Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Glamour @ 2012 01 27, 21:44)
o kaip tu, sheila, laikaisi?
Meskos, smagaus savaitgalio, saugios keliones. Cha tu nenori laukan nosies kišti, o pas mus namie 7 laipsniai, sėdžiu su striuke ir adijalu, viena ranka kišenėj, kita prie kompo  doh.gif Šįvakar grįžom vėliau, nes buvom svečiuose, tai žiauru namie. Svečiuose šilta gera buvo, su maža mergyte pažaidėm, pašokom. Grįžau namo - vakaras sugadintas. Gal dar kompas išgelbės.

ojei glamour tai jau tikrai salta...brrr... 4u.gif mes ir tai buvom patyre namas senos statybos langai nekeisti tai ir salom bet jau dabar langai plastikiniai tai jau geriau , ir neleidziu vyrui i darba isvaziuot kol peciaus neuzkuria blush2.gif pas mus mazieji nenaudeliai namie lieka reikia kad jie nesusaltu cool.gif
na o man net nezinau labai keistas sis ciklas O parode 9cd tad nezi nau nei ka galvoti, sis ciklas paskutinis jei nepavyks kokia vasario 8d reiks i klaipeda lekt unsure.gif pradesim badytis nera ko besitiketi ir laukti nieko nedarant rolleyes.gif
na o tavo IUI jau buvo ar dar ne pameciau info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 27, 13:49)
Sveikutes,

Retai beilendu bo darbai uzgriuvo. Duodu ataskaita del mmm - rodos pareina, nes jauciuosi mirstanti  doh.gif Na vadinasi lauksim kito ciklo ir vel meginsim is naujo  unsure.gif

rausva debesele..dar neparejo juk..tad nosies nenukabinam 4u.gif o kaip tau su tepliojimais? juk irgi gerei arbatele..Pas mane mm 29..kolkas tyla ramybe..jokiu tepliojimu..gal cia Ginekol poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 27, 23:26)
rausva debesele..dar neparejo juk..tad nosies nenukabinam 4u.gif o kaip tau su tepliojimais? juk irgi gerei arbatele..Pas mane mm 29..kolkas tyla ramybe..jokiu tepliojimu..gal cia Ginekol poveikis g.gif

o gal ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 27, 23:28)
o gal ...  blush2.gif

šaaaa.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 27, 21:30)
šaaaa.... blush2.gif

victory.gif lauksim naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 27, 23:30)
šaaaa.... blush2.gif

norejau pasitikslint koks tavo ciklo ilgumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 28, 11:18)
victory.gif lauksim naujienų  4u.gif

nea mergytes..manau geros naujienos bus tokios,kad susirgsiu netepliojant.. mirksiukas.gif visgi Ginekol turi kazkoki poveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 28, 12:17)
nea mergytes..manau geros naujienos bus tokios,kad susirgsiu netepliojant.. mirksiukas.gif  visgi Ginekol turi kazkoki poveiki smile.gif

na ir tai gerai mirksiukas.gif bet mes dar palauksim tu geru naujienu , kuriu mes tikimes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 12:15)
norejau pasitikslint koks tavo ciklo ilgumas  4u.gif

mano 28 dienos..snd 27..kolkas endo miega dar biggrin.gif arba gali mm pasiklyst ir nuo nervu...nes daug labai streso turejau ir turiu..tai gali ateiti veliau ir tepliojimai ir memes...na bet tikiuosi ryt pamatyti grazu raudonuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 28, 12:58)
mano 28 dienos..snd 27..kolkas endo miega dar biggrin.gif arba gali mm pasiklyst ir nuo nervu...nes daug labai streso turejau ir turiu..tai gali ateiti veliau ir tepliojimai ir memes...na bet tikiuosi ryt pamatyti grazu raudonuma smile.gif

nu tik jau tik jau apie kokius raudonumus cia kalbi schmoll.gif na nebent apie NT II raudonus tada thumbup.gif na zinau kad sis ciklas jums biski buvo su kliutimis, bet visko juk buna mirksiukas.gif reikia tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 28, 13:07)
nu tik jau tik jau apie kokius raudonumus cia kalbi  schmoll.gif na nebent apie NT II raudonus tada  thumbup.gif na zinau kad sis ciklas jums biski buvo su kliutimis, bet visko juk buna  mirksiukas.gif reikia tiketi  4u.gif

sheila..aciu uz padrasinimus 4u.gif aisku nesakau, kad as nenoreciau..labai noreciau..tik , kad kaip tu sakai sis menesis su kliutim..isdykavom tik karta..na bet jei ryt mm bus nei zenklo, tai pirm,jau gadinsiu NT. mirksiukas.gif tu rasei, kad tau O buvo 9CD..nesistebek mirksiukas.gif man ir O vyksta anksti, nors ciklas 28 dienos.
Atsakyti
sheila102,

malonu, kad domiesi, buvo jau IUI( anot daktarės sąlygos idealios). Dabar arba kas nors stebuklingo vyksta arba ne. Pagyvensim pamatysim.

Žinai, kažkaip sunkiai mes irgi ryžomės stimuliacijoms, IUI. Bet kažkaip ryžomės. Organizmą tai siplnina, dėl to jaučiu vidinių prieštaravimų. Dar labai smegenis spaudžia pinigai, kuriuos tenka išleisti visam tam "džiaugsmui" ir kurių , deja, tenka išleisti daugiau nei tikėjomės. Dar nelaukdama mmm jau turiu apsispręsti ką darysim toliau, jei visgi sulauksim mmm. Nes tą pačią dieną , kai susergu turiu registruotis skubiai pas daktarę, jei visgi apsisprendžiame stimuliuoti kitą ciklą. Taigi neišeina negalvot. Niekas nieko neverčia ir nenusprendžia už mane. Taigi tenka prisiimti atsakomybę. Dabar džiaugiuosi prastūmusi dieną, o kitą dieną ir vėl stengiuosi prastumti. Nepatinka man taip, bet bent kažkaip judam į priekį.

Atsakyti