Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Glamour @ 2012 01 29, 17:39)
sheila102,

malonu, kad domiesi, buvo jau IUI( anot daktarės sąlygos idealios). Dabar arba kas nors stebuklingo vyksta arba ne. Pagyvensim pamatysim.

Žinai, kažkaip sunkiai mes irgi ryžomės stimuliacijoms, IUI. Bet kažkaip ryžomės. Organizmą tai siplnina, dėl to jaučiu vidinių prieštaravimų. Dar labai smegenis spaudžia pinigai, kuriuos tenka išleisti visam tam "džiaugsmui" ir kurių , deja, tenka išleisti daugiau nei tikėjomės. Dar nelaukdama mmm jau turiu apsispręsti ką darysim toliau, jei visgi sulauksim mmm. Nes tą pačią dieną , kai susergu turiu registruotis skubiai pas daktarę, jei visgi apsisprendžiame stimuliuoti kitą ciklą. Taigi neišeina negalvot. Niekas nieko neverčia ir nenusprendžia už mane. Taigi tenka prisiimti atsakomybę. Dabar džiaugiuosi prastūmusi dieną, o kitą dieną ir vėl stengiuosi prastumti. Nepatinka man taip, bet bent kažkaip judam į priekį.

na labai tikiuos kad tos salygos padarys savo mirksiukas.gif ir pagaliau pradesi augint pilvuka 4u.gif
as ir jau pradedu galaikom kumstukus 4u.gif da terminas NT teigaimui?
mes ir pradedam galvot kaip cia reik registruotis kiek atsimenu sake antra cd kazi gerai pamenu g.gif mes ir mastom jau kad reik unsure.gif mmm vasario 5d na bet mastyt jau reikia , nu niekaip negaliu nusiteikti kaip cia reikes tuos vaistus leistis skaitau skaitau bet taip ant sirdies sunku ....
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 28, 12:58)
mano 28 dienos..snd 27..kolkas endo miega dar biggrin.gif arba gali mm pasiklyst ir nuo nervu...nes daug labai streso turejau ir turiu..tai gali ateiti veliau ir tepliojimai ir memes...na bet tikiuosi ryt pamatyti grazu raudonuma smile.gif

na kaip mergyt laikai fronta blush2.gif rytoj laukiam tavo NT bet tik II blush2.gif oi kaip butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 01 27, 09:55)
Labas rytas

Reiskia teisingai supratau, kad turejot omeny kiausidziu rezervo mazejima, tik nesuprantu argi pati ciklo trukme su tuom susijusi?  g.gif  Tarkim, ciklas sutrumpejo 4 dienom - Subresta folikulas, tik anksciau, toliau organizme vyksta viskas kaip visad. Logiska, trumpesnis ciklas - greiciau subresta sekantis folikulas... aisku, laikui begant, rezervas senka.

Laikausi po truputeli, baigem 3 menesiu KT kursa, gavom 2-4 menesiukus bandyti patys. Dabar eina musu 3 menuo, kol kas be rezultatu  verysad.gif Sveikatyte skustis negaliu, mmm graziausios (sviesios ir be jokiu tamsiu kresuliu ir tepliojimu), neskausmingos ir reguliarios. Tik vat ciklas is 30 dienu  patapo 26, todel ir prisiminiau, kad apie tai forume buvo sneketa. Mastom su V apie tolimesne eiga, tikimes, kad pasiseks, bet nenorim prarasti laiko, todel del IVF jau nuspresta  smile.gif
Neskaudi ta akupunktura  4u.gif Ovitrelis, bent jau man, ne kiek skauda, bet nejauku i pilva durtis  4u.gif  O akupunktura, tiesiog i rankyte i tam tikrus taskus  labai plonas adatytes (tikrai plonesnes negu Ovitrelio) idurs.
Ir su džok labai geras dalykas, tik reikia netingeti; as pradejau ir teisinau save, kad neturiu tam laiko  blush2.gif

DruiDe, zinok nezinau tiksliai, kodel tas trumpejimas parodo sekima, gal kuri mergaite zinos?
Kur/ pas ka planuojat IVF darytis?
Gal esi atradus koki gera info saltini apie su dzok, nes as irgi noreciau ji isbandyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 01 27, 22:44)
o pas mus namie 7 laipsniai, sėdžiu su striuke ir adijalu, viena ranka kišenėj, kita prie kompo  doh.gif Šįvakar grįžom vėliau, nes buvom svečiuose, tai žiauru namie. [/color]

Kazka turbut praziopsojau - o kodel pas jus namie taip salta?
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 27, 23:49)
pas mus mazieji nenaudeliai namie lieka reikia kad jie nesusaltu  cool.gif

kokius nenaudelius turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 30 sausio 2012 - 08:41
Labas rytas.
QUOTE(malvina @ 2012 01 30, 09:40)
DruiDe, zinok nezinau tiksliai, kodel tas trumpejimas parodo sekima, gal kuri mergaite zinos?
Kur/ pas ka planuojat IVF darytis?
Gal esi atradus koki gera info saltini apie su dzok, nes as irgi noreciau ji isbandyti blush2.gif

