Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(urkis @ 2012 01 12, 12:03)
Nu negali gi taip but du kartus is eiles O is desines kiausides.... Bijau, kad cia endo besislapsto uz to geltonkunio doh.gif

Gali gali, ir dar kaip.
Tik vadovėliuose kas antrą ciklą būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 12, 13:03)
Po O buna susidariusi geltonkunio cista toje kiausideje, kur vyko O.

geras..net nezinojau to.. g.gif beje naujokutes ir senbuves, jei dar nezinot, tai pasakysiu, kad mes turim ir facebooke savo namucius. Ten bendraujam nuo a ki z..jei yra noro prisijungti rasykit ziurkytei i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 12, 13:52)
Gali gali, ir dar kaip.
Tik vadovėliuose kas antrą ciklą būna  mirksiukas.gif

O, labai aciu uz info, tuomet man tikrai ramiau, nes kazkaip galvojau, kad taip buti negali ir del to be reikalo bijojau blush2.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 12, 13:57)
geras..net nezinojau to.. g.gif beje naujokutes ir senbuves, jei dar nezinot, tai pasakysiu, kad mes turim ir facebooke savo namucius. Ten bendraujam nuo a ki z..jei yra noro prisijungti rasykit ziurkytei i a.z.  mirksiukas.gif

Dekui uz kvietima, taciau deja nesinaudoju facebooko paslaugomis, todel tenkinsiuos siuo forumu smile.gif

Dar del tu NT pridursiu, kad man vaiduokliavo toks paprasciausias testas is Norfos vaistines, tai val ju nepirkit smile.gif Tiesa, kad butu pigiausias, tai nepasakyciau, kaina standartine kaip ir visu testu 7-8 lt.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 12, 13:02)
Bet kaip as noreciau tokios situacijos  blush2.gif Nezinai, nieko nelauki, nesinervuoji, nieko neskaiciuoji, ir sast po keliu menesiu suzinai, kad  nestuke.gif

a ji tai labai susinervino, kai sužinojo, nes tada gal audringai gyveno, vakarėliai, svaigalai, ir t.t., tai paskui bijojo kad nebūtų mažiukui pakenkę. bet ačiū dievui viskas baigėsi gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi žinau vieną, kuri tik po penkių mėnesių sužinojo, kad laukiasi, ir visą tą laiką dar KT vartojo unsure.gif Bet, ačiū dievui, turi sveiką ir gražią mergytę thumbup.gif
Pas mane tai dabar toks laikas, kai laukiu mm, net juokas ima pagalvojus, prasergi mm, tada lauki lauki to O, o tada vėl lauki mm, nes jau lauki sekančio O, ir atrodo jau turėtum mm nebenorėt laukt, bet iš dalies sau neleidi prisisvajot ax.gif Užburtas ratas doh.gif Uoj surašiau čia labai aiškiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 12, 14:02)
Bet kaip as noreciau tokios situacijos  blush2.gif Nezinai, nieko nelauki, nesinervuoji, nieko neskaiciuoji, ir sast po keliu menesiu suzinai, kad  nestuke.gif

Oi kaip aš nenorėčiau tokios situacijos... Nes po vienų mėmių buvo LP, po kitų vaistukus susileidau, tai jei tokia situacija pasitaikytų, tai numirčiau iš nervų doh.gif

Beje, gal kas gali pasidalinti patirtimi kokia savijauta susileidus diphereline ar pan. vaistukų? Aš tokia apsunkus ir aptingus jaučiuosi lyg meška žiemos metu prabudusi užpakalio pasikasyt biggrin.gif Greitai man jie suveikė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 12 sausio 2012 - 21:52
QUOTE(tildushka @ 2012 01 12, 22:50)
Aš tokia apsunkus ir aptingus jaučiuosi lyg meška žiemos metu prabudusi užpakalio pasikasyt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 12, 13:03)
(...) Bet esme tame, kad rado cista ant desines kiausides, kai pries tai 1 cikla as irgi buvau dariusis echo ir man sake, kad bus O desinej kiausidej. Nu negali gi taip but du kartus is eiles O is desines kiausides.... Bijau, kad cia endo besislapsto uz to geltonkunio doh.gif

Tai kad gali būti. Pas mane kairė kiaušidė darbinga, net per stimuliacijas dešinė nepasiduoda, bet gal kažkada ir ji atsigaus tikiuosi.

Ačiū, mergytės, už palaikymą group.gif
Sheila, kad man rodos nesinervink jau, sėdėk rami mėmių sulaukusi. Arba po kelių dienų testą pakartok. Štai imk paguodą 4u.gif

O aš buvau apžiūrai, kiaušidės gražios, cistų nėr, nuo rytojaus gersiu vaistukus jau stimuliuojančius. Tikimės IUI šį ciklą. O planas toks - pastoti sėkmingai iki gimtadienio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 12 sausio 2012 - 23:10
nestuke.gif
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 01 12, 10:45)
Aš irgi žinau vieną, kuri tik po penkių mėnesių sužinojo, kad laukiasi, ir visą tą laiką dar KT vartojo  unsure.gif Bet, ačiū dievui, turi sveiką ir gražią mergytę  thumbup.gif
Pas mane tai dabar toks laikas, kai laukiu mm, net juokas ima pagalvojus, prasergi mm, tada lauki lauki to O, o tada vėl lauki mm, nes jau lauki sekančio O, ir atrodo jau turėtum mm nebenorėt laukt, bet iš dalies sau neleidi prisisvajot  ax.gif Užburtas ratas  doh.gif Uoj surašiau čia labai aiškiai  biggrin.gif

Oi zinau as ta uzburta rata! tongue.gif pora metu siusiodavau ant tu ankstyvu testu, svaiciodavau, laukdavau, tikejaus
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 12, 23:57)

Ačiū, mergytės, už palaikymą  group.gif
Sheila, kad man rodos nesinervink jau, sėdėk rami mėmių sulaukusi.  Štai imk paguodą 4u.gif

O aš buvau apžiūrai, kiaušidės gražios, cistų nėr, nuo rytojaus gersiu vaistukus jau stimuliuojančius. Tikimės IUI šį ciklą. O planas toks - pastoti sėkmingai iki gimtadienio.

aciu glamour 4u.gif

na tikekimes kad tavo iui si men tikrai ivyks ir tavo planas bus igyvendintas iki gimtadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 12, 23:57)

Sveikos 4u.gif
Glamour- o iki kada cia ta plana bandai ivykdyti, kada gimtadienis?smile.gif

Ziurkyte - kaip pas gyd sekesi? Tikiuosi viskas gerai, galesi pailseti ir planuoti pradeti vel??
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 12:04)

sakiau hcg pasidarysiu na labai idomu sakau gal bent kabinosi zirniukas tada bent butu viltis kad esu ne nevaisinga , antras testukas ir kazkoks paruzavaves na juostele nepavadinsi...  blush2.gif ai nesvarbu jau mastau apie kita cikla  ax.gif

Sheila - bandei HCG daryt visgi ar pramuse normalios memes??
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 12, 15:52)
Gali gali, ir dar kaip.
Tik vadovėliuose kas antrą ciklą būna  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pas mane tik desinej kaiusidej O vyksta, nes kaires beveik nera ir jinai nefuncionuoja 4u.gif
Dabar as irgi tokioj stadijoj (ne)laukiu mmm, tada vel O lauksiu biggrin.gif Kiek dar taip gyvensiu g.gif
Atsakyti