Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 11:16)
mergaites sindien suzinojau kaip gali atrodyti vaiduoklis NT teste.... deje turbut jis buvo brokuotas  doh.gif   o buvo taip:

turbut dareisi ta pigiausia, kazkaip dBest, ar panasiai, jie labai daznai brokuoti buna g.gif
man irgi viena karta buvo parodes vaiduokli, tai kai sekancia diena sulaukiau memiu, labai nusiminiau verysad.gif
laikykis, nenusimink 4u.gif 4u.gif
as jau meciau tuos testus daryti, kad neskaudinciau saves. senbuves tikrai labai teisingai del to pataria thumbup.gif
fenk-ju, as irgi tikiuosi, kad pas tave ne cista 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 12 sausio 2012 - 10:39
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 10:31)
zinai viltis durniu motina  blush2.gif

4u.gif
Aš tai išvis kartą po mmm gadinau doh.gif blush2.gif bet tos mmm tik toks tepliojimas buvo, tai ir sublūdau...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 12:31)
o negali buti tau cia O  g.gif
Papildyta:
zinai viltis durniu motina  blush2.gif

O tai tikrai atmetu, nes siandien tik 5 CD, ka tik memes buvo... Uzisregistravau pas Z.Z. kitai savaitei, ziuresiu gal ka uzmatys ir dar reik pasitarti, ar man gydytis, ar man ilsetis, kol MB gydysis ir bandys is numirusiu prikelti savo grikiukus ax.gif

sheila zinau, kad viltis durniu motina, ir taip pat zinau, kad gera motina savo vaiku nepalieka 4u.gif Issipildys tikrai tos viltys 4u.gif
Atsakyti
Vakar užsipirkau NT, nes reik šeštadienį pasidaryti, bet kažkokie nematyti...
Ir išvis, taip nenoriu darytis, baisu unsure.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 12, 11:53)
4u.gif
Aš tai išvis kartą po mmm gadinau  doh.gif  blush2.gif  bet tos mmm tik toks tepliojimas buvo, tai ir sublūdau...

man dar ir stipriai nepramuse, bet kai gruodi turejau histero tai gulejau su viena mergaite kuri po mmm iprastu gausiu pasidare NT ir pamate II , tad ...
sakiau hcg pasidarysiu na labai idomu sakau gal bent kabinosi zirniukas tada bent butu viltis kad esu ne nevaisinga , antras testukas ir kazkoks paruzavaves na juostele nepavadinsi... blush2.gif ai nesvarbu jau mastau apie kita cikla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 12, 12:02)
Vakar  užsipirkau NT, nes reik šeštadienį pasidaryti, bet kažkokie nematyti...
Ir išvis, taip nenoriu darytis, baisu  unsure.gif ....

isivaizduoju..kol nedarai NT ir ner mm, tai tos vilties tiek daug..Laikysiu sestadieni kumstukus, kad tik butu tos dvi isvajotos juosteles... 4u.gif
Sheila, glamour cia uz tas memkes 4u.gif Kazkaip snd ryte besidazydama prisiminiau, kad sheila NT gadins, tai iskart pagalvojau kaip sekes.. unsure.gif
Rausva debesele, pas mane irgi daznai pienlige..kolkas tyla is draugelkos.. biggrin.gif tuoj parsibels su visais smagumynais...seip geru atsiliepimu gordejau apie ta plovikli..reik nusipirkt gal g.gif o kaina kokia jo mazdaug?
Dar toks durnas klausimas iskilo..bet klausiu ax.gif O kaip gine mato tarkim kai O jau buna ivykus, kurioje kiausideje ji buvo? Is kur nusprendzia, kad butent toje? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 12:04)
man dar ir stipriai nepramuse, bet kai gruodi turejau histero tai gulejau su viena mergaite kuri po mmm iprastu gausiu pasidare NT ir pamate II , tad ...
sakiau hcg pasidarysiu na labai idomu sakau gal bent kabinosi zirniukas tada bent butu viltis kad esu ne nevaisinga , antras testukas ir kazkoks paruzavaves na juostele nepavadinsi...  blush2.gif ai nesvarbu jau mastau apie kita cikla  ax.gif

o gal tikrai pasidaryk HCG? Nes tie ruzavumai...jei nepasidarysi, poto ilgai mastysi kas cia buvo, o gal taip, o gal anaip...
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 12, 13:02)
Vakar  užsipirkau NT, nes reik šeštadienį pasidaryti, bet kažkokie nematyti...
Ir išvis, taip nenoriu darytis, baisu  unsure.gif ....

As paveldejau is koleges keleta NT, bet taip nei vieno dar nepasidariau. Ir menesines aiskiai jutau ateinancias, ir siaip po visu naujienu vilties mazai ir net nesinoti gadinti..
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 09:16)
mergaites sindien suzinojau kaip gali atrodyti vaiduoklis NT teste.... deje turbut jis buvo brokuotas  doh.gif  o buvo taip:
ryte jau zinojau kad mmm pareina na bet delto, kad vakar nusprenziau kad siandien darysiu, tai ir pasidariau NT. nuejau valgyt vyrui padaryt testa palikau ant kriaukles po gero pusvalandzio ateinu negaliu patiketi kazkoks kaip vaiduoklis kaip kas  blink.gif  , sirdis kulnuose, drbanciom rankom greit susirandu kita pasidarau (kaip tycia slapimo iskart neispyliau) , bet pamatau, kad OT pasidariau, ieskau kito - pasidarau - laukiu - tos 5min is proto vede ... nueinu i tualeta ir matau , kad padruskes kaip niekur nieko sau ramiai parejo... viltis zlunga....  verysad.gif  paziuriu antraji testa deje jokiu vaiduokliu... tai gerai kad mmm ir parejo, nes turbut buciau is laimes numirus, kad vaiduokli matau , tad kitakart turbut tikrai nepatikesiu jokiais vaiduokliais....  nes isitikinau, kad NT gali buti brokuoti....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O gali isduoti, kurios firmos NT cia toks brokuotas buvo? g.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 12, 11:11)
Dar toks durnas klausimas iskilo..bet klausiu ax.gif  O kaip gine mato tarkim kai O jau buna ivykus, kurioje kiausideje ji buvo? Is kur nusprendzia, kad butent toje?  blush2.gif

Po O buna susidariusi geltonkunio cista toje kiausideje, kur vyko O. Siaip gydytojai sako, kad jos aiskiai skiriasi nuo endo cistu ir atpazista per echoskopija ar cista endo ar geltonkunio. Bet man kazkaip neramu del to, nes pas mane rado kazkokia labai jau didele geltonkunio cista ir del to israse pagerti dupho. Bet esme tame, kad rado cista ant desines kiausides, kai pries tai 1 cikla as irgi buvau dariusis echo ir man sake, kad bus O desinej kiausidej. Nu negali gi taip but du kartus is eiles O is desines kiausides.... Bijau, kad cia endo besislapsto uz to geltonkunio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 10:16)
mergaites sindien suzinojau kaip gali atrodyti vaiduoklis NT teste.... deje turbut jis buvo brokuotas  doh.gif  o buvo taip:

oi zinau sita jausma 4u.gif esu is euro vaistines po 4Lt pirkus testus. kai pamaciau vienam vaiduokli, dariausi kasdien,bet juostele neryskejo,bet ir tokia,kad foto matesi. kai memiu sulaukiau, nulekiau krauja psidaryt,nes galvojau,kad tikrai kibo,bet buvo maziau nei 1.
Atsakyti
sheila102, nusileisk kraujuką gal blush2.gif Mano draugė būdama nėščia dar tris mėn sirgo, net nežinojo kad nėščia. paskui tik pradėjo pilvą vis skaudenti, pykino, pradėjo pas daktarus eiti, ir tada tik sužinojo, kad laukiasi ketvirtas mėnuo. Taip kad, jei kažkas matosi ten, galėsi įsitikinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 01 12, 13:03)
O gali isduoti, kurios firmos NT cia toks brokuotas buvo? g.gif

na firma tai nelabai zinau kokia, perku is testai.eu na 10,11dpo nebuvo jokiu vaiduokliuku, o vat siandien yra kazkas (dar vyras vis kalbejo kad nescia nescia nes visa savaite temp laikes bet nedidele, vakar galva svaigo...) ai bereikalo parasiau dabar jau gailiuos zinau, kad nieko nebus tik labai keista, kad tiek metu dariau ir nieko o va dabar takst ir yra... pasidarysiu hcg ir bus aisku ar buvo ar nebuvo kibimas... tik atsakymaibus rytoj ... bet progesterono 7DPO buvo 31 nu tai turetu but pakankamai tik kad visa savaite geriau arbatas temperaturai numusti... beto BT siandien ryte nukrito labai , bet dabar vel 37... ai nesvarbu ... nieko nesitikiu tik vyras dziaugiasi sako kad jau atsirado vilties kad viena diena bus nebe vaiduokliai o ryskus II gal ne si cikla , gal ne kita , bet bus...
o as galvoju gal sakau cia per ta histeroskopija voratinklius nukrapste g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 12, 14:26)
sheila102, nusileisk kraujuką gal  blush2.gif Mano draugė būdama nėščia dar tris mėn sirgo, net nežinojo kad nėščia. paskui tik pradėjo pilvą vis skaudenti, pykino, pradėjo pas daktarus eiti, ir tada tik sužinojo, kad laukiasi ketvirtas mėnuo. Taip kad, jei kažkas matosi ten, galėsi įsitikinti.  4u.gif

Bet kaip as noreciau tokios situacijos blush2.gif Nezinai, nieko nelauki, nesinervuoji, nieko neskaiciuoji, ir sast po keliu menesiu suzinai, kad nestuke.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 14:53)
nieko nesitikiu tik vyras dziaugiasi sako kad jau atsirado vilties kad viena diena bus nebe vaiduokliai o ryskus II gal ne si cikla , gal ne kita , bet bus...

Kaip gerai, kad tie musu vyrai optimistai, ir mums lengviau smile.gif
Atsakyti