Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 12, 19:45)
Užburtas ratas  doh.gif

Jo, tas uzburtas ratas. Galetu kada nors baigtis, sekmingu nestuke.gif

QUOTE(Glamour @ 2012 01 13, 00:57)
Tikimės IUI šį ciklą. O planas toks - pastoti sėkmingai iki gimtadienio.

Glamour, smagu, kad turi plana smile.gif Tikiuosi jis pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 13, 10:07)
Sheila - bandei HCG daryt visgi ar pramuse normalios memes??

dariau vakar - siandien ats, bet tikrai jau nieko nebesitikiu mmm parejo kaip priklauso. tik tas kvailas smalsumas blush2.gif

na o kada tau pas daktare ? kiek suprantu nepramuse ... skaitau iui skyrli ten daug asaru...
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 13, 11:05)
Jo, tas uzburtas ratas. Galetu kada nors baigtis, sekmingu  nestuke.gif

tai jau tikrai uzburtas ratas doh.gif reikia tiketis kad kada nors ateis ta svente ir i musu kiema... reikia tiketi... vakar paskaiciavau 13-14 kartu per metus tikiuosi ir tikiuosi kad sis ciklas bus sekmingas ... tikrai kazi kiek dar laiko tai tesis ar iki proto isejimo ar iki ziauraus nusivylimo ir apskritai nieko nebedarymo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 01 12, 22:50)

Beje, gal kas gali pasidalinti patirtimi kokia savijauta susileidus diphereline ar pan. vaistukų? Aš tokia apsunkus ir aptingus jaučiuosi lyg meška žiemos metu prabudusi užpakalio pasikasyt biggrin.gif Greitai man jie suveikė...

Sveika,

po pirmo dūrio nič nieko nejutau, o po antrojo prasidėjo linksmumai....pagrindinis šalutinis pojūtis, tai karščio pilymas, kartais nuotaikų kaita....o dabar po 5 dūriu ir dar viena požymį galiu pasakyti.....priaugtas svoris, kažkoks siaubas doh.gif Nu niekaip jis nenori manęs palikti...... verysad.gif

Geros visoms dienos 4u.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2012 01 13, 11:19]
dariau vakar - siandien ats, bet tikrai jau nieko nebesitikiu mmm parejo kaip priklauso. tik tas kvailas smalsumas blush2.gif

na o kada tau pas daktare ? kiek suprantu nepramuse ...

Tai vistiek idomu koks tas atsakymas tavo smile.gif , tik vat jei jau mm tepliojo gali but kad jau jei ir butu HCG pakilesanksciau, bet kai darei jau vel nukrites..

man dar nepramuse, as pas gyd buvau treciadieni, israse tu tableciu tokiu, kurios turetu padet be A apsieit..tai vat pagal plana kaip ir galvoju siandien grisiu po darbo ir susidet jas, nors bijau tai baisiai..bet galvoju va siandien susidesiu per savaitgali gal viskas baigsis be ligoniniu ir pirmad i darba..Nes laukti as jau nebenoriu, pusantros savites laukiu ir nepramusa niekaip..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif,

Oi kaip suprantu jus. Ne per seniausiai ir pati gyvenau tuo režimu: laukiu O ir nelaukiu mm smile.gif Deja, man sėkmingai nesibaigė. Dabar nieko nelaukiu, gyvenu savo malonumui ir man gerai smile.gif
QUOTE(irmuse2 @ 2012 01 13, 11:37)
Sveika,

po pirmo dūrio nič nieko nejutau, o po antrojo prasidėjo linksmumai....pagrindinis šalutinis pojūtis, tai karščio pilymas, kartais nuotaikų kaita....o dabar po 5 dūriu ir dar viena požymį galiu pasakyti.....priaugtas svoris, kažkoks siaubas doh.gif Nu niekaip jis nenori manęs palikti...... verysad.gif

Geros visoms dienos 4u.gif

Ačiū už info. Man visi vaistai itin greitai suveikia, nes medžiagų apykaita greita, tai ir šalutinis poveikis greitai pasireiškia. Karščio bangos dar nepila, bet alkio jausmas tai nuolatinis ir kiaušides vis pamaudžia, apsunkusi jaučiuos. Tikiuosi, jog blogiau jau nebus smile.gif O dėl svorio, tai man nepakenktų pora papildomų kg, nes niekaip nepriaugu.

