Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 18, 14:17)
Labukas, panelytės 4u.gif
Na ką, lyg tai sulaukiau mm.. Baisu ir prisišnekėt, bet nei tepliojo šį sykį prieš, nei skauda kol kas, nes šiaip visada pirmą dieną būnu lavonas.  Labai jau mane skaudina visi kūdikiai ir nėščiosios aplinkui  verysad.gif
Skaitau aš čia, kiek jūs visokių tyrimukų darotės, o mane po lp kaip paleido namo, liepė nd daryt ir viskas, be tų dviejų lp kur turėjus, daugiau jokių tyrimų man nedaryta  unsure.gif

Man po LP neskyre irgi jokiu nei tyrimu nei vaistu. Dar paklausiau ar prirasys KT tai pasake, jei neplanuoju vaiku tai prirasys, bet kai pasakiau kad planuoju, dave puse metu naturaliai bandyti. O po to tik prasidejo visi tyrimai... Taip kad darykit ND ir ramiai gyvenkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 14:48)
sianakt sapnavau, kad  MB sesuo laukiasi ir dar dvynuku..o as sapne taip verkiu taip verkiu..va jau ir jin gimdys galvoju, o kada as doh.gif

sapne verkti reiskia palengvejima ir dziaugsma ''tikroje realybeje'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 18, 14:56)
Ne, dar tik tepa, bet as duphastona si cikla geriau, o po jo veliau ir pramusa mm, tai dar palauksiu pora dienu smile.gif

taigi db suspaudzu kumscius , kad tas testas seipsau nevaiduokliautu....bet ir kantrybe tavo mergyt..as tai dar kitos firmos, koki jautresni testuka pagadinciau..jei ir jis vaiduokliautu po biskiuka pradeciau dziaugtis... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2012 01 18, 18:44)
sapne verkti reiskia palengvejima ir dziaugsma ''tikroje realybeje'' 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 18, 14:03)
Dekoju smile.gif

Apsigavau ir as si menesi su NT - parode vaiduokli, o vakare sulaukiau rudu endo tepimu doh.gif
Nusprendziau daugiau nebegadinti jokiu NT, nebent daug veluotu mm, o siaip zaisti tais testais yra nervu gadinimas smile.gif

as tai jau rytoj ryte bandyciau dar viena NT blush2.gif jei rodytu vaiduokli tada daryciau dar viena blush2.gif , istikro tai labai retai kada vaiduokliauja bereikalo ax.gif (as tai ir turiu minti kodel man buvo vaiduokliai, o jie buvo dviejuose testuose , o ant ryto jau nebebuvo , kai vaziuosiu pas gine pasiteirausiu del savo minciu smalsumui pasotinti blush2.gif ) nu bet tai kaip butu faina kad tu nestuke.gif mmmm... net seile nutyso 4u.gif na lauksim tavo NT kada ji bedarytum kusciai suspausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 17:56)
taigi db suspaudzu kumscius , kad tas testas seipsau nevaiduokliautu....bet ir kantrybe tavo mergyt..as tai dar kitos firmos, koki jautresni testuka pagadinciau..jei ir jis vaiduokliautu po biskiuka pradeciau dziaugtis... blush2.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 18, 22:25)
as tai jau rytoj ryte bandyciau dar viena NT blush2.gif  jei rodytu vaiduokli tada daryciau dar viena  blush2.gif  , istikro tai labai retai kada vaiduokliauja bereikalo  ax.gif (as tai ir turiu minti kodel man buvo vaiduokliai, o jie buvo dviejuose testuose , o ant ryto jau nebebuvo , kai vaziuosiu pas gine pasiteirausiu del savo minciu smalsumui pasotinti  blush2.gif ) nu bet tai kaip butu faina kad tu  nestuke.gif mmmm...  net seile nutyso  4u.gif na lauksim tavo NT kada ji bedarytum kusciai suspausti  4u.gif

Dekoju uz palaikyma drinks_cheers.gif

Bijau prisisvajoti, todel kol kas apie tai negalvoju visiskai smile.gif
Man jau yra taip buve karta su tais vaiduokliais. Planavimo pradzioj pasidariau testa, rode vaiduokliuka, po poros dienu prasidejo endo tepliojimas, tada as nusipirkau brangesni ir patikimesni testa - nerode nieko. Isvada - blogas testas buvo. Po to mane savaite rudai tepe ir parsivilko mm. Taigi, galbut as turiu sugebejimu uzsiraut ant brokuotu testuku smile.gif

