Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2012 01 30, 09:40)
kokius nenaudelius turi?

bigliuke , angoryte ir kruva zuvyciu va joms tai problemu nekyla joms vandenukas visada pasildytas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[COLOR=yellow]
Labas rytas mergytes...sakoma yra prietarai, kad tokiu dalyku sakyt negalima..bet as negaliu tyleti..tiesiog noriu ikvepti jums vilties...vakar dariausi Nt..kuris parode man ryskiausius II...tyliai tyliai ir nedrasiai pasisakau..Stebuklai vyksta tada, kai maziausiai ju tikiesi..
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 09:24)
Labas rytas mergytes...sakoma yra prietarai, kad tokiu dalyku sakyt negalima..bet as negaliu tyleti..tiesiog noriu ikvepti jums vilties...vakar dariausi Nt..kuris parode man ryskiausius II...tyliai tyliai ir nedrasiai pasisakau..Stebuklai vyksta tada, kai maziausiai ju tikiesi..

Negalioja prietarai cia, nes viskas privalo buti gerai. wub.gif thumbup.gif Tylus sveikinimai ir daug kantrybes, nes jos dabar labiausiai reikes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 01 30, 11:11)
Labas rytas.

Lankausi pas Salygiene, svarsciau apie Latvija, bet, manau, liksiu pas sia gydytoja. Ja pasitikiu, kol kas neteko nusivilti  4u.gif Nezinau ar islosiu pinigu atzvilgiu, jei prireiks, bus matyti.
Apie su dzok daugiau informacijos rusu kalba, dar pazistama masaziste papasakojo siek tiek. Bet reiketu atsisesti ir viska rimtai isstudijuoti.

DruiDe, labai svarbu, kad pasitiki gydytoja 4u.gif O ir siaip apie S daug geru atsiliepimu girdejau 4u.gif Dideles sekmes, zinau, kad tau pasiseks 4u.gif
Tikiuosi neiskaudinsiu taves savo klausimu blush2.gif pries tai pastojusi buvai naturaliai ar gydytoju pagalba?
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 12:37)
SMan dabar geriausia dovana butu neigiamas NT, bet jis aisku teigiamas... varysiu po pietu pas gyd, gal pasakys kad mano kresulys dingo.. Kazin jei mano gyd atostogauja KMUk ir lieps pas ktia varyt dart A, ar pridegina endo per histero jei buna jos viduj? nes su savo gyd kai kalbejau, tai sake taip padarytu, tai man sokia tokia paguoda, o kai vat paims belekas tai bijau kad nepaziures jau..

Meskute, linkiu, kad nereiketu tos A... O jei atsitiks, kad reikes, kad viska is karto sutvarkytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 31, 00:33)
bigliuke , angoryte ir kruva zuvyciu va joms tai problemu nekyla joms vandenukas visada pasildytas  lotuliukas.gif  blush2.gif

bigliuke wub.gif wub.gif man labai faini tie bigliukai, tik mes issigandom ju aktyvumo. tai turim jorkiuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 10:24)
[COLOR=yellow]

Irmuciuk, sekmingo nesiojimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[COLOR=yellow]

4u.gif tau uz geras zinias ax.gif Tik ramiai, be panikos, tikek ir lauk savo vis didejancio pilvuko, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 31, 09:35)
DruiDe, labai svarbu, kad pasitiki gydytoja 4u.gif O ir siaip apie S daug geru atsiliepimu girdejau 4u.gif Dideles sekmes, zinau, kad tau pasiseks 4u.gif
Tikiuosi neiskaudinsiu taves savo klausimu blush2.gif pries tai pastojusi buvai naturaliai ar gydytoju pagalba?

Neiskaudinsi, skaudu pasakoti tiems, kurie nesupranta ka reiskia laukti ir nesulaukti 4u.gif
2010 m. gruodi idealiom salygom darem IUI ir nieko, todel sausio 28 dare LP del endo cistos, po jos 1 men. (vasari) bandem patys - nesekmingai, kova planavom IUI, bet pakeitem vaistus ir uzaugo tik 1 folis, todel iui nedarem, balandi O ivyko 6 c.d. , nespejau net pas gydytoja nueiti, mmm atejo geguzes 12, o 16 diena isvaziavom i Ispanija ilsetis - is ten gryzau jau budama nestuke.gif Savaite laiko laukiau veliuojanciu mmm ir darydama testa netikejau doh.gif Tai si istorija irgi is fantastikos srities 4u.gif
Aciu labai uz palinkejimus friends.gif , zinau svarbiausia tiketi tuo ka darai 4u.gif
Atsakyti
[quote=malvina,2012 01 31, 09:37]

