Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 14, 11:49)
na as nusprendizau, kad jeigu jau voniom nesimegauju, i pirtis nenuvarysi manes,tai bent kava galiu lepintis..su saiku mirksiukas.gif saikas-kiekviena ryta po puoduka biggrin.gif  i darba net nesinesu kavos..nes zinau kad apie pietus nesusitureciau...jau taip uzsinooriu jos..bet ner..reiskias ir nereik ax.gif

Tai zinoma, bent kazkoks malonumas turi buti gyvenime smile.gif As kazkur skaiciau, kad svarbu nevirsyti 3 puodeliu per diena, tai 1 puodelis tikrai nemanau, kad pakenkt turetu. Siandien ir as pasivaisinau 1 puodeliu ax.gif

Meskos sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 14, 16:07)
Man naktis tikrai kosmariska.. iki 5.00 ryto kankinaus ( nuo vakar 18.00)..dabar balta kaip popierius ir silpna silpna..Zodziu su tais vaistais kita kart varyciau i ligonine, nes tokiu minciu nakti jau buvo..

oi meskos sveikatos tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 14, 12:49)
na as nusprendizau, kad jeigu jau voniom nesimegauju, i pirtis nenuvarysi manes,tai bent kava galiu lepintis..su saiku mirksiukas.gif saikas-kiekviena ryta po puoduka biggrin.gif  i darba net nesinesu kavos..nes zinau kad apie pietus nesusitureciau...jau taip uzsinooriu jos..bet ner..reiskias ir nereik ax.gif

as tai jei einu i pirti tai i tokia posalte , o kai vyras ateina, tai as jau iseinu ir tada man karscio uztenka sedint priepirty, nemegstu siaip karscio, tad ir i vonia tokia drungna lendu bet ir jau seniai buvau ax.gif o kavyte megaujuosi tik savaitgalio rytais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 14, 11:49)
tai bent kava galiu lepintis..su saiku mirksiukas.gif saikas-kiekviena ryta po puoduka biggrin.gif  i darba net nesinesu kavos..nes zinau kad apie pietus nesusitureciau...jau taip uzsinooriu jos..bet ner..reiskias ir nereik ax.gif

aš lepinuosi kava, ir per diena 2 puodelius išgeriu, ir nesuku galvos.

QUOTE(meskos @ 2012 01 14, 15:07)
Ziurkyte - kai buvai ligoninej, idomu kiek to kraujo "normalu" netekti per ta nakti..Baisu man cia butu uzsilenkti :)Ir ka darei kad atsigautum po to greiciau???

nežinau kiek normalu, bet aš ir labai kraujavausmarkiai kelias dienas, tai sakė viskas gerai, valosi. Pradėjau gerti geležį, maistą prisitaikau su kepenėlėm, burokėliais. Dabar jau labai nedaug bekraujuoju...vis laukiu kada baigsis, ir įdomu kada jau mėmės po to parsivilks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 15, 14:41)
aš lepinuosi kava, ir per diena 2 puodelius išgeriu, ir nesuku galvos.
nežinau kiek normalu, bet aš ir labai kraujavausmarkiai kelias dienas, tai sakė viskas gerai, valosi. Pradėjau gerti geležį, maistą prisitaikau su kepenėlėm, burokėliais. Dabar jau labai nedaug bekraujuoju...vis laukiu kada baigsis, ir įdomu kada jau mėmės po to parsivilks  bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif ziuriu tyluma ramuma, savaitgalis smile.gif
As manau kad memes gal turetu buti po to kai viskas nustos kraujuot, buti kazkokia O ar be jos visas ciklas turi praeiti.. o tada jau tavo startas nekantruole 4u.gif
Pas mane spaduimo nerasta, viskas aplink plaukia, zodziu smagu..Ryt pirmadienis ir darbas..
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai norėčiau jūsų, kaip eksperčių, patarimo. Jau rašiau kad turiu 0,5 laipsnio smile.gif, kaip sako daktaras, endo (daryta laparoskopija šią vasarą) ir įtaria endo gimdoje (histero nedaryta). Nuo vasaros taip ir nepastojau. Daktaras 2-3 ciklus parekomendavo pagerti KT. 2 ciklas jau baigiasi ir neapsisprendžiu - gerti 3 ciklą ar jau nutraukti. Kaip Jūs manote, ar yra skirtumas - 2 ar 3 menesius gerti KT? Juk kiekvienas ciklas - tai viltis...
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 10:13)
Sveikos merginos. Labai norėčiau jūsų, kaip eksperčių, patarimo. Jau rašiau kad turiu 0,5 laipsnio smile.gif, kaip sako daktaras, endo (daryta laparoskopija šią vasarą) ir įtaria endo gimdoje (histero nedaryta). Nuo vasaros taip ir nepastojau. Daktaras 2-3 ciklus parekomendavo pagerti KT. 2 ciklas jau baigiasi ir neapsisprendžiu - gerti 3 ciklą ar jau nutraukti. Kaip Jūs manote, ar yra skirtumas - 2 ar 3 menesius gerti KT? Juk kiekvienas ciklas - tai viltis...

