Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 17:51)
O kodel tamponai negeai prie endo? g.gif sito dar negirdejau kazkaip

aš kažkur girdėjau tai, bet kai reikia, tai ir naudoju. 4u.gif Nuo karto nieks neatsitiks.

Klausei meskos kaip nuotaika. net nežinau ką pasakyti...Atrodo jaučiuosi puikiai, šiandien visą dieną kaip ant sparnų, bet neaišku kas naktį bus. Tada užpuola niūrios mintis...
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 12:45)
Tai dar reikia vengti baltu miltu produktu, bandeliu, makaronu ir t.t. citrusiniu vaisiu, nes jie yaptingai didina estrogenu kieki, bet kraujo tyrimas kazkodel neatspindi endometriozes ir estrogenu rysio. nzn kodel. estrogenai tarkim yra gerai viskas, o endo vistiek yra, nes matyt itakoja jos atsiradima ne hormonu kiekis krauju, ka zinau. niekur ner info. o sakau apie endo mokslini darba kai radauk ad vienintelis tyr matuojantis gali buti CA 125,,

Labas vakarelis , visoms po 4u.gif uz vargus
Mano pirmas tyrimas kai rado cistas buvo CA125 , virsijo daugiau negu dvigubai norma doh.gif LP tik patvirtino endo IVstadija sad.gif
Del maisto ir endo tai bent man tas saraselis visikai netinka, nes as ir taip beveik visu tu produktu isvis nevalgau ,nekenciu zuvies, bandeliu , kava geriu tik tirpia ir tai retai, vaisiu ir uogu beveik negaliu valgyti del elergijos , vieninteli ka megstu tai granatas, bet deja jomis pasimegauju irgi itin retai, taip , kad tas maistas cia kiekvienai skirtingai veikia , pagal kiekvienos organizma g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 15:15)
Ei , matau Ziurkyte atsirado smile.gif  kaip tavo PMS'as??
As zinok dar taip niekad nelaukiau normaliu mm kaip si kart.. nors man dar tolokai..

Mergaites patarkit kitokiu klausimu - savaitgali as i Druskininkus isvarau, nesinori man ju atsaukt, tai kazin vien masazais apsiribot turesiu? nes dar teplioja aisku, ir siaip endo, tai nei garines tos nekarstos pirteles, nei jokios ten vonios nieko ( net su tamponu)??  ax.gif

Aš tai tavo vietoj užsisakyčiau daugiau masažiukų ar dar kokių kitų malonių dalykų, bet į pirtis ir vandenį neičiau, jei nebus valymasis pasibaigęs, dėl infekcijos rizikos.

Aš irgi, rodos, atsipalaiduoju, negalvoju, bet va ateina kitos mmm ir vėl viskas atgyja... Gal sportas, joga, akupunktūra ar kažkas panašiaus gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 25, 18:00)
Aš tai tavo vietoj užsisakyčiau daugiau masažiukų ar dar kokių kitų malonių dalykų, bet į pirtis ir vandenį neičiau, jei nebus valymasis pasibaigęs, dėl infekcijos rizikos.

Aš irgi, rodos, atsipalaiduoju, negalvoju, bet va ateina kitos mmm ir vėl viskas atgyja... Gal sportas, joga, akupunktūra ar kažkas panašiaus gali padėti?

As nuo pirmadienio uzsirasiau i pilateso treniruotes blush2.gif Sekmigu istoriju skyrely prisiskaiciau, kad labai padeda sportas ir mitybos yprociu keitimas, tai nuo pirmadienio startuoju su sportu doh.gif ziuresiu kaip cia gausis ax.gif tik del mitybos dar nesugalvojau kaip ir ka pakeisti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 20:03)
As nuo pirmadienio uzsirasiau i pilateso treniruotes  blush2.gif  Sekmigu istoriju skyrely prisiskaiciau, kad labai padeda sportas ir mitybos yprociu keitimas, tai nuo pirmadienio startuoju su sportu doh.gif  ziuresiu kaip cia gausis  ax.gif tik del mitybos dar nesugalvojau kaip ir ka pakeisti sad.gif

kur tu čia? ir aš noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 25, 18:06)
kur tu čia? ir aš noriu  bigsmile.gif

http://www.siauresklubas.lt/
va cia biggrin.gif mano drauge jau metai laiko , cia lankosi, tai jei sugalvociau pasimuliuoti tai uz ausu nutems lotuliukas.gif nebrangu ir arti namu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 19:51)
O kodel tamponai negeai prie endo? g.gif sito dar negirdejau kazkaip

endo tai gimdos lasteles uz gimdos ribu. tamponai gali trukdyti tu lasteliu sekmingam pasisalinimui per mmm. nebutinai sutukdys, bet kam rizikuoti.
o del infekciju pavojaus tai 100 proc. pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 22:03)
As nuo pirmadienio uzsirasiau i pilateso treniruotes  blush2.gif  Sekmigu istoriju skyrely prisiskaiciau, kad labai padeda sportas ir mitybos yprociu keitimas, tai nuo pirmadienio startuoju su sportu doh.gif  ziuresiu kaip cia gausis  ax.gif tik del mitybos dar nesugalvojau kaip ir ka pakeisti sad.gif

kur ju tas sekmingas istorijas skaitot?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 25, 21:23)
aš kažkur girdėjau tai, bet kai reikia, tai ir naudoju.  4u.gif Nuo karto nieks neatsitiks.

