Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 17, 21:38)
Tai kad į LT ir slidinėti labai norėjosi šį mėnesį  blush2.gif  , o stimuliacijoms reikia gydytojo priežiūros, echo kontrolių, nebūtume visko spėję. Nors jau net vyras instruktažą praėjo klinikoje apie vaistų leidimą thumbup.gif Niu jei vėl parsivilks maumės, tai tada vasarį, tikiuosi, galėsim imti reikalą iš pagrindų.

Ir aš tikiuosi, kad lauraz tik pailsėti nusprendė  g.gif

niu tai saunu kad pailsesit atsipusit 4u.gif to ir reikia, ogal po siu atostogu jau stimuliaciju nebeprireiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 01 17, 22:52)

Sheila, meskos, savo planui laiko turiu iki kovo pabaigos  mirksiukas.gif

na tiek laiko tikrai uzteks nestuke.gif patapti mirksiukas.gif laikysim kumstukus uz jusu planus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 17, 23:02)
Labas vakaras smile.gif

Kazkaip labai neaktyvus formunas pasidare...
Norejau pasikonsultuoti del skydliaukes hormonu tyrimu. Tyriausi pries kelis metus FT4 ir TTH (nes buvo rade skydliaukej mazgeli), tai viskas buvo normoj.
Kazkaip siuo metu as vis dar turiu itarima del tos skydliaukes ir noreciau issitirti vel pilnai tuos hormonus. Kita men eisiu pas gine tikrintis kokia nauda man padare du menesiai duphastono ir noreciau kartu jau nestis tuos tyrimus, kad jei ten kazkas blogai ji zinotu, arba jei ten viskas gerai, kad man paciai del to butu ramu.
Gal galit patarti kokius skydliaukes tyrimus daryti (kurie yra svarbiausi)? Ir ar yra skirtumas, kuria ciklo diena juos daryti?

Is anksto dekoju.

na geriausia pasidaryti bent karta visus keturis skydliaukes hormonus FT3,FT4,TTH( FSH), ATPO bent man taip sake jei viskas gerai tai ilgai kartoti siu tyrimu nereiks. bent blogiau tikrai nebus bet gal pirmiau paklausk gines ka ji siulys as rasau ka man siule blush2.gif
Atsakyti
[quote=Glamour,2012 01 17, 22:52]
meskos, kaip jautiesi?

Sheila, meskos, savo planui laiko turiu iki kovo pabaigos mirksiukas.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Glamour - dziaugiuosi kad dar turi laiko ir manau viskas bus gerai, tik kaip nors neuzsiciklink, uzsimk kokiais kitais dalykais, tada manau tikrai pavyks nestuke.gif 4u.gif

Man siandien pas gyd per pietus, apziures pasakys, zinau kad valesi daug nu otableciu, bet dar ne pabaiga.. gleivines gi daug jau buvo vistiek, tikiuosi nepasakys kad atsikankinau su tabletem, o dabar dar A.. mano MB labai savotiskai visa tai isgyvena, nzn , noris ir ji suprast, bet sveikata bloga, kazkaip as maniau kad cia labiau reiketu manim rupintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 15:10)
Ir aš taip manau, kad rinksiuos trumpesnį variantą - užteks ir 2 ciklų. O jei per kelis mėnesius vėl nepavyks, ryšiuos tikriausiai histero sad.gif

3 KT ciklus skiria ne siaip sau, o kad geresnis efektas migdant endo ir galimai is karto po to pastoti..Kazkada domejausi ir klausinejau sita tema daug, radau atsakyma kad jei KT 1 ar 2 ciklai net neverta tada ju visai gert.. Ir ar tikrai tau reikia hystero.. pas tave juk endo stadija ten super maza jei neklystu.. Kartais problema tikrai buna ne ligose, o ju ieskojime, nors per viska turime praeiti patys kad surpastume 4u.gif Jei tau norisi paskubint reikalus su nestuke.gif o visi tyrimai yra geri ir TB tirtas, tai eik tiesiai pas vaisingumo specus ir tarkis del IUI .. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ikea @ 2012 01 16, 16:50)

as irgi ateinu pas jus konsultacijai..... nuo kokios 9 CD man pastoviai maudžia kairią apatinę pilvo pusę. Tas maudimas toks pereinantis į stėnas. Ar galit tas maudimas būt su O susijęs ?  g.gif  nes dabar yra  13 CD ir pagal viską turėtų O vykti. Bet kaip O maudimui jis per ilgas  g.gif  Žodžiu esu truputi pasimetusi ..... nežinau ar čia jau eiti pas daktarą ar dar palaukti ?

Pas mane toks skausmas, pasirodo reiskia ne O, kaip as visada galvodavau o foliu augima..kai seke gyd su echo ir stimuliacijom keleta ciklu is eiles paaiskejo.. taip kad labai galimas ir toks variantas. o jei ka pabandyk OT ir bus aisku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 17, 10:58)
Juolab kad net du nevaisingumo specialstai pasakė, kad visa kita (apart rudų teplionių po mm 3 dienas) yra idealu.  Labai labai tikiuosi, kad neprireiks tos histero...

Nereiks tau jokiu histero pamatysi 4u.gif Mano kolegei tepliojo ir pries ir po, pastojo po KT is karto, kita kolege pastojo po 3 men gal, bet tu tepliojimu kartais tikrai nereikia sureiksminti..
Atsakyti
Labukas, panelytės 4u.gif
Na ką, lyg tai sulaukiau mm.. Baisu ir prisišnekėt, bet nei tepliojo šį sykį prieš, nei skauda kol kas, nes šiaip visada pirmą dieną būnu lavonas. Labai jau mane skaudina visi kūdikiai ir nėščiosios aplinkui verysad.gif
Skaitau aš čia, kiek jūs visokių tyrimukų darotės, o mane po lp kaip paleido namo, liepė nd daryt ir viskas, be tų dviejų lp kur turėjus, daugiau jokių tyrimų man nedaryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 18, 13:17)
Labukas, panelytės 4u.gif
Na ką, lyg tai sulaukiau mm.. Baisu ir prisišnekėt, bet nei tepliojo šį sykį prieš, nei skauda kol kas, nes šiaip visada pirmą dieną būnu lavonas.  Labai jau mane skaudina visi kūdikiai ir nėščiosios aplinkui  verysad.gif
Skaitau aš čia, kiek jūs visokių tyrimukų darotės, o mane po lp kaip paleido namo, liepė nd daryt ir viskas, be tų dviejų lp kur turėjus, daugiau jokių tyrimų man nedaryta  unsure.gif

super, kad ner teplioniu 4u.gif Zinok man irgi niekas jokiu tyrimu nesiule darytis..ka susizinojau cia forumuose, ta pati ejau ir dariausi, tyriausi..
o del nesciu moteru ir vaikiuku suprantu... friends.gif dabar gal kiek lengviau...po LP praejus keletai dienu sededama masinoj ir laukdama SB prie parduotuves kaukiau kaip vilkas ziuredama i mamas stumiancias vezimelius...praeiviai ziurejo kaip i kokia durnele..ai bent palinksminau kazka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 13:22)
super, kad ner teplioniu 4u.gif Zinok man irgi niekas jokiu tyrimu nesiule darytis..ka susizinojau cia forumuose, ta pati ejau ir dariausi, tyriausi..
o del nesciu moteru ir vaikiuku suprantu... friends.gif dabar gal kiek lengviau...po LP praejus keletai dienu sededama masinoj ir laukdama SB prie parduotuves kaukiau kaip vilkas ziuredama i mamas stumiancias vezimelius...praeiviai ziurejo kaip i kokia durnele..ai bent palinksminau kazka lotuliukas.gif

Jetus kaip as nesugebu viesoj vietoj pratrukti doh.gif . Uztat kartais tooooki gniutula krutinej isitaisau, kad oj. Bet namie islieju... manau visos pazistam ta skausma. Todel taip ir galim vienos kitas atjausti ir palaikyti, padrasinti ir isklausyti.
Manes neskaudina mamos su vezimeliais, nei vaikai. Visa valia jungiu tam, kad dziaugciausi ju laime ir grozeciausi mazyliais, neisileisdama nereikalingu minciu. Kiek sunkiau kai tenka trintis tokioj situacijoj savam rate. Kai gimdo drauges, kai ju vaikai svenciau jau ne pirmuosius gimtadienius o pati suvokiu kad planuoti pradejom tuo paciu metu. Tada sunku praryti ta karteli... Bet argi as galiu zinoti kas man geriausia? Ir koks laikas musu vaikams gimti yra geriausias? Taigi tiesiog laukiu ir stengiuosi imti vel normaliai gyventi...
Irmuciuk, o kaip tavo ciklas? Nepamenu kada nelauki mmm?
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 18, 13:43)
Irmuciuk, o kaip tavo ciklas? Nepamenu kada nelauki mmm?