sveika 4u.gif , tavo endo stadija tikrai nedidele, bet as prasyciausi histeroskopijai , kad viska apziuretu tuo labiau , kad joje itaria endo g.gif pati histero apturejau gruodzio men tai daug lengvesne procedura nei Lp. tad as nei KT gerciau nes neabai suprantu kokiu tikslu jas israse g.gif o be endo dar ka nors rado g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 16 sausio 2012 - 11:29
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 16, 12:26)
sveika 4u.gif , tavo endo stadija tikrai nedidele, bet as prasyciausi histeroskopijai , kad viska apziuretu tuo labiau , kad joje itaria endo  g.gif pati histero apturejau gruodzio men tai daug lengvesne procedura nei Lp. tad as nei KT gerciau nes neabai suprantu kokiu tikslu jas israse  g.gif o be endo dar ka nors rado g.gif  blush2.gif

Be endo daugiau nieko nerado - viskas idealu, kiausintakiai pratekami, saaugu nėra. Pati endo net 1 stadijos nesiekia. Man prieš du metus daryta abrazija po kurios nepastoju. Man po mm 3 dienas rudai tepa. Po LP kaip tepė, taip ir tepa, todel ir itaria, kad endo gimdoje (sako, pasekmes po abazijos, nes iki tol netepe). Hormonai idealus, viskas puiku. Kodel prirase KT, nezinau. Bet kaip suprantu, geriau planuoti histero ir negerti 3 ciklą? Kazkaip daktare histero nesiulo - tai paciai gal pasiprasyti?
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 12:42)
Be endo daugiau nieko nerado - viskas idealu, kiausintakiai pratekami, saaugu nėra. Pati endo net 1 stadijos nesiekia. Man prieš du metus daryta abrazija po kurios nepastoju. Man po mm 3 dienas rudai tepa. Po LP kaip tepė, taip ir tepa, todel ir itaria, kad endo gimdoje (sako, pasekmes po abazijos, nes iki tol netepe). Hormonai idealus, viskas puiku. Kodel prirase KT, nezinau. Bet kaip suprantu, geriau planuoti histero ir negerti 3 ciklą? Kazkaip daktare histero nesiulo - tai paciai gal pasiprasyti?

KT israso tam kad suzadintu vaisinguma, man ta pati siule mane operaves gyd. jei per pusmeti po LP nepastosiu.
O kaip tau nustate kiausintakiu pratekamuma be histero?

Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 16, 13:46)
KT israso tam kad suzadintu vaisinguma, man ta pati siule mane operaves gyd. jei per pusmeti po LP nepastosiu.
O kaip tau nustate kiausintakiu pratekamuma be histero?

Leido per LP kažkokį skystį, kuris parodė, ar jie pratekami. Net diagnozėje yra parašyta, kad pratekami. Tai jūs irgi manote, kad neverta trečią mėnesį gerti KT? Kelis kartus prieš LP or po LP dariausi PRG, tai būdavo apie 70-80. Tai vadinasi, ovuliacija vyksta. Tad kodėl man KT liepė gerti, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 11:13)

Sveika, as gerciau tiek, kiek gydytojas israse. Manau, kad buvo skirta, kad kiausides pailsetu.
Beje, o vyra bandet tirti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 16, 14:36)
Sveika, as gerciau tiek, kiek gydytojas israse. Manau, kad buvo skirta, kad kiausides pailsetu.
Beje, o vyra bandet tirti?  ax.gif

Ačiū už atsakymus, merginos. Bėda ta, kad man daktaras liepė 2-3 mėnesius gerti. Tai jau gal baigti ties 2 ciklais? Vyro tyrimai idealūs. Kai pastojau prieš 2 metus, pastojau iš karto. Deja, buvo nesivystantis. Nežinodama, kad laukiuosi gėriau antibiotikus, gal čia nuo jų... Po abrazijos (nesivalė organizmas), nepastoju. O dar ir rudos teplionės po mm 3 dienas....
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2012 01 16, 15:45)
Bėda ta, kad man daktaras liepė 2-3 mėnesius gerti. Tai jau gal baigti ties 2 ciklais?

doh.gif Kaip man tokie nekonkretus daktarai "patinka". Galetu pasakyti ar 2 ar 3 konkreciai.. Tai but aisku..
Atsiprasau, as ne taip tada supratau. Jei jau daktaras leidzia rinktis, tada rinkciaus maziau gerti KT ax.gif
Atsakyti