kokyte, sveika sugrįžusi ačiū už gražius palinkėjimus
Dormeja, nuostabi temelė
Glamour
ir visoms mergytėms
lai šie metai visoms būna stebuklų išsipildymo metas
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 21:13)
o gal ąš čia blogai mastau ?
aš pritariu tau 100 proc.
(...) o gal aš čia blogai mastau ?
tai kad ir aš taip mastyčiau. Sutinku su tavo mintimis.
o gal aš čia blogai mastau ?
as tik Lp daryciau bet ir tavo gydytojo sprendimas dryti GN kazkoks keistas, kai mato, kad kazkas negerai, tai ko laukti juk per LP apziures ir iskart paremotuos jai kas negerai, bet reikia tiketi kad jis blogai mato
Dormeja, aciu uz tokius grazius namucius
Ziurkyte, man labai labai gaila
Meskos, as tuos vaistus geriau namuose. Ir aciu Dievui, nes i dusa nakti ejau pora kartu, nes kraujavimas buvo pakankamai stiprus. Ir skausmai nemazi, o as dar neteisingai buvau supratus, kad negalima gerti nuskausminanciu, tai buvo mini treniruote pries gimdymo saremius O tie vaistai nera l. brangus, apie 30 lt kainavo 6 tabletes, nors uzteko 3...
Ziurkyte, man labai labai gaila
Meskos, as tuos vaistus geriau namuose. Ir aciu Dievui, nes i dusa nakti ejau pora kartu, nes kraujavimas buvo pakankamai stiprus. Ir skausmai nemazi, o as dar neteisingai buvau supratus, kad negalima gerti nuskausminanciu, tai buvo mini treniruote pries gimdymo saremius O tie vaistai nera l. brangus, apie 30 lt kainavo 6 tabletes, nors uzteko 3...
Siandien pirma karta susimasciau, kad mane jau endo pradejo "pjauti" Kazkoks kvailas tempimo jausmas pilvo apacioje, toks jausmas, kad kas plyta i pilva butu imetes. Ir sonus tempia
Ech, prasideda!
Tiesa, slapinantis taip pat sona tempia.. Pries O budavau issitikinusi, kad cia foliai spaudzia man slap. pusle, bet pasirodo, kad cia gal jau endo
Ech.. ech.. ech..
Tiesa, labas vakaras Nukabinau nosi, kai prabilo endo , net pasisveikinti uzmirsau
Ziurkyte, labai labai gaila...
Ech, prasideda!
Tiesa, slapinantis taip pat sona tempia.. Pries O budavau issitikinusi, kad cia foliai spaudzia man slap. pusle, bet pasirodo, kad cia gal jau endo
Ech.. ech.. ech..
Tiesa, labas vakaras Nukabinau nosi, kai prabilo endo , net pasisveikinti uzmirsau
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 01:45)
Nukabinau nosi, kai prabilo endo , net pasisveikinti uzmirsau
Imk
Aš irgi buvau labai jau tą nosį nukabinus,bet vakar normaliai su gyd pakalbėjau,tai iš kabineto net išskridau, tiek ji man tikėjimo,kad viskas bus gerai įkvėpė Žinau,kad anksčiau ar vėliau,bet stebukliuką rankose aš tikrai laikysiu,tik reikia išlaukti.
Viskas bus gerai, pamatysi
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 22:13)
Prie visu pritarianciu ir as dar paantrinsiu, kad mano manymu geriau LP.
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 02:45)
Nukabinau nosi, kai prabilo endo
Oi sanzile, laikykis Gal nueik pas gine pasikalbeti, gal pagertum KT? Apstabdytum, bent siek tiek?
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 10:49)
Ziurkyte - ar namie jau? turbut klausti kaip jautiesi kvaila..
namie
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 12:12)
namie
Laikykis.. kabinkis uz kazko, kad atsigautum ir atrastum nauja vilti..Tikiuosi be uzdegimu visokiu apsieisi..
Man ryt pas gyd, kazin ar paleis taip lengvai mane namo.. valosi valosi bet nieks ten neissivalo man atrodo pas mane..
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 12:12)
namie
ziurkyte...apkabinu tave stipriai stipriai... stiprybes jusu seimai dideles..
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2012 01 09, 17:40)
Ziurkyte, tau ir apkabinimas.
Šiandien pradėjau leistis Zoladex. Ko tikrai nesitikėjau, kad bus tokio storumo adata, bet beveik neskaudėjo
Šiandien pradėjau leistis Zoladex. Ko tikrai nesitikėjau, kad bus tokio storumo adata, bet beveik neskaudėjo
tai dabar klimaksuosi Linkiu, kad kuo maziau pasaliniu poveikiu pajustum..tegu pats didziausias pojutis buna
Papildyta:
O GN padarys nu ir kas kad kiaušintakiai pratekami, darinys tai lieka ir pastoti tikrai nepadeda
manau mastai labai racionaliai
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 01:45)
sanzile kur cia nenukabinsi nosies Kada dabar keliausi pas gine? Gal seip koks uzdegimas, kuris sukelia tuos skausmus gal dar ne endo...nes ku turint ja, tai lengva ir apsirikti
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 13:05)
Man ryt pas gyd, kazin ar paleis taip lengvai mane namo.. valosi valosi bet nieks ten neissivalo man atrodo pas mane..
Meskos lauksim ryt ziniu.. nu blyn turi juk jums mergaitems visoms pasisekti..kuo greiciau, tuo butu geriau..nu negali but tiek blogu dalyku