QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 25, 21:06)
kur tu čia? ir aš noriu
Labas rytas
Aciu uz patarimus, pasinaudosiu
I vonias man nesinori siaip ar taip, o pirtele tai galvojau tik apie hamama, ten 35'C tik.. paziuresiu dar.. lyg nebeteplioja, bet tai reiskia kad lieka mano kresuliukas iki mm tada tikrai.
Del sporto -tikrai pritariu, vien jau blogas mintis nuvaryti kazkuo uzsiimti, as pilatesa pradejau gal pries 1.5 metu.. Super, nors is pirmu kartu sunkoka buvo, bet paskui nebegali be jo. As einu
Utenos-Savanoriu kampe, super trenere ten man, ir zmoniu l.mazai, po 3-4 mes tik bunam, tai visos apziuretos ir pakontroliuotos..Tikrai patarciau ir jums, bet kam patinka joga, cia gali buti per daug aktyvu, o as priesingai jogos nemegstu, mazai man ten veiksmo..Tiesa, kazkada domejaus, tai norincioms pastoti rekomenduojama Luna joga, tiesa LT jos nera, tai tik galima is interneto prisirinkti info ir daryti pratimus..Akunpunkturos labai bijau, nors sako irgi gerai, kas pabandysit parasykit ar istveriamas tas skausmas ir bailiems
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 20:30)
Del maisto ir endo tai bent man tas saraselis visikai netinka, nes as ir taip beveik visu tu produktu isvis nevalgau ,nekenciu zuvies, bandeliu , kava geriu tik tirpia ir tai retai, vaisiu ir uogu beveik negaliu valgyti del elergijos , vieninteli ka megstu tai granatas, bet deja jomis pasimegauju irgi itin retai, taip , kad tas maistas cia kiekvienai skirtingai veikia , pagal kiekvienos organizma
O ka tu tada is viso valgai?
Nors aisku, jau kam kam o man patyleti, nesiseka man svorio auginti visai...sake reikia kazkokio recepto ieskoti, medus,aliejus dar kazkokios bjaurybes, bet niekur nerandu..
Mergaites, tai apart Ziurkytes naujo ciklo sekmingo, uz ka dar laikom kumstukus? Kas planuojat?