Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 06, 14:10)
O per paskutines mm išsiverčiau be vaistų  thumbup.gif

jetus kaip fainai... wub.gif aš kaifavau kai buvau pastojus, ir mmm nebuvo. O dabar pirmųjų sulaukus vėl prisikankinau, tai neduok dieve. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 06, 14:34)
žinoti apie tai nežinau nieko, bet pas mane tas pats, likus savaitei iki mmm pradeda skaudėti strėnas, ir ne taip kad mausti, bet laužyte laužyti, kartais be nuskausminamųjų net paeiti sunku. o jau mmm diena tai ir strėnas, ir pilvą taip skauda, kad jokie vaistai nepadeda.  doh.gif

Reiskia, hormonai mus veikia doh.gif

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 06, 15:10)
O man nuo pilvo skausmų padeda Duspatalin. Strėnas yra vieną sykį plėšę, tada jokie vaistai nepadėjo, gavau net iš darbo išsiprašyt. O per paskutines mm išsiverčiau be vaistų  thumbup.gif

Paties pilvo man galima sakyti neskauda, mmm atbunu be vaistu 4u.gif ir pastebejau, kai negeriu ju, mmm grazesnes buna 4u.gif

Mano pirmuju laukimas po A buvo skaudziausias is visu, kiek esu turejusi mmm. 2 dienas pragulejau lovoj su nezmoniskais skausmais, joks vaistas nepadejo, apie joki darba jau ir negalvojau. 3 diena prasedejau po dusu, nes vandenuks siek tiek numalsino skausma ir tik nustojo viska skaudeti uz 5 min prasidejo mmm visiskai neskausmingos doh.gif

Ziurkyte, sakyk, kai pastojai ar skaudejo ka nors? Ar jautei ka nors panasaus i iprastinius menesio skausmus? Nes as neiko nejauciau ir nieko man neskaudejo, net krutine pradejo skaudet tik savaite po veliuojanciu mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 06 vasario 2012 - 14:37
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 06, 14:30)
Ziurkyte, sakyk, kai pastojai ar skaudejo ka nors? Ar jautei ka nors panasaus i iprastinius menesio skausmus? Nes as neiko nejauciau ir nieko man neskaudejo, net krutine pradejo skaudet tik savaite po veliuojanciu mmm.

taip, man prieš pastojant viskas buvo kaip visda prieš mmm, tik krūtinę ne taip skaudėjo, nes šiaip po O iki pat mmm net prisiliesti negaliu.

o krūtinė mano taip ir liko didžiulė ir skausminga po visko, net nebuvo atleidę nė kiek. g.gif Nors gydytojai tikrai patikino, kad viskas išsivalė, ir gražu pas mane. Na bandysiu jais tikėti rolleyes.gif

Nubloškiau save baimes šalin, ir pradėjom planuoti leliuką. matuoju Bt, stebiu save pagal gleives, gimdos kaklelį, ligoninėje daug visko išmokino, kaip save pažinti geriau. Žiūrėsim kas gausis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 06, 15:57)
o krūtinė mano taip ir liko didžiulė ir skausminga po visko, net nebuvo atleidę nė kiek.  g.gif Nors gydytojai tikrai patikino, kad viskas išsivalė, ir gražu pas mane. Na bandysiu jais tikėti  rolleyes.gif

Nubloškiau save baimes šalin, ir pradėjom planuoti leliuką. matuoju Bt, stebiu save pagal gleives, gimdos kaklelį, ligoninėje daug visko išmokino, kaip save pažinti geriau. Žiūrėsim kas gausis wink.gif

Susitvarkys krutine tikrai 4u.gif , man gal per menesi gryzo i savo mazaji dydi, kas labai nuliudino V tongue.gif

Saunuoliai, kad startavot 4u.gif Didziausios jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 06, 15:03)
Susitvarkys krutine tikrai  4u.gif , man gal per menesi gryzo i savo mazaji dydi, kas labai nuliudino V  tongue.gif

Saunuoliai, kad startavot  4u.gif  Didziausios jums sekmes  4u.gif

galėtų ir likti toks dydis blush2.gif tik skausmo nereikia lotuliukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 06, 14:57)
Nubloškiau save baimes šalin, ir pradėjom planuoti leliuką. matuoju Bt, stebiu save pagal gleives,, ligoninėje daug visko išmokino, kaip save pažinti geriau. Žiūrėsim gimdos kaklelįkas gausis wink.gif

O kaip tikrinti pagal gimdos kakleli?
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 02 06, 16:25)
O kaip tikrinti pagal gimdos kakleli?

