[quote=Glamour,2012 01 17, 22:52]
meskos, kaip jautiesi?
Sheila, meskos, savo planui laiko turiu iki kovo pabaigos
Labas rytas visoms
Glamour - dziaugiuosi kad dar turi laiko ir manau viskas bus gerai, tik kaip nors neuzsiciklink, uzsimk kokiais kitais dalykais, tada manau tikrai pavyks
Man siandien pas gyd per pietus, apziures pasakys, zinau kad valesi daug nu otableciu, bet dar ne pabaiga.. gleivines gi daug jau buvo vistiek, tikiuosi nepasakys kad atsikankinau su tabletem, o dabar dar A.. mano MB labai savotiskai visa tai isgyvena, nzn , noris ir ji suprast, bet sveikata bloga, kazkaip as maniau kad cia labiau reiketu manim rupintis
Papildyta:
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 15:10)
Ir aš taip manau, kad rinksiuos trumpesnį variantą - užteks ir 2 ciklų. O jei per kelis mėnesius vėl nepavyks, ryšiuos tikriausiai histero
3 KT ciklus skiria ne siaip sau, o kad geresnis efektas migdant endo ir galimai is karto po to pastoti..Kazkada domejausi ir klausinejau sita tema daug, radau atsakyma kad jei KT 1 ar 2 ciklai net neverta tada ju visai gert.. Ir ar tikrai tau reikia hystero.. pas tave juk endo stadija ten super maza jei neklystu.. Kartais problema tikrai buna ne ligose, o ju ieskojime, nors per viska turime praeiti patys kad surpastume
Jei tau norisi paskubint reikalus su
o visi tyrimai yra geri ir TB tirtas, tai eik tiesiai pas vaisingumo specus ir tarkis del IUI ..
Papildyta:
QUOTE(ikea @ 2012 01 16, 16:50)
as irgi ateinu pas jus konsultacijai..... nuo kokios 9 CD man pastoviai maudžia kairią apatinę pilvo pusę. Tas maudimas toks pereinantis į stėnas. Ar galit tas maudimas būt su O susijęs ?
nes dabar yra 13 CD ir pagal viską turėtų O vykti. Bet kaip O maudimui jis per ilgas
Žodžiu esu truputi pasimetusi ..... nežinau ar čia jau eiti pas daktarą ar dar palaukti ?
Pas mane toks skausmas, pasirodo reiskia ne O, kaip as visada galvodavau o foliu augima..kai seke gyd su echo ir stimuliacijom keleta ciklu is eiles paaiskejo.. taip kad labai galimas ir toks variantas. o jei ka pabandyk OT ir bus aisku
Papildyta:
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 17, 10:58)
Juolab kad net du nevaisingumo specialstai pasakė, kad visa kita (apart rudų teplionių po mm 3 dienas) yra idealu. Labai labai tikiuosi, kad neprireiks tos histero...
Nereiks tau jokiu histero pamatysi
Mano kolegei tepliojo ir pries ir po, pastojo po KT is karto, kita kolege pastojo po 3 men gal, bet tu tepliojimu kartais tikrai nereikia sureiksminti..