Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 19:09)
tai va doh.gif svarbiausia kad viskas sugytu..nedidelis tas itrukimas..bet vistiek juk dirginasi ta vieta nori nenori..tiek prausiantis, tiek kitus reikalus atliekant persti jam doh.gif  db net pravarde gavau-pimpiu plesytoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kitaip manes ir nevadina lotuliukas.gif

tai aisku kad skauda ir persti nu bet gal greit sugis ax.gif nu bet tavo pravarde tai gera lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 19:11)
tai aisku kad skauda ir persti nu bet gal greit sugis ax.gif nu bet tavo pravarde tai gera  lotuliukas.gif  thumbup.gif

as irgi tikiuosi...nu vistiek jau O galima sakyti pramazinom..db kokia savaitele ramybes ir apgys manau...jo jo..turbut nieks tokios dar neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 19:09)
tai va doh.gif svarbiausia kad viskas sugytu..nedidelis tas itrukimas..bet vistiek juk dirginasi ta vieta nori nenori..tiek prausiantis, tiek kitus reikalus atliekant persti jam doh.gif  db net pravarde gavau-pimpiu plesytoja lotuliukas.gif   lotuliukas.gif kitaip manes ir nevadina lotuliukas.gif

Viena savaitėlė ir vėl bus kaip naujas smile.gif O pravardė tai tokia gerulė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 13 sausio 2012 - 18:34
QUOTE(sanzile @ 2012 01 13, 15:50)
Sveikutes,
gal esate susidurusios su mmm "praradimu"? Ne ne, ne nestumu tongue.gif , bet del stresu ar dar kitu reiskiniu pradingsta mmm smile.gif
Jei taip, tai koks gydymas buvo skiriamas?

Labukas sanzile mirksiukas.gif Kaip atsimenu mano gydytoja skirė duphastono tablečių,paskui vit.E 400 mg. gerti,dar yra heomopatiniai pakankamai efektigi vaistukai,bet neatsimenu pavadinimo,man ir sesei labai padedavo sulaukti mms.
Man su mms nuo paauglystė problemos,tik dabar kai susilaukiau dviejų vaikų mms susitvake,tačiau man atveju susitvarkimas reškia ,kad vėluoja ne 2-3 mėnėsiais o nuo 7 iki 14 dienų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 16:30)
o as nei voniu, nei pirciu nemegstu thumbup.gif  bet uztat ziauriai megstu kava...o jos irgi reik vengti..bet dabar kazkaip stengiuosi daugiau arbateliu gert, o kava tik ryte pasilepinu blush2.gif

Oi as irgi kavos baisinga megeja, atsisakiau per didziausias kancias ir ja dabar lepinuosi tik kaip paguodos prizu, kai mm atkeliauja smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
Mano pusseseriai dingo mmm jau trys men. ir gyd. patare gerti dupha, o paskui KT. Bet as visais galais stengiuosi rasti info, kad butu galima ju isvengti. Nes tikriausiai suprantate del ko nerimauju, tokia jaunute, o jau KT doh.gif
Tai gal tikrai gera mintis su homeopatiniais pasitvarkyti reikalus.. g.gif

Sheila, man taip pat nuo alkoholio mmm arba baigiasi greiciau arba uzveluoja smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Dirbu...

Glamour, geras planas chuliganas, linkiu, kad jo rezultatas būtų pats sėkmingiausias mirksiukas.gif

Irmučiuk, nu ir "avarija" pas jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik jau pravardė tai doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

O mūsų planas chuliganas neišdegė, NT vienas pagalys. Pagal gydytojo nurodymus turėčiau jau nebegerti dufo, bet dar iki pirmadienio gersiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 13, 23:58)
Oi as irgi kavos baisinga megeja, atsisakiau per didziausias kancias ir ja dabar lepinuosi tik kaip paguodos prizu, kai mm atkeliauja smile.gif

na as nusprendizau, kad jeigu jau voniom nesimegauju, i pirtis nenuvarysi manes,tai bent kava galiu lepintis..su saiku mirksiukas.gif saikas-kiekviena ryta po puoduka biggrin.gif i darba net nesinesu kavos..nes zinau kad apie pietus nesusitureciau...jau taip uzsinooriu jos..bet ner..reiskias ir nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 14, 12:49)
na as nusprendizau, kad jeigu jau voniom nesimegauju, i pirtis nenuvarysi manes,tai bent kava galiu lepintis..su saiku mirksiukas.gif saikas-kiekviena ryta po puoduka biggrin.gif  i darba net nesinesu kavos..nes zinau kad apie pietus nesusitureciau...jau taip uzsinooriu jos..bet ner..reiskias ir nereik ax.gif

