QUOTE(tildushka @ 2012 02 03, 18:09)
taskeli, nesinervok labai dėl tų cistų, imk
Na tos cistos gali ir endo būt, bet gi vienai merginai 5 cm cista mėmių metu pasišalino, nors jai jau buvo operacijos diena suplanuota.
Urki, suprantu kaip jautiesi. Deja, čia visos esam panašaus likimo ir dažnai optimizmo nelieka.
Jau anksčiau rašiau, kad man antra LP gruodžio 8 buvo. Po to nusprendėm IVF darytis itin ilga schema, kad tą zarazą endo numarint. Tai vos tik sulaukusi mm turėjau pradėt leistis klimaksinius vaistukus visus 3 mėnesius. Po pirmo dūrio padaugėjo išskyrų, o trečią savaitę ir kraujuko atsirado. Nulėkiau pas ginę, tai nuramino, kad taip būna. Bet rado 3 cm cistą (po 1,5 mėn po op.), kuri pagal viską turėjo kaip ir sunykusi būti, nes vienos mėmės buvo, o po to tai vaistukų gavau, nuo kurių tai tikrai neturėjo niekas augt. Liko 2 dozės vaistų, o aš bijau, kad po daugiau nei mėnesio nuėjusi pas ginių vėl išgirsiu tą patį: matau cistą
Tai reikš, kad ir toliau reikės tęsti klimaksą ir visos procedūris nusikels.
Beje, jei cista labai didelė stimuliuoti negali, nes nebeauga folikulai ir vaistai tik cistą augintų, o pjauti gyd. irgi ne visada skuba, nes labai senka kiaušidžių rezervas.
Man irgi 3 difo ilga schema paskirta, bet pradedu tik kova, o jei bus kokiu cistu, tai gydytojas sake ispunktuos po difo kurso ir startuosim su IVF, jokiu trukdziu... nzn, ar ir tavo cista panasios kilmes...
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 13:43)
mergytes..
aciu jums labai uz grazius zodzius ir palaikyma...
Del planavimo...trumpai bandysiu papasakot..Su Mb dar leliuko kaip ir neplanavom..tiesiog jei but buves netyciukas, butumem myleje, bet specialiai nesistengem..Turejau itarimu, kad turiu bedu sveikatos..nes tepliodavo ir pries mm ir po...Visi tepliojimai sirgimas trukdavo 10-12 dienu..Na ir ka..sia vasara atrado cista..rugseji LP, po jos diagnoze-4st endo, gausus gilus endo zidiniai, desine kiauside suaugus su apendicitu ir gyd. verdiktas-3 men diferelinas...ir atsakymas i klausima ar galesiu tureti vaiku-kaip dievas duos(reikejo matyt jos veido israiska).Pakalbejom su saviskiu ir nusprendem , kad neverta daugiau laukt ir atidelioti..Grizau is ligonines pilna optimizmo, kad tikrai pastosiu...Taciau kai pradejau dometis internete, kai paskaiciau, kad su 4 st tik IVF ir pan...Vilciu liko kruopelyte tik...sunkiais momentais pagelbedavo tik endo sekmes saraselis...tik jis suteikdavo vilties, kad viskas imanoma...Taigi palnavom tikrai trumpai...iskart nuo LP...Sis ciklas buvo 5...su maziausiai vilties..nes ND buvo tik viena vieninteli karta..jau si cikla nurasiau jam dar neipusejus...Nesakau kad padejo butent tai..ne..matyt taip reikejo..taciau dar karta isitikinau, kad geri dalykai nutinka tada , kai ju nesitiki..man visada tas pasitvirtina...
Aisku cia tik pati kelio pradzia...labai tikiu, kad visa kelione bus sekminga..Meldziuos uz jus visas, kas turit sia liga...kad kuo greiciau ja apgautumet ir keliautumet pas
Irmuciuk, as labai paveluotai, bet labai nuosirdziai sveikinu! Dziaugiuosi, kad nepaisant bjaurios ligos taves likimas ilgai nebande. Daug daug sveikateles tau dabar ir paskui - kad leliukai vis ateitu i tavo namus ir neleistu ligai bujoti!