Rytoj yra trecia diena po dupho, tai jei ryt nepramus, tai kartosiu NT. Siaip as labai nepatikli pasidariau per visa ta planavimo, laukimo ir tikejimosi laikotarpi.. Tai jauciu patikeciau, kad tikrai laukiuosi tik tai isgirdus ir gydytojos lupu, nes netikiu nei jokiais pozymiais, o va ir testai kartais pokstus krecia smile.gif
Atsakyti
Urki, ar darei NT? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 19, 10:34)
Urki, ar darei NT?  blush2.gif  4u.gif

labas rytas 4u.gif Aga Urki, pradziugink mus teigiamu NT 4u.gif O zinai kurie tikrai nemeluoja? as manua bent jau, Rapipreg tie tiesioginiai..tikri buvo vaiduokliai pas mane..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 19, 10:15)
labas rytas 4u.gif Aga  Urki, pradziugink mus teigiamu NT  4u.gif O zinai kurie tikrai nemeluoja? as manua bent jau, Rapipreg tie tiesioginiai..tikri buvo vaiduokliai pas mane..

Deja, turiu visas nuvilti, sianakt mmm parsivilko. Bet as kazkaip visai neliudziu, nakti pries uzmiegant Dievo paprasiau, kad jei man turi prasidedi mm, kad jos prasidedu, o jei neturi, tai kad tai butu kaip geras zenklas. Ir nakti prasilauze ledai biggrin.gif

Hm, butent pastaraji testa Rapipreg ir naudojau ir man suvaiduokliavo... Tiesa naudojau juostele, nes anksciau buvau bandziusi sio testo kasete ir man rode normaliai neigiama. Tikriausiai broko visur pasitaiko smile.gif O nusprendziau ta testa pasidaryti nes nebuvo visiskai jokiu pozymiu artejanciu mm, net ir dabar man neskauda pilvo, nors visada skaudedavo ziauriai smile.gif

Siaip manau, kad cia tikrai buvo brokas, bet del visa ko su gine del to pasitarsiu kita menesi.

Tikrai neliudziu, jau turbut praeita menesi issiliudejau, tikiu, kad visoms moterims ateina laikas motinystei, tik ne visoms is karto. Kada vaikas nuspres ateiti i pasauli tada ir ateis, as to paskubinti negaliu smile.gif
O kol kas - siandien kavutes diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 19, 14:27)
Tikrai neliudziu, jau turbut praeita menesi issiliudejau, tikiu, kad visoms moterims ateina laikas motinystei, tik ne visoms is karto. Kada vaikas nuspres ateiti i pasauli tada ir ateis, as to paskubinti negaliu smile.gif

Urki, imk balioneli uz memes, nors ir neliudna 4u.gif Gerai, kad pamazu ateina ramybe, po tamsiu liudnu debesu smile.gif

Pas mane si cikla kazkaip ramybe sirdy.. Aisku dar tik ciklo vidurys, kai ateis PMS baigsis ramybe.. biggrin.gif Bet jauciu, kad siuo metu nieko daugiau negaliu padaryti, tik maziau nervintis ir save ir vyra myleti tokius, kokius esame. ax.gif
Atsakyti
urki 4u.gif
o aš vakar pati apsigavau ir jus apgavau, kadangi iš ryto pasirodė šviežio kraujo, tai maniau jau sergu, ale kaip pasirodė, taip ir dingo, dabar tik endometriozinis tepimas.. bet vis tiek neužilgo turiu susirgt, jau kelias dienas tai vieną, tai kitą kiaušidę paskauda, jaučiu visą apačią.
Mergaitės, ar kuriai po lp buvo išsireguliavusios mm? man po pirmos lp viskas kaip laikrodis, diena į dieną, o dabar - nei šis nei tas ir niekaip nesusitvarko g.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 19, 15:46)
urki  4u.gif
o aš vakar pati apsigavau ir jus apgavau, kadangi iš ryto pasirodė šviežio kraujo, tai maniau jau sergu, ale kaip pasirodė, taip ir dingo, dabar tik endometriozinis tepimas.. bet vis tiek neužilgo turiu susirgt, jau kelias dienas tai vieną, tai kitą kiaušidę paskauda, jaučiu visą apačią.
Mergaitės, ar kuriai po lp buvo išsireguliavusios mm? man po pirmos lp viskas kaip laikrodis, diena į dieną, o dabar - nei šis nei tas ir niekaip nesusitvarko  g.gif

kazkaip svieciasi geros naujienos galbut... blink.gif mirksiukas.gif tikekimes, kad viskas ir pasibaigs tepliojimais ir II mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2012 01 19, 13:27)

urki te uz tas nelabasias user posted image
ir uz pozityvu poziuri thumbup.gif
Atsakyti
Urki, gerai, kad neliūdi, bet visitek balionėliū gausi mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mano valkatos irgi pagaliau pasirodė, dar ir pas ginių teko šiandien apsilankyti netikėtai, nes ryt nedirbs, o antradeinį jau bus per vėlu, jei noriu stimuliuotis. Cistų nerado, tas ir svarbiausia. Pradedam viską iš naujo ax.gif
Atsakyti