Lankausi pas Salygiene, svarsciau apie Latvija, bet, manau, liksiu pas sia gydytoja. Ja pasitikiu, kol kas neteko nusivilti 4u.gif Nezinau ar islosiu pinigu atzvilgiu, jei prireiks, bus matyti.
Apie su dzok daugiau informacijos rusu kalba, dar pazistama masaziste papasakojo siek tiek. Bet reiketu atsisesti ir viska rimtai isstudijuoti.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 29, 23:36)

na kaip mergyt laikai fronta  blush2.gif rytoj laukiam tavo NT bet tik II  blush2.gif oi kaip butu  thumbup.gif

labas rytas 4u.gif turiu nuvilti..snd nedariau NT..mm ner...MB protina, kad iki trec.bent palaukciau o tada jei neateis mm, tai pasidaryti..tai net nezinau..gal pakentet visgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 30, 10:32)
labas rytas 4u.gif  turiu nuvilti..snd nedariau NT..mm ner...MB protina, kad iki trec.bent palaukciau o tada jei neateis mm, tai pasidaryti..tai net nezinau..gal pakentet visgi blush2.gif

Sveikos 4u.gif Nesusalot?smile.gif 4u.gif
Irmuciuk - kantrybes dar tau smile.gif Jei zinok jau ir busi nestuke.gif, tai nuo to nepabegsi smile.gif

As lekiu dirbt, tik palinkesiu visoms geros dieneles 4u.gif Sanatorijoj "prigriesinau" ir i pirti biski ilindau ir i jacuzzi, ir viena diena negeriau antibu kad raudono vyno prie vakarienes pasiimt galeciau.. ax.gif
Ai tiesa -man juokinga, jums nezinau kaip bus, tiksliau cia juokas pro asaras bet.. Man dabar geriausia dovana butu neigiamas NT, bet jis aisku teigiamas... varysiu po pietu pas gyd, gal pasakys kad mano kresulys dingo.. Kazin jei mano gyd atostogauja KMUk ir lieps pas ktia varyt dart A, ar pridegina endo per histero jei buna jos viduj? nes su savo gyd kai kalbejau, tai sake taip padarytu, tai man sokia tokia paguoda, o kai vat paims belekas tai bijau kad nepaziures jau..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 30, 10:32)
labas rytas 4u.gif  turiu nuvilti..snd nedariau NT..mm ner...MB protina, kad iki trec.bent palaukciau o tada jei neateis mm, tai pasidaryti..tai net nezinau..gal pakentet visgi blush2.gif

O irmuciuk, tikiuosi kad ir nepareis jos, o tai manosios parsivilko ir dar su koooookia "jega"... doh.gif Laikau kumscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 30, 13:42)
O irmuciuk, tikiuosi kad ir nepareis jos, o tai manosios parsivilko ir dar su koooookia "jega"...  doh.gif Laikau kumscius  thumbup.gif

o padejo tau arbatele? buvo tepliojimai? galvoju gal nuo tu tabletku man cia uzsilaike viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 30, 09:32)

laukiam ziniu 4u.gif
O siaip jokiu pojuciu nera? Jokiu pilvo skausmu kaip pries mm?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 30, 14:39)
laukiam ziniu  4u.gif
O siaip jokiu pojuciu nera? Jokiu pilvo skausmu kaip pries mm?

na ka as zinau..visokiu skausmu yra..viena kart pamaudzia strenas, kita kart tas vietas kur kiausides..kartais uzeina maudimas kaip pries mm..jis mane ir gasdina labiausiai..BT snd matavau tai 37.4..papukai labai skaudus..ir pries mm tokie buna..gal tik sikart didesnis jis...Bet nuojauta sako, kad vistiek nesu nestuke.gif , ir kad mm ateis..negali man taip imti ir nuskilti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 30, 14:47)
na ka as zinau..visokiu skausmu yra..viena kart pamaudzia strenas, kita kart tas vietas kur kiausides..kartais uzeina maudimas kaip pries mm..jis mane ir gasdina labiausiai..BT snd matavau tai 37.4..papukai labai skaudus..ir pries mm tokie buna..gal tik sikart didesnis jis...Bet nuojauta sako, kad vistiek nesu  nestuke.gif , ir kad mm ateis..negali man taip imti ir nuskilti unsure.gif

Nu bet klausyk, gal ryt jau daryk ta NT:)
Atsakyti
Daryk daryk, reikia mums džiugių žinių thumbup.gif
O man artėja ovuliacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 30, 14:47)
na ka as zinau..visokiu skausmu yra..viena kart pamaudzia strenas, kita kart tas vietas kur kiausides..kartais uzeina maudimas kaip pries mm..jis mane ir gasdina labiausiai..BT snd matavau tai 37.4..papukai labai skaudus..ir pries mm tokie buna..gal tik sikart didesnis jis...Bet nuojauta sako, kad vistiek nesu  nestuke.gif , ir kad mm ateis..negali man taip imti ir nuskilti unsure.gif

gal tie visi simtomai i gera ka blush2.gif lauksim tavo NT kada tu ji bedarytum.
kazkaip ilgai kol daejo (blondine blush2.gif )sakei pas tave ciklas 30d o O vyksta 9cd g.gif dabar suprantu kad ir BT matuoji o tai tu ta O pagal BT nustati ar pagal gleiviukus ar pagal OT ? ir tau visad 9 cd vyksta O?
Atsakyti