Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 25, 11:41)
Sveikos mergaites. Man tokia mintis kilo. Jei endometrioze vystitis skatina estrogenas, tai ar visoms jis padidejes? Juk prie endo as isivaizduoju jis turi buti paaukstintas. Pasiziurejau i savo rezultatus, o jis kuo graziausias.  g.gif O gal as cia svaiscioju i lankas? Ir visa tai nesusije...  g.gif

Nesusije visgi, as kazkur buvau atkapscius kad galima darytis CA125 zymeni kiausidziu ir jei padideje- rodo endo, nu ten moksliniuose tyrimuose buvo, bet matyt jei zinom, kad turim endo po LP, tai ner prasmes ir darytis..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 13:19)
Nesusije visgi,

Aha, jeigu nesusije, tai kodel reikia vengti produktu didinanciu estrogeno kieki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 25, 13:54)
Aha, jeigu nesusije, tai kodel reikia vengti produktu didinanciu estrogeno kieki?  g.gif

o kokie produktai didina estrogenu kieki? soja? as kazkur angliskam straipsnyje buvau atkapsciusi, kad nebutina vengti, nes kaip tik tokie produktai sureguliuoja estrogenu apykaita ar kazkaip panasiai:hm
Atsakyti
Pirmam temos puslapy yra nuoroda i angliska endometriozes puslapi, kuriame labai daug parasyta apie maista, ko reiktu vengti ir ka reiktu valgyti smile.gif Taigi vienas is punktu yra sumazinti estrogenu kieki. Kad ir vengiant kavos, arbatos - produktu kuriuose yra kofeino. Dar kazkur esu skaiciusi, kad reikia vengti granatu, nes jie didina estrogenus. Tai vat man siandien ir kilo mintis kaip cia realiai yra, susije tie estrogenai, ar nesusije.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 25, 14:46)
Pirmam temos puslapy yra nuoroda i angliska endometriozes puslapi, kuriame labai daug parasyta apie maista, ko reiktu vengti ir ka reiktu valgyti smile.gif Taigi vienas is punktu yra sumazinti estrogenu kieki. Kad ir vengiant kavos, arbatos - produktu kuriuose yra kofeino. Dar kazkur esu skaiciusi, kad reikia vengti granatu, nes jie didina estrogenus. Tai vat man siandien ir kilo mintis kaip cia realiai yra, susije tie estrogenai, ar nesusije..  ax.gif

Tai dar reikia vengti baltu miltu produktu, bandeliu, makaronu ir t.t. citrusiniu vaisiu, nes jie yaptingai didina estrogenu kieki, bet kraujo tyrimas kazkodel neatspindi endometriozes ir estrogenu rysio. nzn kodel. estrogenai tarkim yra gerai viskas, o endo vistiek yra, nes matyt itakoja jos atsiradima ne hormonu kiekis krauju, ka zinau. niekur ner info. o sakau apie endo mokslini darba kai radauk ad vienintelis tyr matuojantis gali buti CA 125,,
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 15:45)
Tai dar reikia vengti baltu miltu produktu, bandeliu, makaronu ir t.t. citrusiniu vaisiu, nes jie yaptingai didina estrogenu kieki, bet kraujo tyrimas kazkodel neatspindi endometriozes ir estrogenu rysio. nzn kodel. estrogenai tarkim yra gerai viskas, o endo vistiek yra, nes matyt itakoja jos atsiradima ne hormonu kiekis krauju, ka zinau. niekur ner info. o sakau apie endo mokslini darba kai radauk ad vienintelis tyr matuojantis gali buti CA 125,,

as dariausi CA 125..rezultatai buvo normoj, net nepadidejes..o endo 3 st.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 01 25, 15:51)
as dariausi CA 125..rezultatai buvo normoj, net nepadidejes..o endo 3 st.

tai tik irodo, kad kaip gyd ir sako vienintelis tikslus budas pasakyti del endo yra LP..deja
Atsakyti
Cia kaip sake mano vienas destytojas, kuo daugiau zinai, tuo daugiau klausimu kyla. Nes kai nieko nezinai tai ir klausti nera ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 25, 16:03)
Cia kaip sake mano vienas destytojas, kuo daugiau zinai, tuo daugiau klausimu kyla. Nes kai nieko nezinai tai ir klausti nera ko smile.gif

Ei , matau Ziurkyte atsirado smile.gif kaip tavo PMS'as??
As zinok dar taip niekad nelaukiau normaliu mm kaip si kart.. nors man dar tolokai..

Mergaites patarkit kitokiu klausimu - savaitgali as i Druskininkus isvarau, nesinori man ju atsaukt, tai kazin vien masazais apsiribot turesiu? nes dar teplioja aisku, ir siaip endo, tai nei garines tos nekarstos pirteles, nei jokios ten vonios nieko ( net su tamponu)?? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 25 sausio 2012 - 15:19
Meskos, as tai eiciau ax.gif Man labai patinka visos pirtys ir pamirkti jakuzzi smile.gif Todel kartais net ir su liga, patartina atsipalaiduoti ir sugriesyti wink.gif Jei tik apie endo butu kalba... bet ziurint i tavo situacija, tai net nezinau, reik pasidometi tuo klausimu, kai dar viskas valosi, ar galima ar ne.. Gal persileidimu skyrelyje mergaites daugiau zinos? 4u.gif
bet kuriuo atveju, linkiu gerai atsipalaiduoti!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 17:15)
Ei , matau Ziurkyte atsirado smile.gif  kaip tavo PMS'as??
As zinok dar taip niekad nelaukiau normaliu mm kaip si kart.. nors man dar tolokai..

Mergaites patarkit kitokiu klausimu - savaitgali as i Druskininkus isvarau, nesinori man ju atsaukt, tai kazin vien masazais apsiribot turesiu? nes dar teplioja aisku, ir siaip endo, tai nei garines tos nekarstos pirteles, nei jokios ten vonios nieko ( net su tamponu)??  ax.gif

na tamponai nelabai gerai vien prie endo, o jei dar valosi po persileidimo...
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 25, 18:11)
na tamponai nelabai gerai vien prie endo, o jei dar valosi po persileidimo...

O kodel tamponai negeai prie endo? g.gif sito dar negirdejau kazkaip
Atsakyti