Atsakyti
As tai su proaktinu kovoju doh.gif Geriau bromukriptina menesi, tai nukrito iki 105 mIU/l, (dariausi 21CD) tada nusprendziau gerti po puse, pasidariau 5 CD, (nes Z.Z sake pasitikrinti ciklo pradzioj) tai vel 838 mIU/l. Laukiu sausio pabaigos, keliausiu pas endokrinologe. Jauciu kad prie visu ligu dar prisides ir prolaktinoma unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal esate susidurusios su mmm "praradimu"? Ne ne, ne nestumu tongue.gif , bet del stresu ar dar kitu reiskiniu pradingsta mmm smile.gif
Jei taip, tai koks gydymas buvo skiriamas?
Atsakyti
[quote=meskos,2012 01 13, 12:56]
[quote=sheila102,2012 01 13, 11:19]
Tai vistiek idomu koks tas atsakymas tavo smile.gif , tik vat jei jau mm tepliojo gali but kad jau jei ir butu HCG pakilesanksciau, bet kai darei jau vel nukrites..

[/quote]

niu as ir savaigaliukas blush2.gif nestumo nerasta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 13, 15:36)
As tai su proaktinu kovoju  doh.gif Geriau bromukriptina menesi, tai nukrito iki 105 mIU/l, (dariausi 21CD)  tada nusprendziau gerti po puse, pasidariau 5 CD, (nes Z.Z sake pasitikrinti ciklo pradzioj) tai vel 838 mIU/l.  Laukiu sausio pabaigos, keliausiu pas endokrinologe. Jauciu kad prie visu ligu dar prisides ir prolaktinoma unsure.gif

man ir taip pradzioj buvo, geriau po puse - pasidariau ats geri, nutraukiau - tada pasidariau, vel pakilo , tada vel geriau... ir galu gale atradau kad man reikia gerti po 1 tablete. na mes siandien su mergina hormonu skyrelyje biskuti didskutavom apie prolaktino tyrima kaip reika daryti gali pasiskaityti nes jos nuomone visiskai kitokia gal bus idomu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 13, 15:50)
Sveikutes,
gal esate susidurusios su mmm "praradimu"? Ne ne, ne nestumu tongue.gif , bet del stresu ar dar kitu reiskiniu pradingsta mmm smile.gif

man tai kai buvo koki 16 metu kai stresuodavau mmm tiesiog susilaikydavo kelias dienas, na o dabar tai niekada nera taip buve, net sakyciau, kad man kaip tik anksciau ateina kai nervinuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 13, 14:50)
Sveikutes,

Geriausias budas pramusti mmm - paguleti karstoje vonioje. Deja, prie endo, tas nerekomenduojama. Dar kazkur girdejau, kad lyg ir medetku arbata pramusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 13, 16:50)
Sveikutes,

Jus nepatikesit, bet man dazniausiai pramusa seksas ax.gif Kai jau veluoja kokia 1-2 dienas ir tempia, skauda, tai po sekso sekancia diena visada ateina. Gal tai sutapimas, o gal ir ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 13, 15:09)
Jus nepatikesit, bet man dazniausiai pramusa seksas  ax.gif Kai jau veluoja kokia 1-2 dienas ir tempia, skauda, tai po sekso sekancia diena visada ateina. Gal tai sutapimas, o gal ir ne  ax.gif

drinks_cheers.gif man taip pat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 13, 15:59)
Geriausias budas pramusti mmm - paguleti karstoje vonioje. Deja, prie endo, tas nerekomenduojama. Dar kazkur girdejau, kad lyg ir medetku arbata pramusa smile.gif

o kodel prie endo vonios karstos negalima? kazkaip pamegau paskutiniu metu ax.gif
Atsakyti