Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 12:43)
mergytes.. 4u.gif aciu jums labai uz grazius zodzius ir palaikyma... 4u.gif
Del planavimo...trumpai bandysiu papasakot..Su Mb dar leliuko kaip ir neplanavom..tiesiog jei but buves netyciukas, butumem myleje, bet specialiai nesistengem..Turejau itarimu, kad turiu bedu sveikatos..nes tepliodavo ir pries mm ir po...Visi tepliojimai sirgimas trukdavo 10-12 dienu..Na ir ka..sia vasara atrado cista..rugseji LP, po jos diagnoze-4st endo, gausus gilus endo zidiniai, desine kiauside suaugus su apendicitu ir gyd. verdiktas-3 men diferelinas...ir atsakymas i klausima ar galesiu tureti vaiku-kaip dievas duos(reikejo matyt jos veido israiska).Pakalbejom su saviskiu ir nusprendem , kad neverta daugiau laukt ir atidelioti..Grizau is ligonines pilna optimizmo, kad tikrai pastosiu...Taciau kai pradejau dometis internete, kai paskaiciau, kad su 4 st tik IVF ir pan...Vilciu liko kruopelyte tik...sunkiais momentais pagelbedavo tik endo sekmes saraselis...tik jis suteikdavo vilties, kad viskas imanoma...Taigi palnavom tikrai trumpai...iskart nuo LP...Sis ciklas buvo 5...su maziausiai vilties..nes ND buvo tik viena vieninteli karta..jau si cikla nurasiau jam dar neipusejus...Nesakau kad padejo butent tai..ne..matyt taip reikejo..taciau dar karta isitikinau, kad geri dalykai nutinka tada , kai ju nesitiki..man visada tas pasitvirtina...
Aisku cia tik pati kelio pradzia...labai tikiu, kad visa kelione bus sekminga..Meldziuos uz jus visas, kas turit sia liga...kad kuo greiciau ja apgautumet ir keliautumet pas nestuke.gif

Cia yra pats puikiausias pavyzdys to, kad pastoti naturaliai turint sia liga imanoma ir reikia tiesiog ramiai laukti savo vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 30, 22:45)
gal tie visi simtomai i gera ka  blush2.gif lauksim tavo NT kada tu ji bedarytum.
kazkaip ilgai kol daejo (blondine blush2.gif )sakei pas tave ciklas 30d o O vyksta 9cd  g.gif dabar suprantu kad ir BT matuoji o tai tu ta O pagal BT nustati ar pagal gleiviukus ar pagal OT ? ir tau visad 9 cd vyksta O?

pas mane ciklas 28 dienos...o O buna beveik iskart po MM..kartais 9, kartais 10-11 dienom...O si menesi net nezinau kada buvo..nes tos gleives vaisingos buvo du kart pasirode.... g.gif bet jau jokio skirtumo thumbup.gif o bt nematuoju pastoviai...kartais pazaidziu tik blush2.gif
Atsakyti
Irmučiuk, dar kartelį sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 16:19)
bet jau jokio skirtumo thumbup.gif  o bt nematuoju pastoviai...kartais pazaidziu tik blush2.gif

niugi mergyt sveikinu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif nu labai geros zinios as taip ir galvojau jau vakar kad jums pasiseke ax.gif tavo sitacijoj labai tinka posakis svarbu ne ugis o smugis 4u.gif (IV st endo vienas kartas sex per cikla nu kitaip ir nepavadinsi mirksiukas.gif ) NU SAUNUOLIAI didziausi sveikinimi o dabar save saugok ir ilsekis . na papasakok kaip TB regavo blush2.gif
Atsakyti
Tikrai puikia zinia Irmuciukas pasake rolleyes.gif
Dabar butu labai smagu jeigu kiekviena menesi minimum 1-2 merginos is sio skyrelio taptu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 08:24)
[COLOR=yellow]
Labas rytas mergytes...sakoma yra prietarai, kad tokiu dalyku sakyt negalima..bet as negaliu tyleti..tiesiog noriu ikvepti jums vilties...vakar dariausi Nt..kuris parode man ryskiausius II...tyliai tyliai ir nedrasiai pasisakau..Stebuklai vyksta tada, kai maziausiai ju tikiesi..