Meskute, linkiu, kad nereiketu tos A... O jei atsitiks, kad reikes, kad viska is karto sutvarkytu 4u.gif
Papildyta:

Malvina- kresuliuko mano nera, arteja "pirmos" mm, dziaugiuos be galo, stengsiuos neuzsikabliuot planavimais, o vakar stebuklu diena buvo! smile.gif
Atsakyti
[COLOR=yellow]

good.gif
labai dziaugiuosi uz tave ir labai tyliai sveikinu. Bus labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 01 31, 09:46)
Neiskaudinsi, skaudu pasakoti tiems, kurie nesupranta ka reiskia laukti ir nesulaukti  4u.gif
2010 m. gruodi idealiom salygom darem IUI ir nieko, todel sausio 28 dare LP del endo cistos, po jos 1 men. (vasari) bandem patys - nesekmingai, kova planavom IUI, bet pakeitem vaistus ir uzaugo tik 1 folis, todel iui nedarem, balandi O ivyko 6 c.d. , nespejau net pas gydytoja nueiti, mmm atejo geguzes 12, o 16 diena isvaziavom i Ispanija ilsetis - is ten gryzau jau budama  nestuke.gif  Savaite laiko laukiau veliuojanciu mmm ir darydama testa netikejau  doh.gif Tai si istorija irgi is fantastikos srities  4u.gif
Aciu labai uz palinkejimus  friends.gif , zinau svarbiausia tiketi tuo ka darai  4u.gif

Sauni istorija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 10:24)
[COLOR=yellow]

Va cia tai naujiena bigsmile.gif yahoo.gif Tyliai tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 08:24)
[COLOR=yellow]

Valio!!! As taip ir zinojau! Tikrai viduj tikejau ir man net menkiausios abejones nebuvo, kad gali buti kitaip. Siandien pirmu taikymu linkau i SM ir tiesiog zinojau, kad tu taip parasysi smile.gif Sveikinimai dideliausi! Tu to labai labai stipriai nusipelnei. Graziu tau ateinanciu 9 menesiu, megaukis busima motinyste smile.gif

Gali priminti, kiek laiko jau planavusi buvai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 31, 13:15)
Gali priminti, kiek laiko jau planavusi buvai? smile.gif

mergytes.. 4u.gif aciu jums labai uz grazius zodzius ir palaikyma... 4u.gif
Del planavimo...trumpai bandysiu papasakot..Su Mb dar leliuko kaip ir neplanavom..tiesiog jei but buves netyciukas, butumem myleje, bet specialiai nesistengem..Turejau itarimu, kad turiu bedu sveikatos..nes tepliodavo ir pries mm ir po...Visi tepliojimai sirgimas trukdavo 10-12 dienu..Na ir ka..sia vasara atrado cista..rugseji LP, po jos diagnoze-4st endo, gausus gilus endo zidiniai, desine kiauside suaugus su apendicitu ir gyd. verdiktas-3 men diferelinas...ir atsakymas i klausima ar galesiu tureti vaiku-kaip dievas duos(reikejo matyt jos veido israiska).Pakalbejom su saviskiu ir nusprendem , kad neverta daugiau laukt ir atidelioti..Grizau is ligonines pilna optimizmo, kad tikrai pastosiu...Taciau kai pradejau dometis internete, kai paskaiciau, kad su 4 st tik IVF ir pan...Vilciu liko kruopelyte tik...sunkiais momentais pagelbedavo tik endo sekmes saraselis...tik jis suteikdavo vilties, kad viskas imanoma...Taigi palnavom tikrai trumpai...iskart nuo LP...Sis ciklas buvo 5...su maziausiai vilties..nes ND buvo tik viena vieninteli karta..jau si cikla nurasiau jam dar neipusejus...Nesakau kad padejo butent tai..ne..matyt taip reikejo..taciau dar karta isitikinau, kad geri dalykai nutinka tada , kai ju nesitiki..man visada tas pasitvirtina...
Aisku cia tik pati kelio pradzia...labai tikiu, kad visa kelione bus sekminga..Meldziuos uz jus visas, kas turit sia liga...kad kuo greiciau ja apgautumet ir keliautumet pas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 31 sausio 2012 - 12:45