Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

kokyte, sveika sugrįžusi 4u.gif ačiū už gražius palinkėjimus ax.gif
Dormeja, nuostabi temelė 4u.gif
Glamour 4u.gif
ir visoms mergytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lai šie metai visoms būna stebuklų išsipildymo metas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 21:13)
o gal ąš čia blogai mastau ?

aš pritariu tau 100 proc.
Atsakyti
(...) o gal aš čia blogai mastau ?

tai kad ir aš taip mastyčiau. Sutinku su tavo mintimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 09 sausio 2012 - 20:33
o gal aš čia blogai mastau ?

as tik Lp daryciau blush2.gif bet ir tavo gydytojo sprendimas dryti GN kazkoks keistas, kai mato, kad kazkas negerai, tai ko laukti g.gif juk per LP apziures ir iskart paremotuos jai kas negerai, bet reikia tiketi kad jis blogai mato mirksiukas.gif
Atsakyti
Dormeja, aciu uz tokius grazius namucius 4u.gif 4u.gif

Ziurkyte, man labai labai gaila verysad.gif

Meskos, as tuos vaistus geriau namuose. Ir aciu Dievui, nes i dusa nakti ejau pora kartu, nes kraujavimas buvo pakankamai stiprus. Ir skausmai nemazi, o as dar neteisingai buvau supratus, kad negalima gerti nuskausminanciu, tai buvo mini treniruote pries gimdymo saremius doh.gif O tie vaistai nera l. brangus, apie 30 lt kainavo 6 tabletes, nors uzteko 3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 09 sausio 2012 - 22:00
Siandien pirma karta susimasciau, kad mane jau endo pradejo "pjauti" verysad.gif Kazkoks kvailas tempimo jausmas pilvo apacioje, toks jausmas, kad kas plyta i pilva butu imetes. Ir sonus tempia verysad.gif
Ech, prasideda! doh.gif verysad.gif
Tiesa, slapinantis taip pat sona tempia.. Pries O budavau issitikinusi, kad cia foliai spaudzia man slap. pusle, bet pasirodo, kad cia gal jau endo doh.gif doh.gif doh.gif
Ech.. ech.. ech..

Tiesa, labas vakaras 4u.gif Nukabinau nosi, kai prabilo endo unsure.gif , net pasisveikinti uzmirsau rolleyes.gif

Ziurkyte, labai labai gaila... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 01:45)
Nukabinau nosi, kai prabilo endo unsure.gif , net pasisveikinti uzmirsau rolleyes.gif

Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš irgi buvau labai jau tą nosį nukabinus,bet vakar normaliai su gyd pakalbėjau,tai iš kabineto net išskridau, tiek ji man tikėjimo,kad viskas bus gerai įkvėpė blush2.gif Žinau,kad anksčiau ar vėliau,bet stebukliuką rankose aš tikrai laikysiu,tik reikia išlaukti.
Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, 4u.gif

man irgi atrodo reikia vilti gaudyti uz uodegos.. be jos niekaip..

Ziurkyte - ar namie jau? turbut klausti kaip jautiesi kvaila.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 22:13)

Prie visu pritarianciu ir as dar paantrinsiu, kad mano manymu geriau LP.

QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 02:45)
Nukabinau nosi, kai prabilo endo unsure.gif

Oi sanzile, laikykis 4u.gif Gal nueik pas gine pasikalbeti, gal pagertum KT? Apstabdytum, bent siek tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 10:49)
Ziurkyte - ar namie jau? turbut klausti kaip jautiesi kvaila.. 4u.gif

namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 12:12)

Laikykis.. 4u.gif kabinkis uz kazko, kad atsigautum ir atrastum nauja vilti..Tikiuosi be uzdegimu visokiu apsieisi..
Man ryt pas gyd, kazin ar paleis taip lengvai mane namo.. verysad.gif valosi valosi bet nieks ten neissivalo man atrodo pas mane..
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 10, 12:12)

ziurkyte...apkabinu tave stipriai stipriai... 4u.gif stiprybes jusu seimai dideles..
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2012 01 09, 17:40)
Ziurkyte, tau 4u.gif ir apkabinimas.

Šiandien pradėjau leistis Zoladex. Ko tikrai nesitikėjau, kad bus tokio storumo adata, bet beveik neskaudėjo smile.gif

tai dabar klimaksuosi unsure.gif Linkiu, kad kuo maziau pasaliniu poveikiu pajustum..tegu pats didziausias pojutis buna nestuke.gif
Papildyta:
O GN padarys nu ir kas kad kiaušintakiai pratekami, darinys tai lieka ir pastoti tikrai nepadeda g.gif

manau mastai labai racionaliai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 10, 01:45)
Tiesa, labas vakaras 4u.gif Nukabinau nosi, kai prabilo endo unsure.gif , net pasisveikinti uzmirsau rolleyes.gif
Ziurkyte, labai labai gaila... angel_sadangel.gif

sanzile 4u.gif 4u.gif kur cia nenukabinsi nosies schmoll.gif Kada dabar keliausi pas gine? Gal seip koks uzdegimas, kuris sukelia tuos skausmus g.gif gal dar ne endo...nes ku turint ja, tai lengva ir apsirikti g.gif
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 01 10, 13:05)
Man ryt pas gyd, kazin ar paleis taip lengvai mane namo.. verysad.gif valosi valosi bet nieks ten neissivalo man atrodo pas mane..

Meskos lauksim ryt ziniu.. schmoll.gif nu blyn turi juk jums mergaitems visoms pasisekti..kuo greiciau, tuo butu geriau..nu negali but tiek blogu dalyku schmoll.gif
Atsakyti