Labas rytas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo Vakar darem echo ir gyd. patvirtino - musu stebuklui 7 savaites Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo cia tikras stebuklas Gimdimo data rugsejo 25 d., aisku mes dar tokie mazuciai, bet as tikiu kad viskas mums bus gerai...Pagaliau po pusantru metu planavimo ir idetu pastangu mes pamatem II 2005 m. endometrioze III st., kaire kaiuside apipjaustyta smarkiai, 2011 09 men. antra LP- endometrioze I st., gyd. patvirtina kad kaire kiauside nefunkcionuoja, tai turiu tik viena sveika desine kaiuside, kuri pagaliau kokybiskai ovuliavo ir prieme MB turta
O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik balta) po O pradejo troskinti, pries memamos mmm neskaudejo speneliai ir vos vos maude pilva, testa neperku, laukiu kol pramus ir sausio 17 d., 29 CD darbe, per pietus einu i vaistine, tada i tulika ir drebedama darau testa, kai po 30 sekundziu pamaciau II, derebeti pradejau dar labiau Parasiau MB sms, tas netiki ir kai atvaziavau namo parodau jam testuka...tyla...ir matau kaip pas vyra akyse kaupiasi asaros ir jis stipriai apkabina mane pasako tik pagaliau as turesiu dukryte...o as-pagaliau as turesiu dar viena suneli
Apchyyyyyy, Apchyyyyyy,Apchyyyyyy
kimberley7, sveikinimai Lengvo nešiojimo Gaudau virusiuką...
Gal kvailas klausimas, bet kaip tau taip sumažėjo endo?
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 07, 12:25)
kimberley7, sveikinimai Lengvo nešiojimo Gaudau virusiuką...
Aciu
Neisivazduoju kai rugseji gyd. dare anta LP, pati buvo soke kad po 6 metu is III st. i I st. ir endo buvo tik uz gimdos ribu, o pirma karta daug endo cistu... Per ta laika geriau D, veliau2,6 metu KT...o po antos LP 3 men. D, tada Barovaja matka arbata, lasiukus , dar nupirkau Ginekol, bet jau nespejau pradei gerti Manau kazkiek Barovaja matka arbata padejo man
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 09:40)
Sveikinu!!! Labai puiki naujiena
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 10:40)
Labas rytas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo
dideliausi sveikinimai!!!! prisijungiau o cia tookios naujienos slapuke kokia Didziausios sveikateles jums abiems, aukit stiprus ir sveiki
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 11:40)
Labas rytas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo Vakar darem echo ir gyd. patvirtino - musu stebuklui 7 savaites Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo cia tikras stebuklas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo Vakar darem echo ir gyd. patvirtino - musu stebuklui 7 savaites Sirdute plaka, esam 0,92 mm, tik reikia gerti magnio. Turim 2 nuotraukytes Net negaliu aprasyti musu dziaugsmo cia tikras stebuklas
Ohoho kokios puikios naujienos! sveikinimai didziausi! sklandaus nestumo!
gal galit placiau apie ta borovaja matka? kur ja perkat, kaip naudojat? ar cia ne ta, apie kuria kazkas labai neigiamai atsiliepe (kad nuodinga ar kazkas panasaus? )
Sveikutės!
Esu pas jus skyrelyje pirmąkart ir tikiuosi nesupyksite už tokį klausimą-
ar gali būti, jog darydami kraujo tyrimą CA 125 mato endometriozę? Aš pasidariau ir viskas normos ribose , tai dabar galvoju, jei nėra padidėjęs šis rodiklis,gal ir endo neturiu.Šios temutės pradžioje aiškiai parašyta, kad endo nustatoma tik LP būdu, bet aš taaaip bijau narkozės, ar šis tyrimas neinformatyvus endometriozės klausimu?
Ačiū
ar gali būti, jog darydami kraujo tyrimą CA 125 mato endometriozę? Aš pasidariau ir viskas normos ribose , tai dabar galvoju, jei nėra padidėjęs šis rodiklis,gal ir endo neturiu.Šios temutės pradžioje aiškiai parašyta, kad endo nustatoma tik LP būdu, bet aš taaaip bijau narkozės, ar šis tyrimas neinformatyvus endometriozės klausimu?
Ačiū
Aciu mergaites Tikiuosi viskas gerai bus mumis ir rugseji as supuosiu savo stebukla
Man atveze is Baltarusijos arbata, o lasiukus ir Ginekol vienas mamos pazistamas is Rusijos. Kazkuri is musu mergaiciu tikrai neigiamai atsiliepe apie barovaja matka bet as radai daugiau pliusu, tai ir geriau...bet vaistai irgi kenkia musu organizmui O gal tikrai arbatos deka as
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 14:59)
gal galit placiau apie ta borovaja matka? kur ja perkat, kaip naudojat? ar cia ne ta, apie kuria kazkas labai neigiamai atsiliepe (kad nuodinga ar kazkas panasaus? )
Man atveze is Baltarusijos arbata, o lasiukus ir Ginekol vienas mamos pazistamas is Rusijos. Kazkuri is musu mergaiciu tikrai neigiamai atsiliepe apie barovaja matka bet as radai daugiau pliusu, tai ir geriau...bet vaistai irgi kenkia musu organizmui O gal tikrai arbatos deka as
QUOTE(malvina @ 2012 02 07, 12:59)
Ohoho kokios puikios naujienos! sveikinimai didziausi! sklandaus nestumo!
Na ir nuo vaistu vartojimo gali buti salutinis poveikis ir kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. Bet as daug labiau pasitikiu zolem ir homeopatija nei tradicine medicina. O jei tokie geri atsiliepimai apie ta zole, kad daug kam padejo pastoti, tai griekas butu neisbandyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 07, 13:50)
Sveikutės!
Ačiū
Ačiū
Kai dariausi si tyrima pries LP, mano skaiciukai buvo tris kartus mazesni nei sio tyrimo maximali riba. Apsidziaugiau, nes galvojau, kad man viskas gerai. Padarius LP rado II - III st. endometriozes. Patikek, narkoze yra maziausia blogybe palyginus su tuo, kas taves laukia, jei nesigydysi ir leisi endometriozei augti.
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 06, 21:09)
gerai kad atsikratei savo baimiu ir bandot pagaut gandrus manau kad jums turetu greitai pavykti
su tom baimėm būna visko bet stengiuosi jas nugalėti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 07, 09:40)
Labas rytas
Sveikinu sveikinu sveikinu
Jetus kaip fainai
Gaudau virusiuką
[quote=kimberley7,2012 02 07, 10:40]
Labas rytas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik
Labas
Sveikinu taip labai labai labai!
Cia as apie raudona vyna paskleidziau Geros naujienos, labai smagu, manau pavasraris bus musu skyreliui vaisingas
Labas rytas
Pagaliau galiu ir as pasakyti apie savo O dabar trumpai kaip atejo musu stebuklas
ND buvo kas antra diena, per sventes-raudonas vynas ( kazkas sioj temukej parase kad padeda pastoti, nors su savo migrena geriu tik
Labas
Sveikinu taip labai labai labai!
Cia as apie raudona vyna paskleidziau Geros naujienos, labai smagu, manau pavasraris bus musu skyreliui vaisingas