QUOTE(stryga @ 2012 01 23, 11:37)
stryga, nelabai supratau kiek laiko praėjo nuo operacijos. kai aš norėjau gauti kompensuojamą diphereliną, man sakė, kad turi būti nedaugiau kaip metai.
jei operacijos išraše yra parašyta, kad skiriamas diphereline, bandyk kreiptis į šeimos gydyt.
žodžiu, bandyk pasiimti tai kas tau priklauso, nebūtina sakyti, kad dėl ivf. juk gydymas tai paskirtas toksai.
o jei neišeis gauti (nors abejoju, kad neišeitų) kompensuojamo diphereline, nepirk Latvijoje, Lietuvoje pigiau
visi kiti vaistai Latvijoje pigiau.
pas kokį gydytoją buvai?
mano situacija irgi ne iš lengvųjų buvo, po pirmo vizito žliumbiau oho kokiom ašaromis. bet viskas baigėsi kol kas laimingai (tfu tfu tfu)
tiesa, mačiau kalbėjote apie fsh ir bandymą natūraliai....
mano irgi didokas buvo, tai Treijsas pamatęs mano tyrimų atsakymus hausiškai šyptelėjęs paklausė :"ir ką jums gydytojas pasakė?".
tik kai atsakiau, kad niekur nebuvau, atvažiavom tiesiai pas jį, surimtėjo ir nupiešė nekokį paveikslą.
nežinau, gal jei metų būtų nedaug iki 25-26, gal jei tikrai kiaušintakiai pratekami (bet juk šiandien geri, ryt dėka ponios endo gali būt nebe), jei vyro rezultatai geri, tai laukčiau, tikėčiau....
bet jei senatvė šnopuoja nugaron, endo pažengųsi, finansai leidžia, nelaukčiau stebuklo, o kuo greičiau bandyčiau ivf.
ir kai dabar viskas praeita, galiu drąsiai pasakyti, net jei nebūtų teigiamo hcg, vis vien važiuočiau ten pat.
beje, mano viena pažįstama darė Lietuvoje ivf. trumpa schema, šiek tiek kitokie vaistai... ir paskaičiavus man su visomis kelionėmis super ilga (2 dozės diferelino) ivf atsiėjo vos ne 2500 pigiau....
bet čia kiekvienos teisė rinktis.