na...atsitupi, ikiši pirštelį ten blush2.gif, ir giliau įkišus apčiuopi gimdos kaklelį. Pagal jo aukštį, ir kietumą matosi, kada vaisingos dienos, kada ne.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 06, 12:59)
Sveikutes.
Zinau, kad cia visos paveiktos kuriu nors skausmu del endo  doh.gif Gal kuri nors bus man i kompanija su nugaros (strenu) skausmais?  verysad.gif
Pastebejau, kad likus savaitei iki mmm, nugara tiesiog lauzo. Anksciau (iki A) likus porai dienu iki mmm ja pamausdavo, o dabar nuolat skauda. Bandau ismastyti - 7 DPO didziausias progesterono kiekis; buvau kazkur radusi, kad prolaktinas itakoja dubens kaulu pletima gimdymo metu. Daugiau nesugalvoju tu skausmu pateisinti  g.gif Gal kuri zinosit daugiau?  4u.gif

man kai PRL hormonas per didelis būna, visad strėnas laužo labai anksti ir stipriai. Gal tau išsireguliavo hormonai po A?
Papildyta:
Keista, bet man vėl prieš mmm nedidelė temperatūra ( pažastyje matuojant) yra, nors nesu peršalus. Praeitą mėnesį buvo stimuliuotas ciklas be IUI, tai temperatūra irgi buvo ciklo pabaigoj. Sakiau daktarei - gūžtelėjo pečiais. Jokio kabinimosi nebuvo- Hcg buvo žemiau 1. Šįkart kol kas daugiau NT negadinau. Gal rytoj ax.gif Hcg neturiu galimybės pasidaryti šią savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 06 vasario 2012 - 20:54
QUOTE(Glamour @ 2012 02 06, 21:53)
1. man kai PRL hormonas per didelis būna, visad strėnas laužo labai anksti ir stipriai. Gal tau išsireguliavo hormonai po A?
Papildyta:
2. Keista, bet man vėl prieš mmm nedidelė temperatūra ( pažastyje matuojant) yra, nors nesu peršalus. Praeitą mėnesį buvo stimuliuotas ciklas be IUI, tai temperatūra irgi buvo ciklo pabaigoj. Sakiau daktarei - gūžtelėjo pečiais. Jokio kabinimosi nebuvo- Hcg buvo žemiau 1. Šįkart kol kas daugiau NT negadinau. Gal rytoj  ax.gif Hcg neturiu galimybės pasidaryti šią savaitę.

1. dabar kai skaitau ir as pamenu, kad man seniau strenas skaudedavo pries ir per mmm gal cia tikrai del prolaktino kiekio, nes dabar jau pusmetis buvu net pamirsus, kad skaudedavo jas g.gif
2. na man ir kazkodel laikosi temp nors jau ir mmm g.gif atrodo turejo nukrist bet va laikosi nu zodziu keistentbes man dedasi , nes pusmeti BT matuoju ir per mmm visada temp nukrisdavo.
na o kol tu nesulaukei mmm tai tikekimes , kad tai nestuke.gif pozymis mirksiukas.gif o kelinta siandien dpi
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 06, 17:29)
na...atsitupi, ikiši pirštelį ten  blush2.gif, ir giliau įkišus apčiuopi gimdos kaklelį. Pagal jo aukštį, ir kietumą matosi, kada vaisingos dienos, kada ne.

as ir bandau su juo susipazint , bet man sunkokai sekasi blush2.gif

gerai kad atsikratei savo baimiu ir bandot pagaut gandrus manau kad jums turetu greitai pavykti 4u.gif

sanzile kaip laikaisi kas pas tave naujo , 4u.gif
Atsakyti
sheila102,
tai gal pas tave koks panašus į Olialia atvejis. Gal visgi ir tu dar nėščia, nors ir sergi mmm.
Kažkoks kosmosas su tom temperatūrom.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 06, 22:41)
sheila102,
tai gal pas tave koks panašus į Olialia atvejis. Gal visgi ir tu dar nėščia, nors ir sergi mmm.
Kažkoks kosmosas su tom temperatūrom.

vakar dar buvau apie tai pagalvojus (beje mes ligoninej buvom susitikusios blush2.gif ) bet siandien ryte NT kartojau nieko, tad vadinasi nieko nera kaip ir praeita cikla , nieko rytoj jau pas S vaziuoju ax.gif
bet uz tave mergyt kumstukai suspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 06, 21:53)
man kai PRL hormonas per didelis būna, visad strėnas laužo labai anksti ir stipriai. Gal tau išsireguliavo hormonai po A?
Papildyta:

Labas rytas.
Gal dar nesusireguliavo po 3 men KT g.gif
O krutine skauda? Man keisciausia, kad visai jos nebejauciu, skauda tik strenas, o krutine nei dideja, nei skauda doh.gif Visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti