Ziurkyte, tau ir apkabinimas.
Šiandien pradėjau leistis Zoladex. Ko tikrai nesitikėjau, kad bus tokio storumo adata, bet beveik neskaudėjo
Ojj, kokie gražūs namučiai, jungiuos
Žiurkyte Suprantu tave......laikykis
Ikea gal yra gudresniu ir pakomentuos tavo postą..
Tildushka su pirmu dūriu
Žiurkyte Suprantu tave......laikykis
Ikea gal yra gudresniu ir pakomentuos tavo postą..
Tildushka su pirmu dūriu
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 09, 17:12)
o as su liudna zinia. esu ligonineje, zirniuko nebeturiu...
oi ziurkyte , laikykis labai liudna...
Papildyta:
man ir labai grazus namuciai tikekimes kad jie bus daug dziaugsmingesni mums visoms . aciu ststybininkei
Labas vakaras mergaites
Nauji metai, nauji namuciai, nori nenori laikas gryzti is negyvenamos salos, nes kitaip ten ir pasiliksiu
Linkiu visoms senbuvems ir naujokems kuo greiciau tapti ir i sia temute gryzti tik pavirusuoti
Glamour Ziurkyte laikykites
Nauji metai, nauji namuciai, nori nenori laikas gryzti is negyvenamos salos, nes kitaip ten ir pasiliksiu
Linkiu visoms senbuvems ir naujokems kuo greiciau tapti ir i sia temute gryzti tik pavirusuoti
Glamour Ziurkyte laikykites
Ikea, kodėl nenori Gimdos nuotraukos darytis? Taip dėl šio tyrimo yra daug nuomonių, bet...kaip tu tikiesi įsitikinti, kad tavo kiaušintakiai pratekami?
Gal galėtum priminti, kokia tau endo stadija nustatyta?
Kokyte, sveika sugrįžus. Ilgai laukėm ir sulaukėm. Kur draugę Laurą palikai? Negi viena ji dabar negyvenamoj saloj ?
Kokyte, sveika sugrįžus. Ilgai laukėm ir sulaukėm. Kur draugę Laurą palikai? Negi viena ji dabar negyvenamoj saloj ?
Laikykis kaip tave suprantu...
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 17:11)
Labas merginos
vos jus radau..... nesilankiau čia kelis mėnesius o jūs jau tiek temų priplepėjot
Labai džiaugiuosi ir sveikinas tas kurios pagaliau pamatė II nėštumo teste žinau kad paskutiniu metu jū tikrai nemažai yra tikiuosi kad aš ir visos laukiančios taip pat greitu laik pamatysim tuos II
o aš ateinu čia informacija pasidalinti... Man pačiai daktarai siūlo daryti gimdos nuotrauką, bet aš kažkaip nenoriu jos daryti ir panaršius po internetą radau tokią mano nenorą patvirtinančią metodiką ( ją rengė Lietuvos daktarai,darbo grupės vadovas - Klimas) .
vos jus radau..... nesilankiau čia kelis mėnesius o jūs jau tiek temų priplepėjot
Labai džiaugiuosi ir sveikinas tas kurios pagaliau pamatė II nėštumo teste žinau kad paskutiniu metu jū tikrai nemažai yra tikiuosi kad aš ir visos laukiančios taip pat greitu laik pamatysim tuos II
o aš ateinu čia informacija pasidalinti... Man pačiai daktarai siūlo daryti gimdos nuotrauką, bet aš kažkaip nenoriu jos daryti ir panaršius po internetą radau tokią mano nenorą patvirtinančią metodiką ( ją rengė Lietuvos daktarai,darbo grupės vadovas - Klimas) .
nelabai supratau ar tu nenori daryti gimdos nuotraukos? juk ja daug kam atlieka, na as vietoj jos rinkausi LP . o kokiu tikslu ja tau skiria cia del patikrinimo kiausintakiu? o kodl tu jos nenori ?
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 01 09, 17:54)
Labas vakaras mergaites
oi mergyt kaip smagu tave matyt cia tave labai dziugu tikiuos ta sala palikai visiems laikams ir i ja tau grizti tikrai nebesinores
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 14:58)
oi mergyt kaip smagu tave matyt cia tave labai dziugu tikiuos ta sala palikai visiems laikams ir i ja tau grizti tikrai nebesinores
Kaip smagu , kad pasiilgote
Ir as tikiuosi, kad pakankamai pailsejau ir niekada ten nebegrysiu
ziurkyte laikykis..tiesiog stipriai apkabinu ir linkiu kuo greičiau atsitiesti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 09, 16:54)
Ikea, kodėl nenori Gimdos nuotraukos darytis? Taip dėl šio tyrimo yra daug nuomonių, bet...kaip tu tikiesi įsitikinti, kad tavo kiaušintakiai pratekami?
Pas mane IV st. endo. Ir echoskopijos metu mato daktaras kad yra kazkoks darinys - ar tai cista, ar užakęs kiaušintakis su susikaupusius skysčiu. Dėl to aš ir nenoriu GN daryti, nes jeigu yra darinys tai LP metu jį pašalintų ir viską aptvarkytų. O GN padarys nu ir kas kad kiaušintakiai pratekami, darinys tai lieka ir pastoti tikrai nepadeda
o gal aš čia blogai mastau ?
QUOTE(Glamour @ 2012 01 09, 17:05)
Dormeja , kodėl dėl mano posto ? Ačiū už palaikymą
Laikykis o dėl saviskio manau tu teisi. Jie labai pergyvena, nors kartais to ir neparodo. Maniškiui žiūriu,net sunkiau negu man...
QUOTE(ikea @ 2012 01 09, 17:11)
Man pačiai daktarai siūlo daryti gimdos nuotrauką, bet aš kažkaip nenoriu jos daryti
Aš tavo vietoje jos nesidaryčiau,tada jau geriau iškart LP, nes turiu ne vieną atvejį pažystamų rate, kurioms per gimdos foto pasakė,kad kiaušintakiai nepratekami,o padarę LP nieko tokio nerado, tiesiog nuo skausmo jie užsispazmuoja. Man kai pasakė,kad kažką reikia darytis,tai aš prašiausi LP.
Laikykis