Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Solopgang @ 2012 02 05, 11:01)
Sveikos,
ar yr aklaipedieciu turinciu si aliga, pas koki gydytoja gydotes? manau ne visi supranta kaip ir ka su sia liga reikai skirti, stebeti...  blush2.gif

Sveika 4u.gif
Papasakok apie save ax.gif siaip jei nori pastoti tai siulyciau eiti pas vaisingumo spec, as vazineju i klaipeda tai vaziuoju pas S.

O man parejo draugikes, verysad.gif matyt laabai pasiilgo nes ciklas tik 24d doh.gif antradienj jau vaziuoju pas S. Pradesim ir mes stimuliaciju maratona unsure.gif biski jaudimuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 12:52)
O man parejo draugikes,  verysad.gif matyt laabai pasiilgo nes ciklas tik 24d doh.gif antradienj jau vaziuoju pas S. Pradesim ir mes stimuliaciju maratona unsure.gif biski jaudimuosi  blush2.gif

Imk uz nelabasias 4u.gif Kad tai butu paskutinis kartas pries ilga pertrauka.. O po stimuliaciju bandysit naturaliai, ar ruosies kokiai procedurai?
O as savuju nesulaukiu.. unsure.gif Jei buciau HCG nepasidarius, nes reikejo eiti galva sviesti, tai jau buciau sugadinusi ne viena NT ir prisisvajojusi smile.gif) O dabar nei siaip nei taip..
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 05, 14:03)
Imk uz nelabasias 4u.gif Kad tai butu paskutinis kartas pries ilga pertrauka.. O po stimuliaciju bandysit naturaliai, ar ruosies kokiai procedurai?
O as savuju nesulaukiu..  unsure.gif Jei buciau HCG nepasidarius, nes reikejo eiti galva sviesti, tai jau buciau sugadinusi ne viena NT ir prisisvajojusi smile.gif) O dabar nei siaip nei taip..

na mes turbut si men tik stimuliuosim nezinau ka S siulys , bet manau tik stimuliuos. g.gif
na jei hcg darei ir neigiamas tai turbut uzsilaike g.gif , o as ir vel NT siandien dariau nes dar tikejau kad nebus mmm , tai ryte NT dariaus ir vel vaiduoklis kaip ir praeita karta, o dariaus tai del to kad sis ciklas toks labai jau idomus nuo O kai pradejo maudenti , durineti , skaudeti, tai kiausides , tai pilvo apacia spejau visko prisigalvoti nuo cistu , endo atsinaujinimo iki nestumo... o dar krutine tookia jautri ir speneliai nu zodziu tokia nestuke jauciaus tai ir kai pamaciau vaiduokli tai biski nudziugau bigsmile.gif bet jau ant pietu prasidejo mmm tai prisiminiau, kad praeita cikla buvo tas pats verysad.gif tai vadinasi internetiniu 10 jautrumo nebepirksiu nes matyt jie nelabai kokybiski schmoll.gif . o man antras ciklas jau progesteronas tik 30 laikos matyt ir O jau silpnoka gal tikrai stimuliacijos pades g.gif nu reikia tiketi kas belieka unsure.gif

kazi kaip kokytei mes abi laukiam mmm kartu labai tikiuosi kad ji ju nesulauke 4u.gif

beje kodel galva svietei gal cia del proloktinomos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 11:22)
na mes turbut si men tik stimuliuosim nezinau ka S siulys , bet manau tik stimuliuos. g.gif
na jei hcg darei ir neigiamas tai turbut uzsilaike  g.gif , o as ir vel NT siandien dariau nes dar tikejau kad nebus mmm , tai ryte NT dariaus ir vel vaiduoklis kaip ir praeita karta, o dariaus tai del to kad sis ciklas toks labai jau idomus nuo O kai pradejo maudenti , durineti , skaudeti, tai kiausides , tai pilvo apacia spejau visko prisigalvoti nuo cistu , endo atsinaujinimo iki nestumo... o dar krutine tookia jautri ir speneliai nu zodziu tokia nestuke jauciaus tai ir kai pamaciau vaiduokli tai biski nudziugau  bigsmile.gif bet jau ant pietu prasidejo mmm tai prisiminiau, kad praeita cikla buvo tas pats  verysad.gif  tai vadinasi internetiniu 10 jautrumo nebepirksiu nes matyt jie nelabai kokybiski  schmoll.gif . o man antras ciklas jau progesteronas tik 30 laikos matyt ir O jau silpnoka gal tikrai stimuliacijos pades  g.gif nu reikia tiketi kas belieka  unsure.gif

kazi kaip kokytei mes abi laukiam mmm kartu labai tikiuosi kad ji ju nesulauke  4u.gif

4u.gif uz nelabasias ir 4u.gif uz brokuotus NT
dar ir dBest firmos NT niekada nepirk, as irgi sy men ziauriai daug streso apturejau, nes man net nevaiduokli parode, o ryskia antra juostele, nors kiti 2 skirtingu firmu NT rode viena bruksny , o dabar sekmingai megaujuosi mm skausmais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 02 05, 14:39)
4u.gif  uz nelabasias ir  4u.gif  uz brokuotus NT
dar ir dBest firmos NT niekada nepirk, as irgi sy men ziauriai daug streso apturejau, nes man net nevaiduokli parode, o ryskia antra juostele, nors kiti 2 skirtingu firmu NT rode viena bruksny , o dabar sekmingai megaujuosi mm skausmais sad.gif

oi tai visdelto parejo verysad.gif tada ir tu ciupk balioncika 4u.gif o kokie jusu planai sakei kazkokius vaistus siulo tavo gine ar niekur neradai info ?
Atsakyti
Sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 11:43)
oi tai visdelto parejo  verysad.gif tada ir tu ciupk balioncika 4u.gif o kokie jusu planai sakei kazkokius vaistus siulo tavo gine ar niekur neradai info ?

info radau ir nemazai, bet didzioji dalis anglu kalba, jav jie kiek supratau labai populiarus ir bent man jie kazkaip atrodo patrauklesni nei diffas, bet kol kas nesiimsiu ju, nes nenoriu prarasti dar 3 men ju gerimui ir dar neaisku kiek laiko naturaliam bandymui po ju , mane metai spaudzia , tai ner kada zaisti , gryz MB is isvykos registruosimes i VK IVFui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 02 05, 14:47)
info radau ir nemazai, bet didzioji dalis anglu kalba, jav jie kiek supratau labai populiarus ir bent man jie kazkaip atrodo patrauklesni nei diffas, bet kol kas nesiimsiu ju, nes nenoriu prarasti dar 3 men ju gerimui ir dar neaisku kiek laiko naturaliam bandymui po ju , mane metai spaudzia , tai ner kada zaisti , gryz MB is isvykos registruosimes i VK IVFui  doh.gif

na tada laikysim visus kumstukus uz jusu IVF kad greiciau pasisektu ir galetumei dziuaugtis nestuke.gif 4u.gif turbut ir as jau nebelaukciau tavo situacijoj g.gif
tai mes ir pradesim stimuliacijas tikimes kad jos mums pades , vyras labai tiki, o as jau bijau kazko tiketis blush2.gif , bet jei netikesiu tada tikrai nieko nebus ax.gif

musu irmuciukui tikrai pasiseke su 4st ir tik viena karta smileysex.gif pastoti nestuke.gif isivaizduoju kokia ji laiminga wub.gif lauksim ziniu is jos kai nueis pas gine 4u.gif nu labai dziaugiuos uz juos wub.gif o kazi kaip musu irmuciukas jauciasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 05 vasario 2012 - 14:16
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 15:22)

Itariama prolaktinoma. Tik mane endokrinologe nuvyle... Nes as buvau pasiskaiciusi kad itariant prolaktinoma reikia darytis kompiuterine tomograma. Nu tai va kai ji nusiunte pasidaryti galvos nuotrauka, net nemascius uzsiregistravau KT. Ateinu paskirtu laiku darytis, ta paskaito siuntima, sako ne pas mus, o pas paprastus radiologus. Susibalamutinus nueinu i paprasta rentgena, ir pradedu aiskinti, kad turbut ivyko klaida. Tai gydytoja pasiskambina endokrinologei pasiklausia, kur is tiesu mane siunte, ir endokrinologe patvirtina, kad tikrai i paprasta rentgena siunte doh.gif As tada visai susibalamutinu, galvoju kad gal as ko nesupratau ar blogai prisimenu (nes nekas jau su ta mano atmintim po LP) pasidarau as paprasta nuotrauka, grizus namo iskart prie pc, nu ir ka aisku, kad as buvau teisi... doh.gif Zodziu dabar man nieko nematys is tos nuotraukos, duos siuntima i kmuk, as papildomai dar gausiu viena spinduliu doze... Nu bet gal bent rezultatai bus aiskus..
Biski issipleciau blush2.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 16:16)
tai mes ir pradesim stimuliacijas tikimes kad jos mums pades , vyras labai tiki, o as jau bijau kazko tiketis blush2.gif , bet jei netikesiu tada tikrai nieko nebus  ax.gif

O kas belieka, tik stotis ir eiti pirmyn ir tiketis geriausio 4u.gif O taip ir bus.. 4u.gif Visos sulauksime tu savo II bruksniuku ir nebrokuotu.. mirksiukas.gif

Kokytei irgi uz stresa.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 05, 16:03)
Itariama prolaktinoma. Tik mane endokrinologe nuvyle... Nu bet gal bent rezultatai bus aiskus..

o tai koks tavo prlaktinas ? ir dar prie to paties noriu paklausti o kaip tau su O ar ji vyksta ar darei progesterona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 17:36)
o tai koks tavo prlaktinas ? ir dar prie to paties noriu paklausti o kaip tau su O ar ji vyksta ar darei progesterona  blush2.gif

Pirma karta kai dariausi prolaktina tai buvo uzkiles iki 1250 (norma104- 496). Tada man ginekologas israse bromokriptina. Pagerus menesi laiko pasidariau, buvo nukrites iki 105. Tada galvoju pagersiu tik po puse tabletes. Ir po dvieju sav. pasidariau ciklo pradzioj, kai turetu buti pats maziausias prl tai jau buvo uzkiles iki 850.. Tai va tada susimasciau, kad taip greitai negali kilti ir nuvariau pas endokrinologe. O su progesteronu pas mane viskas normaliai. Vyksta O. PRG buvo siek tiek padidejes, kai dariausi.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 05, 17:24)
Pirma karta kai dariausi prolaktina tai buvo uzkiles iki 1250 (norma104- 496). Tada man ginekologas israse bromokriptina. Pagerus menesi laiko pasidariau, buvo nukrites iki 105. Tada galvoju pagersiu tik po puse tabletes. Ir po dvieju sav. pasidariau ciklo pradzioj, kai turetu buti pats maziausias prl tai jau buvo uzkiles iki 850.. Tai va tada susimasciau, kad taip greitai negali kilti ir nuvariau pas endokrinologe. O su progesteronu pas mane viskas normaliai. Vyksta O. PRG buvo siek tiek padidejes, kai dariausi.

na man idomu del progesterono , sako kad prolaktinas itakoja O , ns jei yra jo per daug tai ir mmm pranyksta ir prolaktinas slopina O, nu zodziu niek onesuprantu, as kai pirma karta pasidariau prol tai 800 ir progest buvo 55 , o va dabar prolakt 200-300 (geriu po 1 tab) ir progest 30 su kapeikom doh.gif nebezinau nei ka galvoti . o tai kaip dabar darys tau magnetini rezonansa ar taip ir nebedarys g.gif
Atsakyti