QUOTE(DruiDe @ 2012 01 30, 11:11)
Labas rytas.
Lankausi pas
Salygiene, svarsciau apie Latvija, bet, manau, liksiu pas sia gydytoja. Ja pasitikiu, kol kas neteko nusivilti
Nezinau ar islosiu pinigu atzvilgiu, jei prireiks, bus matyti.
Apie
su dzok daugiau informacijos rusu kalba, dar pazistama masaziste papasakojo siek tiek. Bet reiketu atsisesti ir viska rimtai isstudijuoti.
DruiDe, labai svarbu, kad pasitiki gydytoja
O ir siaip apie S daug geru atsiliepimu girdejau
Dideles sekmes, zinau, kad tau pasiseks
Tikiuosi neiskaudinsiu taves savo klausimu
pries tai pastojusi buvai naturaliai ar gydytoju pagalba?
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 12:37)
SMan dabar geriausia dovana butu neigiamas NT, bet jis aisku teigiamas... varysiu po pietu pas gyd, gal pasakys kad mano kresulys dingo.. Kazin jei mano gyd atostogauja KMUk ir lieps pas ktia varyt dart A, ar pridegina endo per histero jei buna jos viduj? nes su savo gyd kai kalbejau, tai sake taip padarytu, tai man sokia tokia paguoda, o kai vat paims belekas tai bijau kad nepaziures jau..
Meskute, linkiu, kad nereiketu tos A... O jei atsitiks, kad reikes, kad viska is karto sutvarkytu
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 31, 00:33)
bigliuke , angoryte ir kruva zuvyciu va joms tai problemu nekyla joms vandenukas visada pasildytas
bigliuke man labai faini tie bigliukai, tik mes issigandom ju aktyvumo. tai turim jorkiuka
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 31, 10:24)
[COLOR=yellow]
Labas rytas mergytes...sakoma yra prietarai, kad tokiu dalyku sakyt negalima..bet as negaliu tyleti..tiesiog noriu ikvepti jums vilties...vakar dariausi Nt..kuris parode man ryskiausius II...tyliai tyliai ir nedrasiai pasisakau..Stebuklai vyksta tada, kai maziausiai ju tikiesi..
Irmuciuk, sekmingo nesiojimo