QUOTE(malvina @ 2012 01 22, 22:07)
sveikos merginos,
gal kuri patarsit, ka daryti.
man darytos 2 LP: viena pries 5 metus, kita balandzio men. pastoti rimtai bandom nuo rugsejo. nerima man kelia mano fsh, kuris pries 3 men buvo 9,1 (nors echoskopiskai sake matosi, kad dar rezervo yra).
Vaisingumo klinikoj pries 3 ciklus M rekomendavo mums dar pabandyti naturaliai 4-6 menesius (motyvas - buvau naturaliai pastojusi pries metus, todel teoriskai pastoti galiu).
Taigi, bandem 3 ciklus. Pries paskutine LP mano ciklas buvo 26-29 dienos. Po LP 24-27 dienos (reiskia, rezervas sumazejes). O sis mano ciklas tetruko 21 diena
Nezinau, ka daryti- ar lekti kuo greiciau pas vaisingumo spec, ar dar pabandyti koki viena ar du ciklus naturaliai? Kad situacija nepasidaryti nepataisoma net su IVF
gal kuri patarsit, ka daryti.
man darytos 2 LP: viena pries 5 metus, kita balandzio men. pastoti rimtai bandom nuo rugsejo. nerima man kelia mano fsh, kuris pries 3 men buvo 9,1 (nors echoskopiskai sake matosi, kad dar rezervo yra).
Vaisingumo klinikoj pries 3 ciklus M rekomendavo mums dar pabandyti naturaliai 4-6 menesius (motyvas - buvau naturaliai pastojusi pries metus, todel teoriskai pastoti galiu).
Taigi, bandem 3 ciklus. Pries paskutine LP mano ciklas buvo 26-29 dienos. Po LP 24-27 dienos (reiskia, rezervas sumazejes). O sis mano ciklas tetruko 21 diena
Nezinau, ka daryti- ar lekti kuo greiciau pas vaisingumo spec, ar dar pabandyti koki viena ar du ciklus naturaliai? Kad situacija nepasidaryti nepataisoma net su IVF
sveika patarti sunku tiesiog parasysiu ka daryciau pati . as eiciau pas vaingum spec na bet kuriuo atveju jie turi daugiau patirties uz paprastas gines . gal net isklausyciau keliu spec nuomones. man ir po LP ciklas sutrumpejo nuo 28-29 iki 26d bet pas mane FSH yra 5-6 .galvoju kai vaziuosiu pas S ir klausiu kodel ciklas trumpeja ir kokia itaka jis daro na o rytoj sakiu registruosiuos pas gine del kaklelio pagalvojau kad ji tikrinom pries du metus manau jau tikrai reikia
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 20, 18:33)
Labas vakaras mergaites
Siandien lankiausi pas savo daktaryte, kol kas viskas kaip ir grazu pas mane , nei uzdegimu , nei cistu nera bet sake per daug nesidziaugti , nes zidiniai jau gali buti atsinaujine, nes kovo gale bus metai po LP
Dave 2 pasirinkimo kelius arba IVF arba vaistai , ji man rekomenduoja kazkokius nauju LT dar nesenai atsiradusius Visanne
gal kuri juos jau bandete ar turite kokios info apie siuos vaistukus?
Siandien lankiausi pas savo daktaryte, kol kas viskas kaip ir grazu pas mane , nei uzdegimu , nei cistu nera bet sake per daug nesidziaugti , nes zidiniai jau gali buti atsinaujine, nes kovo gale bus metai po LP
Dave 2 pasirinkimo kelius arba IVF arba vaistai , ji man rekomenduoja kazkokius nauju LT dar nesenai atsiradusius Visanne
gal kuri juos jau bandete ar turite kokios info apie siuos vaistukus?
na apie vaistus tai nieko negaliu pasakyti, bet labai dziugu girdeti kad pas tave viskas grazu ir be cistu tik man labai idomu isko ji sprendzia kad ziniai endo atsinaujine? na o kokios mintys pas jus norit vaistus bandyt ar jau IVF beje o ka tie vaistai darytu jei juos gertum?