Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 13, 13:09)
Jus nepatikesit, bet man dazniausiai pramusa seksas  ax.gif Kai jau veluoja kokia 1-2 dienas ir tempia, skauda, tai po sekso sekancia diena visada ateina. Gal tai sutapimas, o gal ir ne  ax.gif

ir man tas pats padeda biggrin.gif drinks_cheers.gif
ir dar kartais kai siaubingai skauda ir nepramusa padeda brendziukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 13, 17:32)
ir man tas pats padeda biggrin.gif  drinks_cheers.gif
ir dar kartais kai siaubingai skauda ir nepramusa padeda brendziukas  bigsmile.gif

Man brendziukas padeda kai jau pramusa ir kai labai skauda biggrin.gif Kazkaip ten tuos spazmus atpalaiduoja.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 01 13, 16:32)
ir man tas pats padeda biggrin.gif  drinks_cheers.gif
ir dar kartais kai siaubingai skauda ir nepramusa padeda brendziukas  bigsmile.gif

man ir tai padeda drinks_cheers.gif , bet alkoholis man kaip tik nutesia , o jei jau yra mmm tai jos greiciau baigiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 01 13, 15:32)
o kodel prie endo vonios karstos negalima? kazkaip pamegau paskutiniu metu  ax.gif

Nes prie kaitinimosi endo labiau auga. Man gine pranese kai endo aptiko, kad vengti karstu voniu ir pirciu. Siuos du dalykus labai anksciau megau, teko su dideliu skausmu ir liudesiu jei ne visiskai to atsisakyt, tai labai smarkiai apmazint.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 13, 17:24)
Nes prie kaitinimosi endo labiau auga. Man gine pranese kai endo aptiko, kad vengti karstu voniu ir pirciu. Siuos du dalykus labai anksciau megau, teko su dideliu skausmu ir liudesiu jei ne visiskai to atsisakyt, tai labai smarkiai apmazint.

o as nei voniu, nei pirciu nemegstu thumbup.gif bet uztat ziauriai megstu kava...o jos irgi reik vengti..bet dabar kazkaip stengiuosi daugiau arbateliu gert, o kava tik ryte pasilepinu blush2.gif
Atsakyti
Labuka,

Nu va kokia idomi diskusija smile.gif man pramusinet paprastai nieko nereikia, nes ka nedaryciau buna ir gausios ir siaubingai skausmingos.

Emiau stebeti save pagal kreitono modeli, jis naudojamas naprotechnologijose. IR per ta nelemta candida nesusiorientuoju jau buvo man O ar dar ne doh.gif Jei buvo vakar tai gal busim laiku su ND padirbeje, t.y. pries 1.5 paros biggrin.gif O jei snd... Nu zodziu nenumanau. O vakar MB pazeide ND "tvarkarasti" nes uzmigo! Zodziu visiskai nesuvaldau situacijos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 13, 17:58)
O vakar MB pazeide ND "tvarkarasti" nes uzmigo! Zodziu visiskai nesuvaldau situacijos biggrin.gif

Ziuriu aistros per ND tiesiog verda lotuliukas.gif uzvakar gulim su MB,,nu galvoju jis nieko nesakys ir as nieko..nusibodo biggrin.gif tai tas tik pasiglauste ir tokiu tonu kaip jis temoka-ei, tai gal pabandom sueiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 18:09)
Ziuriu  aistros per ND tiesiog verda lotuliukas.gif uzvakar gulim su MB,,nu galvoju jis nieko nesakys ir as nieko..nusibodo biggrin.gif tai tas tik pasiglauste ir tokiu tonu kaip jis temoka-ei, tai gal pabandom sueiti lotuliukas.gif   lotuliukas.gif

na bet kaip keista kad vyras tiek nedaug nori, gal ir gerai pas kitas neis 4u.gif o jus jau daretes tyrimuka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 13, 17:58)
Labuka,

Nu va kokia idomi diskusija smile.gif man pramusinet paprastai nieko nereikia, nes ka nedaryciau buna ir gausios ir siaubingai skausmingos.

