Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(urkis @ 2012 02 02, 00:18)

Norejau pasiteirauti paneliu, ar esat gerusios vienasales uzginos arbateliu? Planuoju pradeti gerti, bet lietuviskai nerandu informacijos, kuriomis dienomis ta arbatele reikia vartoti, nes mama sake, kad lyg ir negalima per menesines jos gerti. Internete radau tik recepta, kaip pasidaryti ta arbatele, o daugiau nieko. Gal kuri yra susidurus ir galetu patarti arba nuoroda pamesti? smile.gif

Sveiki smile.gif
As geriau arbara ir lasiukus ir Ginekol biggrin.gif Geriau be pertraukos, kol Irmuciukasss nepasake kad per mmm reikia pertrauka padaryti 4u.gif Turiu info, bet rusiskai, gal pagelbes mirksiukas.gif http://www.7gy.ru/na...ye-effekty.html
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 02, 13:14)
Bet aisku dziaugiuosi tyliai tyliai...taip pat tyliai priimu jusu visu sveikinimus...gal ramiau bus po pirmojo vizito pas gydytoja.. blush2.gif

O kada planuoji eiti:geda2:
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 02, 11:14)
mergaites prisiduodu 4u.gif Neatsikratysit manes tongue.gif As geriau ne arbata, bet tabletes-GINEKOL. Sudetis yra kraujazole ir vienasale uzgina. Tik geriau su pertraukom-ana kart kai geriau-netepliojo. Tad ir sikart buvau rami nesulaukus tepliojimu..Maniau , kad vaistai padeda... blush2.gif O ND buvo 11 CD is 28..Simptomu pakolkas nejauciu jokiu,,apart labai skausmingos krutines...
Bet aisku dziaugiuosi tyliai tyliai...taip pat tyliai priimu jusu visu sveikinimus...gal ramiau bus po pirmojo vizito pas gydytoja.. blush2.gif
Bet ir speigai uz lango...Idomu kaip Glamour...ar nesusale..juk taip vesu pas ja namuciuose...

Maciau as ir tas tabletytes, bet kadangi mano mama truputi zolininke, tai ji tabletem nepasitiki, tai liepe pirkt zoles biggrin.gif Kol ziema gersiu pirktines, o pavasari mama pririnks man arbateliu....
Tik kai eisi pas gine, butinai papasakok, kaip sekesi smile.gif Bet tikrai, kaip nuostabu... Tiesiog svajoniu issipildymas smile.gif

QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 02, 11:16)
Sveiki  smile.gif
As geriau arbara ir lasiukus ir Ginekol biggrin.gif Geriau be pertraukos, kol Irmuciukasss nepasake kad per mmm reikia pertrauka padaryti  4u.gif Turiu info, bet rusiskai, gal pagelbes  mirksiukas.gif  http://www.7gy.ru/na...ye-effekty.html

Dekoju uz info 4u.gif
Pati nelabai skaitau rusiskai, tai pristatysiu vyra, kad man isverstu smile.gif

Dar girdejau, kad alijosius labai gerai nuo visu nevaisingumo problemu. Tik kaip ir kada ji naudoti ar neissiaiskinau smile.gif
Atsakyti
As po geru naujienu pliupsnio ateinu pasiguost likimo draugems. Nuejau vakar pas gine, rado po cista ant kiausidziu, 6 cm ir 3 cm sad.gif tai iskart liepe kontraceptikus pradet, po 21 dienos vel pasirodyt, jei nedingo/stipriai nesumazejo vel LP. Man pries mm sitas tepliojo gal savaite ir skaudeno sonus, tai pasirodo taip greitai (man tik lapkricio pabaigoj prasidejo mm po diferelino) isbujojo endo vel. As jau turejau itarima, kad kazkas negerai, tai nutariau pasiskubinti su IVF. Nu bent jau gerai, kad nuejau... Jei sumazes tos cistos, siulo nesidaryti LP, eit prie IVF, kad nemazint kiausidziu ir palikti gallimybe IVF.
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 02, 17:35)
As po geru naujienu pliupsnio ateinu pasiguost likimo draugems. Nuejau vakar pas gine, rado po cista ant kiausidziu, 6 cm ir 3 cm sad.gif tai iskart liepe kontraceptikus pradet, po 21 dienos vel pasirodyt, jei nedingo/stipriai nesumazejo vel LP. Man pries mm sitas tepliojo gal savaite ir skaudeno sonus, tai pasirodo taip greitai (man tik lapkricio pabaigoj prasidejo mm po diferelino) isbujojo endo vel. As jau turejau itarima, kad kazkas negerai, tai nutariau pasiskubinti su IVF. Nu bent jau gerai, kad nuejau... Jei sumazes tos cistos, siulo nesidaryti LP, eit prie IVF, kad nemazint kiausidziu ir palikti gallimybe IVF.