Klausei meskos kaip nuotaika. net nežinau ką pasakyti...Atrodo jaučiuosi puikiai, šiandien visą dieną kaip ant sparnų, bet neaišku kas naktį bus. Tada užpuola niūrios mintis...

ziurkyt, stenkis maziau galvoti nakti. nes as kai vakarais prigalvoju, tai rytais paskui juokas is tu minciu ima. neveltui sakoma, kad rytas protingesnis uz vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 25, 18:54)
endo tai gimdos lasteles uz gimdos ribu. tamponai gali trukdyti tu lasteliu sekmingam pasisalinimui per mmm. nebutinai sutukdys, bet kam rizikuoti.
o del infekciju pavojaus tai 100 proc. pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:

kur ju tas sekmingas istorijas skaitot?
Papildyta:

ziurkyt, stenkis maziau galvoti nakti. nes as kai vakarais prigalvoju, tai rytais paskui juokas is tu minciu ima. neveltui sakoma, kad rytas protingesnis uz vakara 4u.gif

Va cia senesnes :
http://www.supermama...au nevaisinguma

O cia paskutines :
http://www.supermama...howtopic=750146

Bent man tai labai padeda kai paskaitau ir paverkiu ir vilties ikvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 21:57)
Va cia senesnes :
http://www.supermama...au nevaisinguma

O cia paskutines :
http://www.supermama...howtopic=750146

Bent man tai labai padeda kai paskaitau ir paverkiu ir vilties ikvepia  4u.gif

as ir skaitau ir tada jegu atsiranda blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos. Meškut, aš irgi pritariu merginom, geriau jau masažiukais pasilepink, o vonias ir pirtis pasilik kitam kartui mirksiukas.gif O tamponai tai tikrai negerai, nes jie uždaro kelią laisvai išbėgti mmm ir jos nukeliauja ne ten, kur reikia sad.gif

Sėkmingos istorijos wub.gif thumbup.gif ir ša ten pasiskaitau, tai dar labiau skatina neprarasti vilties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 25, 21:06)
kur tu čia? ir aš noriu  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif Aciu uz patarimus, pasinaudosiu smile.gif I vonias man nesinori siaip ar taip, o pirtele tai galvojau tik apie hamama, ten 35'C tik.. paziuresiu dar.. lyg nebeteplioja, bet tai reiskia kad lieka mano kresuliukas iki mm tada tikrai.

Del sporto -tikrai pritariu, vien jau blogas mintis nuvaryti kazkuo uzsiimti, as pilatesa pradejau gal pries 1.5 metu.. Super, nors is pirmu kartu sunkoka buvo, bet paskui nebegali be jo. As einu Utenos-Savanoriu kampe, super trenere ten man, ir zmoniu l.mazai, po 3-4 mes tik bunam, tai visos apziuretos ir pakontroliuotos..Tikrai patarciau ir jums, bet kam patinka joga, cia gali buti per daug aktyvu, o as priesingai jogos nemegstu, mazai man ten veiksmo..Tiesa, kazkada domejaus, tai norincioms pastoti rekomenduojama Luna joga, tiesa LT jos nera, tai tik galima is interneto prisirinkti info ir daryti pratimus..Akunpunkturos labai bijau, nors sako irgi gerai, kas pabandysit parasykit ar istveriamas tas skausmas ir bailiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 20:30)
Del maisto ir endo tai bent man tas saraselis visikai netinka, nes as ir taip beveik visu tu produktu isvis nevalgau ,nekenciu zuvies, bandeliu , kava geriu tik tirpia ir tai retai, vaisiu ir uogu  beveik negaliu valgyti del elergijos , vieninteli ka megstu tai granatas, bet deja jomis pasimegauju irgi itin retai, taip , kad tas maistas cia kiekvienai skirtingai veikia , pagal kiekvienos organizma  g.gif

O ka tu tada is viso valgai?smile.gif Nors aisku, jau kam kam o man patyleti, nesiseka man svorio auginti visai...sake reikia kazkokio recepto ieskoti, medus,aliejus dar kazkokios bjaurybes, bet niekur nerandu..

Mergaites, tai apart Ziurkytes naujo ciklo sekmingo, uz ka dar laikom kumstukus? Kas planuojat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 25, 22:03)
As nuo pirmadienio uzsirasiau i pilateso treniruotes  blush2.gif 

Saunuole Kokyte drinks_cheers.gif

QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 11:10)

Del sporto -tikrai pritariu, vien jau blogas mintis nuvaryti kazkuo uzsiimti, as pilatesa pradejau gal pries 1.5 metu.. Super, nors is pirmu kartu sunkoka buvo, bet paskui nebegali be jo. As einu Utenos-Savanoriu kampe,

O kur tiksliau? Gal gali parasyti i a.z.? Man ten prie pat namu butu, tai ir as pradeciau sportuoti smile.gif
QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 11:10)

Mergaites, tai apart Ziurkytes naujo ciklo sekmingo, uz ka dar laikom kumstukus? Kas planuojat?smile.gif

Turbut uz visas smile.gif Visos cia planuoja ir tikisi smile.gif
Tad visoms visoms po sekminga cikla 4u.gif
Atsakyti