Emiau stebeti save pagal kreitono modeli, jis naudojamas naprotechnologijose. IR per ta nelemta candida nesusiorientuoju jau buvo man O ar dar ne doh.gif Jei buvo vakar tai gal busim laiku su ND padirbeje, t.y. pries 1.5 paros biggrin.gif O jei snd... Nu zodziu nenumanau. O vakar MB pazeide ND "tvarkarasti" nes uzmigo! Zodziu visiskai nesuvaldau situacijos biggrin.gif

biski nesupratau pirmojo sakinio koks tai modelis ir kur naudojamas? ka reiskia candida? nu tikrai idomu g.gif sorry jei kvailai klausymas nuskambejo nes tikrai nezinau blush2.gif
o del nesuvaldymo gal jus eikit anksciau i lovyte tom dienom tada nespes uzmigt ax.gif mums tai yra problemike tame kad jis visada nori ryte o as visada vakare, tai jau kaip iseina , bet per O bunu savanaude ir visada tik vakare, kad dar galeciau paguleti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 13 sausio 2012 - 17:30
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 18:20)
na bet kaip keista kad vyras tiek nedaug nori, gal ir gerai pas kitas neis 4u.gif o jus jau daretes tyrimuka blush2.gif

tai as zinau, kad jei jau bus nalieva smileysex.gif , tai tik is meiles..tada jau ate musu amziniems jausmams biggrin.gif
oi su tuo tyrimu..net geda pasakoti..cia matyt kazkas is virsaus nenori, kad mes ji darytumem...Taigi paplanavom kada darysimes ir 2 dienas pries ta data paisdykaut kaip ir priklauso sugalvojom..db jautriu nervu skaitytojoms prasom neskaityti...Ir pries pacia pradzia ivyko avarija..gal pas mane per sausa buvo..bet zodziu vienu metu tik toks garsas pasigirdo..nu nemoku pasakyt..tik MB mane nukele nuo saves ir ziuriu kraujas..issigandau galvoju is manes doh.gif o ziurim, kad pas ji itruko ta vieta, kuri odele prilaiko..nu nemoku pasakyt kaip ji vadinas blush2.gif o as paniskai kraujo bijau doh.gif tas sako ziurek kas atsitiko..as rekiu, kad bijau, negaliu doh.gif nu zodziu taip ir baigesi..kazkiek apgijo..atejo mano vaisingos dienos,tai bijojau, kad ir jas reiks praleist..bandem isdykauti..bet persti jam, skauda truputi..nu nezinau kas dar atsitiks, bet tikiuosi nieko..nes mano tikslas jau zinot ka nuo kito ciklo veikti..tai va..kai klojau tai is sirdies.. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 17:44)
oi su tuo tyrimu..net geda pasakoti..cia matyt kazkas is virsaus nenori, kad mes ji darytumem...Taigi paplanavom kada darysimes ir 2 dienas pries ta data paisdykaut kaip ir priklauso sugalvojom..db jautriu nervu skaitytojoms prasom neskaityti...Ir pries pacia pradzia ivyko avarija..gal pas mane per sausa buvo..bet zodziu vienu metu tik toks garsas pasigirdo..nu nemoku pasakyt..tik MB mane nukele nuo saves ir ziuriu kraujas..issigandau galvoju is manes doh.gif o ziurim, kad pas ji itruko ta vieta, kuri odele prilaiko..nu nemoku pasakyt kaip ji vadinas blush2.gif o as paniskai kraujo bijau doh.gif tas sako ziurek kas atsitiko..as rekiu, kad bijau, negaliu doh.gif nu zodziu taip ir baigesi..kazkiek apgijo..atejo mano vaisingos dienos,tai bijojau, kad ir jas reiks praleist..bandem isdykauti..bet persti jam, skauda truputi..nu nezinau kas dar atsitiks, bet tikiuosi nieko..nes mano tikslas jau zinot ka nuo kito ciklo veikti..tai va..kai klojau tai is sirdies.. karsta.gif

eina sau blink.gif tai si cikla nelabai kas nusimato pas tave??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 13, 18:44)

nu bet tikrai doh.gif jauciu kaip jam nefaina tai ir sis ciklas sunkokai jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 13, 18:54)
eina sau  blink.gif tai si cikla nelabai kas nusimato pas tave???  unsure.gif

nu deja... verysad.gif buvo kartas...bet zinai...nu nebent tikrai geri dalykai ateina kai ju nesitiki lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 19:04)
nu bet tikrai  doh.gif  jauciu kaip jam nefaina tai ir sis ciklas sunkokai jums 4u.gif

tai va doh.gif svarbiausia kad viskas sugytu..nedidelis tas itrukimas..bet vistiek juk dirginasi ta vieta nori nenori..tiek prausiantis, tiek kitus reikalus atliekant persti jam doh.gif db net pravarde gavau-pimpiu plesytoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif kitaip manes ir nevadina lotuliukas.gif
Atsakyti