Uhuuuuu! Tikrai įkvepia vilites. Sėkmingo draugavimo su pilveliu, o paskiau ir su mažu šiltu besišypsančiu 4u.gif

Rimtai- galėtų į mėnesį po vieną- dvi tokias naujienas. Ir po metų beveik nebereiktų šito skyrelio biggrin.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 30, 22:33)
bigliuke , angoryte ir kruva zuvyciu va joms tai problemu nekyla joms vandenukas visada pasildytas  lotuliukas.gif  blush2.gif

Bigliukas ir man viena iš svajonių veislių. Papasakok kada prie progos, kaip charakteris. Gal kada turėsim ir mes šunį, rimtai pagalvočiau apie biglį thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 31, 22:06)
Rimtai- galėtų į mėnesį po vieną- dvi tokias naujienas. Ir po metų beveik nebereiktų šito skyrelio  biggrin.gif
Bigliukas ir man viena iš svajonių veislių. Papasakok kada prie progos, kaip charakteris. Gal kada turėsim ir mes šunį, rimtai pagalvočiau apie biglį  thumbup.gif

na bigliukai tikrai labai energingi nu net laaaaabai . vakare vaikstom valanda laiko nes labai nori lakstyti, musu net eiti nemoka visada bega ir sokineja per pusnis . nu labai zaismingi , ziaurus meilybes nu akytes toookios, kad negali atsakyti, labai megsta esti ir vis bando ka nors nuo stalo nugriebt, atrodo mazi bet kaip sokineja doh.gif nieko negaliu ant spinteliu krasto laikyt nes ji sugeba pasokti ir i prieki pasiduot tai daug ka nusimeta. tokie mazi edruniukai. o musu katyte dar tokia gerasirde viska nuo stalo numeto , pati zmoniu maisto visiskai needa o va sesei negaila bigsmile.gif viska griauzia mes tai turim kambari ir jame laikom su kate nes namuose bijociau palikt. per diena duodas su kate ja visa nutampo ir nuzeleja . kai katei morcius tai jai patinka kai ja tampo ir niurkina , siaip labai gerai kad yra kate nes tada bigliuke nesijaucia vienisa. viena karta buvom palike viena nes kate vezem pas veta tai kai grizom musu mazioji taip drebejo ir glaudesi kaip vaikas. o siaip jie gudrus, musu kai ko prisidirba pasikvieti tai taip atsliukina ir pasidaro kaip nakleika ant zems nu ka tada gali pasakyt blush2.gif siaip labai draugiski suneliai del sargumo visiskai netinka schmoll.gif jauciu loti nemoka lotuliukas.gif visi aplinkui vaikai nuglosto ,o tai jau jai dziaugsmo pilnos kelnes . labai megsta begioti kieme bet dabar ruja tai iesko kaip pabegti. meiles ir labai daug nori nu glostyk, myluok . nu bet tokia prieina glaudzias glaudzias ir nuslysta ant zemes atsigula bet ji taip per sona nu bet cia reikia pamatyti. nu mums labai patinka namai pilni pasidare o visos jos sunybes atperka nuostabus zvilgsnis ir meilumas . labai megsat visur kartu vaiksiot guli lovoj tai atsigula ne salia o butinai ant virsaus. nu tokie ziauriai mieli, ir siaip musu tokia pavydi jei mato, kad katina niurkini tai atlekia ir pradeda su letenom krapstyt per koja mazdaug dabar mane dabar mane... lotuliukas.gif musu su dokais tai po parodas vazinesim vienoj jau buvom gavom best baby wub.gif mes i nieka nekeistume jos, nes mums patinka kad ji energinga ir nedidele o dar tokia apvalute ... nu viskas baigiu nes galeciau rasyt ir rasyt.... bet manau kad kiekvienai savo augintinis pats paciausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 31 sausio 2012 - 21:57
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 16:19)

irmuciuk o kokie tavo pozymiai nestuke.gif kada anksciausiai pastebejai ka nors kas galetu itarti del nestumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 31, 23:41)
irmuciuk o kokie tavo pozymiai  nestuke.gif  kada anksciausiai pastebejai ka nors  kas galetu itarti del nestumo blush2.gif