ai mano ciklas kaip ciklas blush2.gif net nezinau kada nelaukiu mm..kazkur men pabaigoj turiu susirgt...bet kadangi nieko si men nesitikiu, nes beveik nieko ir nebuvo..o vaikai kaip zinia is sventos dvasios neatsiranda tai gyvenu ramiai...nebetikrinu papuku, kas pusvalandi darbo tualete..nebeziuriu ar cia mane pykina ar ne..ir tt lotuliukas.gif palaiminga ramybe...o uz tave men pabaigoj laikysiu kumstelius mirksiukas.gif sianakt sapnavau, kad MB sesuo laukiasi ir dar dvynuku..o as sapne taip verkiu taip verkiu..va jau ir jin gimdys galvoju, o kada as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 13:48)
ai mano ciklas kaip ciklas blush2.gif net nezinau kada nelaukiu mm..kazkur men pabaigoj turiu susirgt...bet kadangi nieko si men nesitikiu, nes beveik nieko ir nebuvo..o vaikai kaip zinia is sventos dvasios neatsiranda tai gyvenu ramiai...nebetikrinu papuku, kas pusvalandi darbo tualete..nebeziuriu ar cia mane pykina ar ne..ir tt lotuliukas.gif  palaiminga ramybe...o uz tave men pabaigoj laikysiu kumstelius mirksiukas.gif  sianakt sapnavau, kad  MB sesuo laukiasi ir dar dvynuku..o as sapne taip verkiu taip verkiu..va jau ir jin gimdys galvoju, o kada as doh.gif

console.gif, nenusimink.
As kazkuria nakti irgi sapnavau leliu, maziuka berniuka, bet jau kokiu 1.5 metuku, toki protinga, su charakteriu.. Ir kazkodel sapne nusprendziau kad ten mano broliukas biggrin.gif O pabudus pagalvojau, ech, kad taip kokia pranasyste butu tas sapnas.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 18, 13:52)
console.gif, nenusimink.
As kazkuria nakti irgi sapnavau leliu, maziuka berniuka, bet jau kokiu 1.5 metuku, toki protinga, su charakteriu.. Ir kazkodel sapne nusprendziau kad ten mano broliukas biggrin.gif O pabudus pagalvojau, ech, kad taip kokia pranasyste butu tas sapnas..  biggrin.gif

nenusimenu:) kazkokia ramybe mane uzpludo...gal tyla pries audra..kai atsivilks pms su didziausia nuotaiku kaita, tai neturesiu kur detis biggrin.gif vel cia skusiuos blush2.gif idomu kaip man si menesi bus su tepliojimu..saziningai geriu ginekol ir arbatele...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 17, 23:01)
na geriausia pasidaryti bent karta visus keturis skydliaukes hormonus FT3,FT4,TTH( FSH), ATPO bent man taip sake jei viskas gerai tai ilgai kartoti siu tyrimu nereiks. bent blogiau tikrai nebus bet gal pirmiau paklausk gines ka ji siulys as rasau ka man siule blush2.gif

Dekoju smile.gif

Apsigavau ir as si menesi su NT - parode vaiduokli, o vakare sulaukiau rudu endo tepimu doh.gif
Nusprendziau daugiau nebegadinti jokiu NT, nebent daug veluotu mm, o siaip zaisti tais testais yra nervu gadinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 18, 14:03)
Dekoju smile.gif

Apsigavau ir as si menesi su NT - parode vaiduokli, o vakare sulaukiau rudu endo tepimu doh.gif
Nusprendziau daugiau nebegadinti jokiu NT, nebent daug veluotu mm, o siaip zaisti tais testais yra nervu gadinimas smile.gif

Urki, o jau sulaukei tikru mm? jei ne tai kartok dar karta NT...toms, kurios turi endo labai daznai teplioja tuo metu, kai turi ateiti MM, nors NT ir teigiamas...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 18, 13:06)
Urki, o jau sulaukei tikru mm? jei ne tai kartok dar karta NT...toms, kurios turi endo labai daznai teplioja tuo metu, kai turi ateiti MM, nors NT ir teigiamas...

Ne, dar tik tepa, bet as duphastona si cikla geriau, o po jo veliau ir pramusa mm, tai dar palauksiu pora dienu smile.gif
Atsakyti