Labukas, tu ne pergyven taip, viskas bus gerai. Man irgi po LP atsirado daug skyscio ant kiausides ir irgi isras kontroceptikus. Tik nelabai galiu perskaityt kokius. Is J raides. Gal kas zino??
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 02, 17:38)
Labukas, tu ne pergyven taip, viskas bus gerai. Man irgi po LP atsirado daug skyscio ant kiausides ir irgi isras kontroceptikus. Tik nelabai galiu perskaityt kokius. Is J raides. Gal kas zino??

man israse etindros
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 02, 18:35)
Jei sumazes tos cistos, siulo nesidaryti LP, eit prie IVF, kad nemazint kiausidziu ir palikti gallimybe IVF.

Oi taskeli, imk balioneli uz vargus 4u.gif Tik mano toks pastebejimas, jei nebus sutvarkyta endo ar po IVF zirniukas prikibs?
Atsakyti

Uzjauciu, Taskeli. Koks bjaurus padaras ta endo doh.gif Nenusimink 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 02, 12:16)

O kada planuoji eiti:geda2:

vasario 23 blush2.gif
mergaites dar karta aciu sakau tyliai tyliai uz sveikinimus wub.gif
Papildyta:

taskeli o tos cistos itaria, kad endo yra? negali but funkcines?As tavo vietoj pries IVF daryciau LP..pasalintu endo zidinius, o tada po IVF galetum drasiai lekt pas nestuke.gif
ir dar 4u.gif uz tas cistas zarazas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 02, 22:09)
taskeli o tos cistos itaria, kad endo yra? negali but funkcines?As tavo vietoj pries IVF daryciau LP..pasalintu endo zidinius, o tada po IVF galetum drasiai lekt pas  nestuke.gif
ir dar  4u.gif  uz tas cistas zarazas gun_bandana.gif

Nu va as irgi taip pat galvoju, kad ta LP tai padetu pries IVF, tuo labiau jei cistas itaria endo, ir dar tokios nemazos, tai sakyciau, kad ir pati endo bus isbujojus. O biski paremontavus, uzdeginus zidinukus, tai paciam zirniukui paskui bus kuistis svariuose namuciuose biggrin.gif
Atsakyti
As po geru naujienu pliupsnio ateinu pasiguost likimo draugems. Nuejau vakar pas gine, rado po cista ant kiausidziu, 6 cm ir 3 cm sad.gif tai iskart liepe kontraceptikus pradet, po 21 dienos vel pasirodyt, jei nedingo/stipriai nesumazejo vel LP. Man pries mm sitas tepliojo gal savaite ir skaudeno sonus, tai pasirodo taip greitai (man tik lapkricio pabaigoj prasidejo mm po diferelino) isbujojo endo vel.

oi mazute 4u.gif
va va man ir sonus labiau prie kiausidziu mudena skaudineja, kazkaip vis is galvos cistos neiskrenta , bet gal ir endo .....
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 02, 16:35)

Kad tik greiciau tie vargai pasibaigtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 02, 16:35)

Vajė, taskeli, laikykis. Aš irgi jau turiu cistų po LP. Bet daugiau pasiskaičius, pasidomėjus, antrai LP taip paprastai nesiryžčiau, nebent cistos tikrai tokios, kurios gresia trūkimu arba taip spaudžia kiaušidės audinius, kad ten jokie foliai nebeauga. O šiaip gaila man būtų savo kiašidžių blush2.gif

Sheila, MB tai šuniui nepasirašo, kol vaikų nėra, bijo, kad šunį suvaikintume biggrin.gif Be to, mes dar ruošiamės bent kelis metus nuomotis būstą, o žmonių su šunim šitoj šaly niekas nenori smile.gif

Šiaip pas mane jokių naujienų. Mėgaujamės ND blush2.gif ir jei nieko nepavyks- leisiusi Folitropiną kitą mėnesį ir perėsmi kiaušinėlius biggrin.gif
Atsakyti