zinokit as isvis kazkokiu pozymiu nepastebejau g.gif Po to pasidykavimo dar sunaudojau zvakutes tokias nuo bakterines vaginozes(db save kaltinu) ir gyvenau toliau..Tik vidury ciklo sapnuoju, kad MB sese laukiasi dvynuku..tai meskute jau tada man ispranasavo-sako tu gal laukiesi, nes kai as buvau nescia, tai irgi nestukes sapnuodavau...Bet as kazkaip i tuos sapnus maziausiai kreipiu demesio..nes is to didelio noro dar ne tiek prisapnuota...nu gyvenu toliau..ir vynelio po biski gurksnoju blush2.gif likus savaitei iki mm sapnuoju savo geriausia drauge..ji jau leliu turi..ir labai lauke kada as busiu nestuke.gif . na ir ta drauge man sapne sako-tu nescia. as jai ne, durna tu, kur as jau cia nescia, nesamone lotuliukas.gif o ji vistiek taip uztikrintai -darykis testa, tu nescia doh.gif bet sakau nekreipiu demesio..viskas turbut is didelio noro..likus keliom dienom iki mm pastebejau, kad viduriai uzkietejo...bet nesureiksminau..papulius skaudejo..bet visad skauda pries mm..tik sikart gal buvo skirtumas tas, kad skaudejo ne tik sonuose, bet ir visa papuli..na ir ka -29 turiu susirgt..nieko..dziaugiuosi, kad ner endo tepliojimu..bet tikrai tikiu , kad susirgsiu..nes skausmas tip top kaip pries mm...dar vakare tulike pamaciau tokiu sviesiai rudu isskyru labai nedaug..tai va galvoju psio...ryt jau pareis viskas..Nu ir ta nakti vel sapnuoju ta drauge..ir ji man sako-tu nebijok..nescias daznai teplioja doh.gif nu ir kas sako kad sapnai nieko verti..viska man jie parode...kita diena nesulaukiau mm irgi...bet bijojau Nt darytis ir pamatyti I..bet ta pati drauge ikalbejo..dar forumo mergaites sugunde blush2.gif nueinu i vaistine, pasiimu viena gera, o kita papigenska..Pareinu apsisioju..ir palieku tulike..ateinu..tos laukimo minutes..tada gryztu ir ziuriu ar man vaidenasi...matau laaabai neryskia antra juostele..vaiduokliuka..tik ziuriu o ji vis ryskeja ir ryskeja...nemoku apsakyti to jausmo...mintyse sukosi tik viena-nejau cia man galejo taip nutikti...tai va tokia tad mano istorija..
O MB reagavo labai santuriai-sako argi as tau nesakiau, kad mums pavyks doh.gif ir jis dar nesidziaugia perdaug..sako as dziaugsiuos kai bent 3 menesiukai bus..suprantu as ji..gal perdaug as cia dziaugiuosi..bet man jau ta mintis, kad su 4 st galiu pastoti as-dziugina..Dabar kiekviena ryta Dievuliui dekoju ir prasau mus saugoti wub.gif
Atsakyti
Sheila, nu taip gražiai parašei apie savo bigliukę wub.gif wub.gif Įsivaizduoju, tą besąlygišką meilę, tą žvilgsnį "prisidirbus", o su ta "nakleika" tai čia išvis geras doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sugalvok tu man taip. Gavau vitamino C dozę visai dienai thumbup.gif bigsmile.gif
Mes su MB jau seniai bigliukus nusižiūrėjom ir įsimylėjom, bet pagal mūsų charakterį tai tas šunelis nelabai tiktų, mes tokie prie tinginių, o šuniukas judrus, jam išsikrauti reikia... Žodžiu vis dar svajojam biggrin.gif Bet taip norėtųsi, kad parėjus namo vizganti uodegytė pasitiktų lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 01, 10:05)
matau laaabai neryskia antra juostele..vaiduokliuka..tik ziuriu o ji vis ryskeja ir ryskeja...nemoku apsakyti to jausmo...mintyse sukosi tik viena-nejau cia man galejo taip nutikti...tai va tokia tad mano istorija..
O MB reagavo labai santuriai-sako argi as tau nesakiau, kad mums pavyks doh.gif ir jis dar nesidziaugia perdaug..sako as dziaugsiuos kai bent 3 menesiukai bus..suprantu as ji..gal perdaug as cia dziaugiuosi..bet man jau ta mintis, kad su 4 st galiu pastoti as-dziugina..Dabar kiekviena ryta Dievuliui dekoju ir prasau mus saugoti wub.gif

Labas rytas 4u.gif Patinka man tavo istorija Irmuciuk thumbup.gif Geriausias pozymis turbut netepliojimas turint endo..Nors turbut imanomi visokie variantai smile.gif Bet kuriuo atveju dziagiuosi ir lauksim tavo vizito pas gyd kad nuramintu tave dar labiau ir graziai storetum 9 menesiukus biggrin.gif O tai sakyk, viduj giliai pakapscius, netikejai, nezinojai kad nestuke.gif ??atmetus zinoma baime smile.gif
Atsakyti
Irmuciuk, vis dar negaliu atsidziaugti sia naujiena wub.gif wub.gif wub.gif
Saugok dabar save ir savo spirgiuka wub.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 01, 11:05)
Bet as kazkaip i tuos sapnus maziausiai kreipiu demesio..nes is to didelio noro dar ne tiek prisapnuota...

O del sapnu tai tu neteisi, reikia kreipti i juos demesi smile.gif As pavyzdziu kad ir kaip noriu, niekada nesu sapnavusi. Nu tikrai ne karto nesu sapnavusi, kad esu nescia, kad laukiuosi, ar kazko panasaus.. Taip kad, kartais sapnai pasako tiesa... Nevisada, bet matai buna pranasisku smile.gif Taip kad prasau dabar sapnuoti, kad as laukiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti