Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas rytas smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo nestuke.gif blush2.gif Vakar darem echo ir gyd. patvirtino nestuke.gif - musu stebuklui 7 savaites thumbup.gif Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes wub.gif Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo wub.gif cia tikras stebuklas wub.gif Gimdimo data rugsejo 25 d., aisku mes dar tokie mazuciai, bet as tikiu kad viskas mums bus gerai...Pagaliau po pusantru metu planavimo ir idetu pastangu mes pamatem II 2005 m. endometrioze III st., kaire kaiuside apipjaustyta smarkiai, 2011 09 men. antra LP- endometrioze I st., gyd. patvirtina kad kaire kiauside nefunkcionuoja, tai turiu tik viena sveika desine kaiuside, kuri pagaliau kokybiskai ovuliavo ir prieme MB turta thumbup.gif
O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas blush2.gif
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik balta) po O pradejo troskinti, pries memamos mmm neskaudejo speneliai ir vos vos maude pilva, testa neperku, laukiu kol pramus doh.gif ir sausio 17 d., 29 CD darbe, per pietus einu i vaistine, tada i tulika ir drebedama darau testa, kai po 30 sekundziu pamaciau II, derebeti pradejau dar labiau doh.gif Parasiau MB sms, tas netiki ir kai atvaziavau namo parodau jam testuka...tyla...ir matau kaip pas vyra akyse kaupiasi asaros ir jis stipriai apkabina mane cray.gif pasako tik pagaliau as turesiu dukryte...o as-pagaliau as turesiu dar viena suneli ax.gif
Apchyyyyyy, Apchyyyyyy,Apchyyyyyy 4u.gif
Atsakyti
kimberley7, sveikinimai thumbup.gif 4u.gif Lengvo nešiojimo wub.gif Gaudau virusiuką...
Gal kvailas klausimas, bet kaip tau taip sumažėjo endo?
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 07, 12:25)
kimberley7, sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif Lengvo nešiojimo  wub.gif Gaudau virusiuką...
Gal kvailas klausimas, bet kaip tau taip sumažėjo endo?

Aciu 4u.gif
Neisivazduoju bigsmile.gif kai rugseji gyd. dare anta LP, pati buvo soke kad po 6 metu is III st. i I st. ir endo buvo tik uz gimdos ribu, o pirma karta daug endo cistu... Per ta laika geriau D, veliau2,6 metu KT...o po antos LP 3 men. D, tada Barovaja matka arbata, lasiukus , dar nupirkau Ginekol, bet jau nespejau pradei gerti smile.gif Manau kazkiek Barovaja matka arbata padejo man g.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 09:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif 

Sveikinu!!! 4u.gif Labai puiki naujiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 10:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif  blush2.gif

dideliausi sveikinimai!!!! prisijungiau o cia tookios naujienos wub.gif slapuke kokia blush2.gif Didziausios sveikateles jums abiems, aukit stiprus ir sveiki wub.gif
Atsakyti
Kimberley, sveikinu!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 11:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif  blush2.gif Vakar darem echo ir gyd. patvirtino  nestuke.gif - musu stebuklui 7 savaites  thumbup.gif  Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes  wub.gif Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo  wub.gif cia tikras stebuklas  wub.gif

Ohoho kokios puikios naujienos! wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai didziausi! sklandaus nestumo!
gal galit placiau apie ta borovaja matka? kur ja perkat, kaip naudojat? ar cia ne ta, apie kuria kazkas labai neigiamai atsiliepe (kad nuodinga ar kazkas panasaus? g.gif )
Atsakyti
Sveikutės!
Esu pas jus skyrelyje pirmąkart ir tikiuosi nesupyksite už tokį klausimą-
ar gali būti, jog darydami kraujo tyrimą CA 125 mato endometriozę? Aš pasidariau ir viskas normos ribose mirksiukas.gif , tai dabar galvoju, jei nėra padidėjęs šis rodiklis,gal ir endo neturiu.Šios temutės pradžioje aiškiai parašyta, kad endo nustatoma tik LP būdu, bet aš taaaip bijau narkozės, ar šis tyrimas neinformatyvus endometriozės klausimu? g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites blush2.gif Tikiuosi viskas gerai bus mumis ir rugseji as supuosiu savo stebukla wub.gif
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 14:59)
gal galit placiau apie ta borovaja matka? kur ja perkat, kaip naudojat? ar cia ne ta, apie kuria kazkas labai neigiamai atsiliepe (kad nuodinga ar kazkas panasaus? g.gif )

Man atveze is Baltarusijos arbata, o lasiukus ir Ginekol vienas mamos pazistamas is Rusijos. Kazkuri is musu mergaiciu tikrai neigiamai atsiliepe apie barovaja matka g.gif bet as radai daugiau pliusu, tai ir geriau...bet vaistai irgi kenkia musu organizmui 4u.gif O gal tikrai arbatos deka as nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 12:59)
Ohoho kokios puikios naujienos!  wub.gif  wub.gif  wub.gif sveikinimai didziausi! sklandaus nestumo!

Na ir nuo vaistu vartojimo gali buti salutinis poveikis ir kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. Bet as daug labiau pasitikiu zolem ir homeopatija nei tradicine medicina. O jei tokie geri atsiliepimai apie ta zole, kad daug kam padejo pastoti, tai griekas butu neisbandyti smile.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 07, 13:50)
Sveikutės!
Esu pas jus skyrelyje pirmąkart ir tikiuosi nesupyksite už tokį klausimą-
ar gali būti, jog darydami kraujo tyrimą CA 125 mato endometriozę? Aš pasidariau ir viskas normos ribose mirksiukas.gif , tai dabar galvoju, jei nėra padidėjęs šis rodiklis,gal ir endo neturiu.Šios temutės pradžioje aiškiai parašyta, kad endo nustatoma tik LP būdu, bet aš taaaip bijau narkozės, ar šis tyrimas neinformatyvus endometriozės klausimu? g.gif
Ačiū 4u.gif

Kai dariausi si tyrima pries LP, mano skaiciukai buvo tris kartus mazesni nei sio tyrimo maximali riba. Apsidziaugiau, nes galvojau, kad man viskas gerai. Padarius LP rado II - III st. endometriozes. Patikek, narkoze yra maziausia blogybe palyginus su tuo, kas taves laukia, jei nesigydysi ir leisi endometriozei augti.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 06, 21:09)
gerai kad atsikratei savo baimiu ir bandot pagaut gandrus manau kad jums turetu greitai pavykti  4u.gif

su tom baimėm būna visko lotuliukas.gif bet stengiuosi jas nugalėti 4u.gif

QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 09:40)
Labas rytas  smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo  nestuke.gif  blush2.gif ax.gif 
Apchyyyyyy, Apchyyyyyy,Apchyyyyyy  4u.gif

Sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jetus kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif
Gaudau virusiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kimberley7,2012 02 07, 10:40]
Labas rytas smile.gif
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo nestuke.gif blush2.gif O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas blush2.gif
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik

Labas
4u.gif Sveikinu taip labai labai labai! 4u.gif
Cia as apie raudona vyna paskleidziau blush2.gif Geros naujienos, labai smagu, manau pavasraris bus musu skyreliui vaisingas ax.gif
Atsakyti