Sveikos, tuscia cia, visos turbut smagiai leidziat savaitgali, tikiuosi 4u.gif

Man naktis tikrai kosmariska.. iki 5.00 ryto kankinaus ( nuo vakar 18.00)..dabar balta kaip popierius ir silpna silpna..Zodziu su tais vaistais kita kart varyciau i ligonine, nes tokiu minciu nakti jau buvo..

Ziurkyte - kai buvai ligoninej, idomu kiek to kraujo "normalu" netekti per ta nakti..Baisu man cia butu uzsilenkti :)Ir ka darei kad atsigautum po to greiciau???
Varau pas mama, bus kaip sanatorija savaitgali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 14, 17:07)
Sveikos, tuscia cia, visos turbut smagiai leidziat savaitgali, tikiuosi  4u.gif

Man naktis tikrai kosmariska.. iki 5.00 ryto kankinaus ( nuo vakar 18.00)..dabar balta kaip popierius ir silpna silpna..Zodziu su tais vaistais kita kart varyciau i ligonine, nes tokiu minciu nakti jau buvo..

Ziurkyte - kai buvai ligoninej, idomu kiek to kraujo "normalu" netekti per ta nakti..Baisu man cia butu uzsilenkti :)Ir ka darei kad atsigautum po to greiciau???
Varau pas mama, bus kaip sanatorija savaitgali ax.gif

vargsiuke console.gif
pabandyk gelezies preparatu pagerti ar liaudiskais metodais gelezi pakelti 4u.gif
Atsakyti
Meškut, laikykis console.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 18:09)
Ziuriu  aistros per ND tiesiog verda lotuliukas.gif uzvakar gulim su MB,,nu galvoju jis nieko nesakys ir as nieko..nusibodo biggrin.gif tai tas tik pasiglauste ir tokiu tonu kaip jis temoka-ei, tai gal pabandom sueiti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 18:29)
na bet kaip keista kad vyras tiek nedaug nori, gal ir gerai pas kitas neis 4u.gif o jus jau daretes tyrimuka blush2.gif
Papildyta:
biski nesupratau pirmojo sakinio koks tai modelis ir kur naudojamas? ka reiskia candida? nu tikrai idomu  g.gif sorry jei kvailai klausymas nuskambejo nes tikrai nezinau blush2.gif
o del nesuvaldymo gal jus eikit anksciau i lovyte tom dienom tada nespes uzmigt ax.gif mums tai yra problemike tame kad jis visada nori ryte o as visada vakare, tai jau kaip iseina , bet per O bunu savanaude ir visada tik vakare, kad dar galeciau paguleti ax.gif

Candida tai paprasciausia pienlige, bet man maloniau candida vadinti net baisiai pritkiai skamba lietuviskai lotuliukas.gif blush2.gif
Kreitono modelis paremtas gleiviu stebejimu, jis naudojamas naprotechnologijose, lietuvoje yra tik viena mokytoja juo uzsiimanti, ji pati dar mokosi amerikieciu berods kazkokioj ten istaigoj, tai mes pas ja papuolem. Ziuresim kaip bus. Kas mokesi NSP tai Kreitono modelis panasus i Bilingso, tik gerokai issamesnis ir surenka labai daug duomenu apie moters vaisinguma, ir leidzia paskui jei reikia pritaikyti efektyvu gydyma, taip pat greiciau pastoti arba nepastoti, priklausomai nuo poreikio biggrin.gif
Oi i lovyte mes ir tiap einam anksciau. Kad maniskis tokiu metu jau nores parpti niekad nebuciau pagalvojus. Ir paskui taip paaiskejo kad tai buvo pati piko diena doh.gif Bet ka jau padarysi.

meskos, laikykis 4u.gif
Atsakyti