nu jaučiu ir aš keisiu šampaną į raudoną vyną blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Tai tau linkiu ramių mmm ir sėkmingo kito ciklo wink.gif O aš jau rytoj žinosiu savo rezultatą.
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 07, 08:33)
Labas rytas.
Gal dar nesusireguliavo po 3 men KT  g.gif
O krutine skauda? Man keisciausia, kad visai jos nebejauciu, skauda tik strenas, o krutine nei dideja, nei skauda  doh.gif Visai pasimeciau  doh.gif

Šį ciklą, kai sumažinau bromkriptino normą, pakankamai stipriai skauda. O šiaip būdavo visaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 vasario 2012 - 21:49